Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 23:28 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:jeszcze raz z całego serducha chciałam bardzo podziękować
dziewczynom za następujące wpłaty
Nelka83 -30zł, Afatima -50zł, Taizu -100zł, Agiag -50zł, Serum -50zł, oraz Megana 40zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
na 2 worki Josery Sensicat :catmilk: :catmilk: :catmilk:
karma już w drodze do Izy kotów :kotek:

Dziękujemy Wam Kochane :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt sty 20, 2012 1:06 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

AniaWrocław pisze:
iza71koty pisze:
AniaWrocław pisze:Izuniu! Czy karma doszła?

Tak Kochana. :D Doszła wczoraj. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękuję Ci pięknie za pyszności. :D W nocy wpisze na Twoim wątku.

Izuniu! Ja nie po to :oops: Przytulam :1luvu:

O mamuniu. :D Ja wiem ze nie po to.Ale trzeba napisać.Masz Wielkie Serce. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kotki dziękują za pyszną Joserę Culinesse :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt sty 20, 2012 1:08 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani.Dziękuję za słowa otuchy.Za Serce i zrozumienie....

iza71koty

Post » Pt sty 20, 2012 2:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Nina - Opiekun Wirtualny - 7Księżyc

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
uwielbiam tri :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Pt sty 20, 2012 14:05 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Witam.Dzisiaj postanowiłam wypuścić kotkę....widzę jaka jest umęczona tą niewolą ,a ja jej miaukoleniam ....to jest trzecia doba od zabiegu mam nadzieję ,że dobrze robię :( .
Wczoraj najprawdopodobniej widziałam na moim podwórku jej brata lub siostrę biało -czarną ,oby to był brat :| wielkością identyczne.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt sty 20, 2012 14:30 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:
AniaWrocław pisze:
iza71koty pisze:
AniaWrocław pisze:Izuniu! Czy karma doszła?

Tak Kochana. :D Doszła wczoraj. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękuję Ci pięknie za pyszności. :D W nocy wpisze na Twoim wątku.

Izuniu! Ja nie po to :oops: Przytulam :1luvu:

O mamuniu. :D Ja wiem ze nie po to.Ale trzeba napisać.Masz Wielkie Serce. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kotki dziękują za pyszną Joserę Culinesse :1luvu: :D :1luvu:

:oops: :oops:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt sty 20, 2012 15:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

zapraszam Dziewczyny :kotek: na bazarek
w którym Iza zaserwowała nam prawdziwe cudeńko :1luvu: :1luvu:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=138122
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob sty 21, 2012 16:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:zapraszam Dziewczyny :kotek: na bazarek

Piękne są te kolczyki :love:
Aż żal ściska tylką część ciała, że moge tylko małe, wkręcane nosić :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob sty 21, 2012 21:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

wiora pisze:

to niech Cie już nie skręca Kochana bo jakieś wkręcane też się dla Ciebie znajdą :ryk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Sob sty 21, 2012 22:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Piękne są, a ja całkiembezkolczykowa :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob sty 21, 2012 23:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:
wiora pisze:

to niech Cie już nie skręca Kochana bo jakieś wkręcane też się dla Ciebie znajdą :ryk:

Mam nadzieję , że są tak piękne jak te ale i leciutkie (bo właśnie o ciężar sie rozchodzi niestety :? )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sty 22, 2012 17:38 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dziewczyny, przepraszam za OT, ale tu są światowe dziewczyny, a ja pilnie potrzebuję kory wiązu czerwonego, po ang. Slippery Elm Bark po niemiecku Die Rot-Ulme (ale nie wiem jak będzie kora) z drzewa Ulmus rubra.
W Polsce widzę do kupienia tylko w mieszankach. Potrzebny mi czysty wiąz - proszek czy kapsułki wszystko jedno.
Mam nerkowca z paskudnymi nadżerkami w pysiu. To podobno świetny środek przeciwko biegunce, nadżerkom i chorobom gardła, dla ludzi czy dla zwierząt
Kupię osobiście albo na bazarku, pewnie byłoby więcej chętnych na bazarek :mrgreen:

taizu

Post » Nie sty 22, 2012 17:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

taizu pisze:Dziewczyny, przepraszam za OT, ale tu są światowe dziewczyny, a ja pilnie potrzebuję kory wiązu czerwonego, po ang. Slippery Elm Bark po niemiecku Die Rot-Ulme (ale nie wiem jak będzie kora) z drzewa Ulmus rubra.
W Polsce widzę do kupienia tylko w mieszankach. Potrzebny mi czysty wiąz - proszek czy kapsułki wszystko jedno.
Mam nerkowca z paskudnymi nadżerkami w pysiu. To podobno świetny środek przeciwko biegunce, nadżerkom i chorobom gardła, dla ludzi czy dla zwierząt
Kupię osobiście albo na bazarku, pewnie byłoby więcej chętnych na bazarek :mrgreen:

ja niestety nie pomogę, powiem szczerze, że nawet o czymś takim nie słyszałam.. :oops:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Nie sty 22, 2012 17:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

taizu pisze:Dziewczyny, przepraszam za OT, ale tu są światowe dziewczyny, a ja pilnie potrzebuję kory wiązu czerwonego, po ang. Slippery Elm Bark po niemiecku Die Rot-Ulme (ale nie wiem jak będzie kora) z drzewa Ulmus rubra.

Po niemiecku Rotulmenrinde Ja się rozejrzę jutro i dam odpowiedz czy coś znalazłam i ile to kosztuje (w Niemczech) :)
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Nie sty 22, 2012 18:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

julka75 pisze:

Po niemiecku Rotulmenrinde Ja się rozejrzę jutro i dam odpowiedz czy coś znalazłam i ile to kosztuje (w Niemczech) :)

Dzięki :1luvu:

taizu

[poprzednia][następna]