Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filcowasova pisze:Ela ja chyba nie mogę do Ciebie z młodą . w windzie juz zaczęła jaki ten cezar milutki, a jaki mięciutki , taki mry mry, weźmy go mamo
wiiwii pisze:Cześć!!!
Wreszcie udało mi się dostać do kompa - coś z netem nie halo miałam. JESTEM PO PIERWSZYM DYŻURZE!! HURRA HURA HURAAAA!Mikuś pedziała mi co i jak, nie wygląda jak ogromne wyzwanie jak na razie, więc mogę śmiało powiedzieć, że miło mi do Was dołączyć
![]()
Mikuś, miałam przypomnieć o piecyku, to przypominam:
PROSZĘ KŁAŚĆ KOCYKI TAK, BY NIE DOTYKAŁY PIECYKA, tzn. nie kłaść kocy na piecyku i nie zasłaniać otworów wentylacyjnych - mogą się zapalić!
MIKUŚ pisze:Bardzo proszę by każdy dyżur obserwował kotkę Funię.
Kontrolujcie proszę czy je i jakie ilości. Dzis bardzo ładnie zjadła.
Owszem wymiotowała ale kłakami.
Marta podrzuci na kociarnie zakupioną pastę bo zapomniałam wyjąć z samochodu ;/ Wtedy będziemy jej podawać przez parę dni.
Myślę że nie ma co panikować
hidi pisze:może jakieś spotkanie kociarniane? jest nas coraz więcej, fajnie byłoby się poznać
np. pierwszy wekend lutego- czyli za 2 tyg?
wiiwii pisze:Mikuś, miałam przypomnieć o piecyku, to przypominam:
PROSZĘ KŁAŚĆ KOCYKI TAK, BY NIE DOTYKAŁY PIECYKA, tzn. nie kłaść kocy na piecyku i nie zasłaniać otworów wentylacyjnych - mogą się zapalić!
MIKUŚ pisze:hidi pisze:może jakieś spotkanie kociarniane? jest nas coraz więcej, fajnie byłoby się poznać
np. pierwszy wekend lutego- czyli za 2 tyg?
No wiesz ja z Tobą zawsze na piwo pójdę. Choć po ostrym początku roku mam już dość![]()
Victor też był chętny?
Kto jeszcze![]()
MIKUŚ pisze:Oczywiście że o Ciebie chodzi![]()
Masz w siatce babo maltsofta, cążki i coś jeszcze chyba kociarnianego, chyba kiełbaski:D:D
Dobra dobra mar_tiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 274 gości