Zapalenie gardła minęło

No i dzisiaj ze szpitala wyszłam po tygodniowych "wakacjach". Ogólnie chyba ok, ale słaba jestem strasznie. No i tyłek od zastrzyków boli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aneta.I pisze:Ech, zależy o co pytasz
Zapalenie gardła minęło
No i dzisiaj ze szpitala wyszłam po tygodniowych "wakacjach". Ogólnie chyba ok, ale słaba jestem strasznie. No i tyłek od zastrzyków boli
Aneta.I pisze:Lepiej lepiej
Obie rzeczy, które mnie dopadły pokonane
Może ta, która zaprowadziła mnie do szpitala jeszcze nie na 100%, ale poprawa zdecydowana
Mruczeńka1981 pisze:Kochani w poniedziałek idę do szpitala, niestety dzidzia nie rośnie. Nie wiem, ile tam będę. Przez weekend postaram się załatwić wszystkie sprawy zaległe, ale pewnie ze wszystkim nie zdążę. W szpitalu będę bez laptopa, a jak wrócę to nadrobię zaleglości. Trzymajcie kciuki...
Mruczeńka1981 pisze:Kochani w poniedziałek idę do szpitala, niestety dzidzia nie rośnie. Nie wiem, ile tam będę. Przez weekend postaram się załatwić wszystkie sprawy zaległe, ale pewnie ze wszystkim nie zdążę. W szpitalu będę bez laptopa, a jak wrócę to nadrobię zaleglości. Trzymajcie kciuki...
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Kochani w poniedziałek idę do szpitala, niestety dzidzia nie rośnie. Nie wiem, ile tam będę. Przez weekend postaram się załatwić wszystkie sprawy zaległe, ale pewnie ze wszystkim nie zdążę. W szpitalu będę bez laptopa, a jak wrócę to nadrobię zaleglości. Trzymajcie kciuki...
No to czekamy i trzymamy
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Kochani w poniedziałek idę do szpitala, niestety dzidzia nie rośnie. Nie wiem, ile tam będę. Przez weekend postaram się załatwić wszystkie sprawy zaległe, ale pewnie ze wszystkim nie zdążę. W szpitalu będę bez laptopa, a jak wrócę to nadrobię zaleglości. Trzymajcie kciuki...
No to czekamy i trzymamy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 310 gości