Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mnie posmarowała, przycięła nożyczkami boa i powpychała kokardę pod wiązanie![]()
Fasolka
Ale zniesiesz to z godnoscia, prawda?
Mru
Co mam zrobić
Fasolka
Moderator: Estraven
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mnie posmarowała, przycięła nożyczkami boa i powpychała kokardę pod wiązanie![]()
Fasolka
Ale zniesiesz to z godnoscia, prawda?
Mru
dinzoo pisze:a my się dzisiaj musimy opiekawać Dużą i Młodym Dużym bo chore oni som
no to Buba grzeje nogi, Mańka mruczy, Bajka czaruje aurę a ja muszę to wszystko ogarnąć i latam po całym domu
Coco
anulka111 pisze:Jestes dzielna Fasolko. U nas chyba Duza cos szykuje,bo mi sie dredek zrobil na kryzie i poluje na mnie z nozyczkami. Ale wczoraj ja wygralem. Udawalem,ze wcale nie mam kryzy . Gucio kombinujacy gdzie schowac wredne nozyczki
Bazyliszkowa pisze:Duża, zrób sobie listę spraw do załatwienia i realizuj po kolei. Ja zwykle tak robię, kiedy mam za dużo na głowie.
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Jestes dzielna Fasolko. U nas chyba Duza cos szykuje,bo mi sie dredek zrobil na kryzie i poluje na mnie z nozyczkami. Ale wczoraj ja wygralem. Udawalem,ze wcale nie mam kryzy . Gucio kombinujacy gdzie schowac wredne nozyczki
I co, Guciu, upolowała Cię?
Fasolka współczująca
MalgWroclaw pisze:Bazyliszkowa pisze:Duża, zrób sobie listę spraw do załatwienia i realizuj po kolei. Ja zwykle tak robię, kiedy mam za dużo na głowie.
Nie potrzebuję listy, bo ją mam w głowie (jak kilka umówionych spotkań, to oczywiście muszę mieć zanotowane z kim i o której, gdzie, ale dziś tak nie jest). To Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne potrzebuje porządnych rozkładów jazdy i umiejętności stosowania się do nich, bo mój czas zależy od MPK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości