Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 19:29 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Pralka i to czy odkłacza czy nie to mały kłopot. Żyliśmy z klakami, pozyjemy dalej :mrgreen:

Mam kłopot z Szurką :| Nasza kochana doktor Ewa nie chce jej ciachnąć :( Po ostatnim numerze Szurki (reanimacja, Szura nie wybudza się prawidłowo z narkozy, ani z głupiego Jasia, po ostatnim Jasiu ledwie ją przywrócilam do życia :cry: ) Ewa boi się. Kto zna weta w Łodzi który podaje wziewną narkozę?! Takie wyjście z sytuacji zaproponowała Ewa. Monika rozmawiała z dr Olkiem i on stwierdził, że gdyby była znana przyczyna takiego stanu u Szury po tradycyjnej narkozie (ciśnienie? serce?) można by było wykluczyć z narkozy elementy mające na to wpływ. Niestety Ewa nie podała przyczyn, a robienie szeregu badań u Szury ze znanych Wam powodów (agresja) jest niemozliwe.
Muszę takiego odszukać, bo tak:
A Szura juz ma 6 lat. Dzieci już jej nie zrobimy. Nie może być bez sterylki bo przecież do kończ jej życia nie będę jej podawać Provery. Nie można nie podawać jej Provery bo Mimiś ja bzyknie!!! Nie mozna też podawać tak długo leku bo może dostać w końu ropomacicze. Nie mozna jej nie ciachać bo boje sie dodatkowo raka sutka. Wet poszukiwany na gwałt!
I tak boje sie aby jej nie stracić. Dr Olek zaproponował przychodnię na ul. Kalinowej, Ewa Lancet> Czy ktoś zna tam wetów i te lecznice ?
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt sty 20, 2012 19:37 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

ja bym jeszcze spytała w Asie na Składowej, najlepiej o dr Charmasa.
Nie wiem czy robią tam taką akurat narkozę, ale mają tam wypasiony sprzęt to może i to robią.
Na Kalinowej nikogo nie znam
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sty 20, 2012 19:38 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

W Asie pytałyśmy. Nie robią :(
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt sty 20, 2012 19:40 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

nie wiem czy najbliższe to nie SGGW w Wawce :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sty 20, 2012 19:47 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Dodzwoniłam sie do lecznicy Lancet. Wykonuja takie zabiegi z narkozą wziewną. Wet to dr Kołodziejczak. Ktos cos o nim wie?

Pomysłalysmy, że bedziemy rozmawiać jeszcze bezpośrednio z dr Gałdynek albo z Charmasem. Oni nas znaja, może pani z rcepcji nie wszystko wie? Zabieg nie musi być robiony natychmiast, popytamy, poszukamy.
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Pt sty 20, 2012 21:09 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Dziewczę z recepcji nie wiedziało co odpowiedzieć więc poszeptało z kimś chwilę (pewno z jakimś obecnym akurat, niedouczonym doktorkiem) i powiedziało że nie. Ewa natomiast podała Asa w pierwszej kolejności, więc raczej tego nie zmyśliła, bo i po co. Faktycznie trzeba osobiście z Charmasem albo Gaudynkową. Bo na pewno nie z tym starym capem, ich szefem.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pt sty 20, 2012 22:14 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

ana pisze:dr Paweł Kołodziejczak z lecznicy Lancet
Świetny chirurg, a i lecznica bardzo dobrze wyposażona w sprzęt diagnostyczny i środki, m.in. nowoczesne anestetyki.

WarKotka

Post » Pt sty 20, 2012 22:23 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Dzięki Marta :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Sob sty 21, 2012 1:39 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Obrazek

najmysia pisze:Obrazek

Witam Was :ok: Nie chce mi się cytowac, więc tak:

Czy pralka odkłacza dalej nie wiem, bo jeszcze nie sprawdzilim.

Nie przed terminem - dokładnie w terminie, czym jestem niesamowicie zaskoczona, bo jak dotąd Tepsa niczego nie zrobiła w terminie i jak należy, a jesteśmy na nią skazani, jako dostawcę netu i telefonu.

Co do stawiania to jak na razie postawiłam zakupione dziś s rana płótno w formacie 50x100 na którym to pewien mój znajomek zażyczył sobie dzieło w postaci totalnego schizu. No i patrzę na ten blejtram i zastanawiam się jak ja to zrobię z racji nieposiadania sztalug (zazwyczaj maluję na kolanie :mrgreen: )

Ponad setka pacjentów siedzi w pudełku nawet nie ruszona a ja próbuję nadrabiać zaległości netowe.

I ostatnie na tęże (tąże?, tę że? tą że?) chwilę, przez czas jak nie miałam netu znikły mi wszystkie Wasze wątki (tj powiadomienia z poczty) teraz będę chyba musiała po kolei wyszukiwać, albo powklejajcie mi proszę linki do ostatnich stron swoich wątów, będzie mi prosciej :roll:

Wreszcie , Mysiu, i ten obrazek na przywitanie taki TWÓJ :1luvu: :1luvu:

gosiaa pisze:Albo na górze po prawej opcja "zobacz swoje posty", wyświetla Ci listę wszystkich wątków w których się wpisywałaś.

O to jest to. Ja na wszystkich wątkach , które chcę śledzić, sikam sobie i potem nie szukamn, zwłaszcza , jak czasu brak, tylko klikam swoje posty

Szura-najmysi mama pisze: Nie mozna jej nie ciachać bo boje sie dodatkowo raka sutka. Wet poszukiwany na gwałt!

U mnie nie było ropomacicza , ale rak sutka , po kilku latach podawania provery.
Wprawdzie to dachówka była i miała ponad 13 lat, ale cierpienie koty i moje - takie samo :evil:
Moja przychodnia ma narkozy wziewne :ok: , ale do Poznania tez kilka km jest :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob sty 21, 2012 3:04 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

izka53 pisze:i ten obrazek na przywitanie taki TWÓJ :1luvu: :1luvu:
Dziękuję :wink:

najmysia

Post » Sob sty 21, 2012 9:45 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Obrazek

Na przywitanie zagadka, CO TO JEST:

Obrazek

najmysia

Post » Sob sty 21, 2012 9:51 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

najmysia pisze:Na przywitanie zagadka, CO TO JEST:

Obrazek

Niunia :mrgreen:

Obrazek

WarKotka

Post » Sob sty 21, 2012 13:28 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

Marta i Krzysiek już nie biorą udziału w konkursie :D

najmysia

Post » Sob sty 21, 2012 14:50 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

najmysia pisze:Obrazek

Na przywitanie zagadka, CO TO JEST:

Obrazek

KOT! KOT! :D

Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 21, 2012 19:36 Re: Nasze koty i bywa że kocięta /cz. diabli wie która, ponownie

kalair pisze:KOT! KOT! :D
mało danych :mrgreen:

Doberek :wink:

najmysia

[poprzednia][następna]