+++Kotki Dorotki+++

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 10:38 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

To troszkę zdjątek bo dawno nie było :ryk:
Jaś i Małgosia: jaś pręgusek, Małgoszia szylkrecia.
Przy czym Jaś jest mniejszy i drobniejszy od Małgosi
Obrazek+Obrazek+Obrazek

A tu Big i zdjęcie pt. gdzie kończy sie kark a zaczyna pupa 8O

Obrazek

A tu dowody na to że Sheba jest myziakiem :ryk:
Obrazek+Obrazek

Moja królewna kochana :1luvu:
Obrazek

a tu reakcja na nowych kolegów :ryk: wielgachne oczyska ze strachu :ryk: maleńtasy biegaja po domu a starszyzna siedzi na z góry upatrzonych pozycjach i trzęsie portkami :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto sty 17, 2012 11:02 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

Nie mogę sie jeszcze powstrzymać :D

Ksiąze mój kochany juz ponad rok z nami :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto sty 17, 2012 12:31 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

To wesoło masz teraz Mamuska :lol:
Powodzenia życzę i dużo pociechy z kocich podopiecznych :kotek:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto sty 17, 2012 20:31 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

:ok: :ok: zdrowia dla Ciebie i dla kociastych :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 21, 2012 22:06 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

Tymczasiki Jaś i Małgosia są cudni :1luvu:
Rozbrykane dzieciaki i tyle.
Małgosi - ta co to niby zdrowiem miala tryskać rozchorowała się i ma kalcy. dzielnie znosi wizyty u weterynarza i zastrzyki.
Ogólnie jest dobrze bo ma apetyt, chociaz teraz panna się rozkaprysiła i chce tylko gotowanego kurczaczka :D No to ciocia gotuje :1luvu:
Jas z Małgosią duzo czasu spedzaja ze sobą . Bawia się, rozrabiaja i śpia razem.
A nadewszystko kochaja obecnosc człowieka.
Chodzą za mną krok w krok - szczególnie do kuchni :ryk:
uwielbiaja spać na kolanach lub obok w łózku- rozkosznie mrucza i grucholą, są naprawde rozkoszne.
i nawet Sheba przed nimi nie zwiewa tylko obserwuje z zaciekawieniem i pozwala do siebie podchodzic.
big tylko trzyma je na dystan i to on jest chyba teraz najbardziej nieszczęśliwy z kociej tymczasowej rodziny.
Ze smutkiem w oczach patrzy jak maluchy nie odstępują mnie na krok, jak sie tulą i absorbują :(
Staram się go często głaskać i przytulać, ale to naprawdę kot samotnik i wrażliwiec.

Gosia niedługo juz będzie zdrowa i myślę że dzieciaki szybko znajda domek i nasz tymczas wróci do normy :ok:

A tu Jasio rozkoszny słodziak, który non stop zajmuje moja poduszkę :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob sty 21, 2012 22:56 Re: +++Kotki Dorotki+++ no i mamy roczek z BIGIEM

Doroto skąd znam tę wylegiwanie się na moim miejscu :ryk: Moje koty a właściwie jeden Garfild włażą mi na poduszkę a jak go wygonie to natrętnie wraca i próbuje mnie wypchnąć :roll:
Małgosia :1luvu: zakochałam się w niej :1luvu:

Vika ..

Od: Pt sty 20, 2012 19:33

Post » Sob sty 21, 2012 23:36 Forum

He he roznie i smieszne sa czasmi zachowania kociastych. Moja tymczaska dzika Sheba mieszkajaca w zasadzie na szafie zawsze jak w nocy wstaje do kibelka to po powrocie zastaje ja rozciagnietą na moim miejscu :ryk: Zawsze jej wtedy dziekuje za podgrzewanie miejsca :ok: A teraz maluchy :ryk: np Jasio usiluje nasladowac zachowanie niedostepnego wujka Biga :ryk: Big rzadko dopomina sie o glaski ale mamy taki rytual witania sie i przeciagania sie po wykladzinie. I po 2 dniach mam juz obu do czochrania dywanowego :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob sty 28, 2012 0:01 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

Małgosia nadal na antybiotyku, ale juz pi\eknie zdrowieje.
A Jasio właśnie siedzi mi na kolanach i mruuuuczy.

Rozmawiałam z domkiem zainteresowanym adopcją dwupaku :ok:
Myślę że wszystko na dobrej drodze.
Domek dostał linka do wątku to może nas podczyta :ok: a może się zaloguje.

Dzieciaki bez zmian cudne i rozbrajające.
Jasi non stop dba o Małgosię, robi jej kilka razy dziennie toaletę, dba o jej linię wyjadając jej wszystko z michy :ryk: i goniąc i podgryzając.
ale Małgosia przynajmniej w gonitwach i podgryzaniu nie jest mu dlużna :ok:
Za to pielęgnować sie pozwala z iście królewską miną :mrgreen:
Rozruszały troszke ciocie Shebę, która sie ich nie boi a nawet czasem galopuje.

Oczywiście niezmiennym numerem 1 zabaw jest laserek :ryk: , tylko wujek Big nieugięty nie pozwala do siebie podchodzic i nie zbliża się do rozbrykanych dzieciaków.
Wkleję parę zdjątek, bo chyba nie będziemy się długo cieszyć już ich widokiem :1luvu:

Jaś i Małgosia Obrazek

Obrazek

Jaś poluje Obrazek

a tu ciocia sheba ma ochotę na zabawę , ale ktoś przeszkadza robiąc zdjęcia :evil:

Obrazek

Małgosia śpiochuje Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob sty 28, 2012 0:32 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

Laserek od Ciebie króluje wśród zabawek również u mnie :D
3mam kciuki za adopcję Jasia i Małgosi i za resztę Twoich kociastych współlokatorów :wink:
A za Twoje zdrowie to się nawet napiję :piwa:
A co!

Cookie1706

Post » Pon sty 30, 2012 23:38 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

No to prosimy o kciuki bo jutro wielki dzień Jasia i Małgosi :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto sty 31, 2012 7:28 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

:ok: :ok: :ok: od rana za śliczne kociaki - oby im w domku było jak najlepiej :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto sty 31, 2012 8:47 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

:ok: :ok: :ok:

Cookie1706

Post » Wto sty 31, 2012 20:30 Forum

No i Jaś i Malgosia w drodze do nowego domku, fajnego domku. Jakos tak dziwnie, nawet Big zdezorientowany 8O
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto sty 31, 2012 20:58 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

3mam kciuki za adopcję rodzeństwa :ok: :ok: :ok:

Cookie1706

Post » Śro lut 01, 2012 17:39 Re: +++Kotki Dorotki+++ nowe tymczasy str. 47 - 4 kotki Dorotki

I jak? Rodzeństwo już rozkochało w sobie nowy dom? A jak Big i Szeba po wyjeździe maluchów?

Alienor

[poprzednia][następna]