Gibutkowa pisze:Też czytam i sprawdzam maila, odświeżam ogłoszenia...Ech... coś cisza
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Też czytam i sprawdzam maila, odświeżam ogłoszenia...Ech... coś cisza
![]()
Gibutkowa pisze:Aniu napisz do smarti PW z prośba o dane kontaktowe do Pani, która szuka parki kociczek. Wprawdzie Pani ma upodobania kolorystyczne - czarna i bura (sama też miałam a wybrałam zupełnie inaczej) ale może wzruszy ją historia dziewczynek i się zdecyduje
![]()
Karotka pisze:Allegro usunęło moje ogłoszenia. wszystkie.
Taka wiadomośc otrzymałam
Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
Kot: Dwie kocie siostrzyczki, podaruj wspólny dom. (2055350822)
Super! Ręce opadają!
Anna61 pisze:Bez przesady Marysiu, wczoraj to nie wyglądałam tak jak wtedy gdy byłyśmy u Ciebie.
Zimno było a i ja chora. Wymarzłam na dworcu i dzisiaj mnie gnaty bolą, także starość nie radość.![]()
A przepraszam, Ty Marysiu i Basiu też jesteście fajne, miłe i zadbane babeczki, kociary jednym słowem![]()
Teraz trochę zdjęć bohaterek tego wątku, coby nikt nie zapomniał że szukają domku.![]()
Księżniczka-Pimpek![]()
![]()
![]()
![]()
z siostrą Tusią![]()
![]()
i Tusia![]()
![]()
JaEwka pisze:Domek na pewno się znajdzie i to taki najlepszy - potrzeba tylko czasu.
Jak będę wiedziała o domku który chce parkę to będę je reklamować.
delfinka pisze:Pozdrawiam obie koteńki i ich opiekunkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 39 gości