Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 21:36 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

puszatek pisze:a jednak nie śpią :lol: wczoraj pojechałam na Banacha i zamoczyłam nogi, zmarzłam
i dziś jestem przeziębiona :cry: ale biorę leki, przejdzie...na Forum :lol:

to byłoby ciekawe doświadczenie gdyby ich tak zostawić razem...
zastanawiam się tylko u kogo :?:

na drugi raz jak chcesz coś z Banacha a zdrowa nie jesteś to wiesz...masz nr.telefonu ja pomogę,zawiozę
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw sty 19, 2012 21:43 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

dziękuję Aniu za Twoje dobre serduszko :1luvu: ja rzadko jeżdżę po zakupy...
moja Iza uwielbia supermarkety, kiedyś potrafiła tam jechać po kilka...kajzerek bo tam są dobre
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw sty 19, 2012 21:52 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

puszatek pisze:dziękuję Aniu za Twoje dobre serduszko :1luvu: ja rzadko jeżdżę po zakupy...
moja Iza uwielbia supermarkety, kiedyś potrafiła tam jechać po kilka...kajzerek bo tam są dobre

ja tylko przypominam ,że jestem blisko a na Banacha mam żabi skok
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw sty 19, 2012 22:04 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Zwierzaki u mnie lepiej jedzą jak ja :ryk: , a mi i tak sadło rośnie :(

Lidka, mam 15 kotów, w tym kilka specjalnej troski, więc wymagających większych wydatków. Znam realia, dlatego zapytam wprost. Czy ty jadasz normalnie? Mam na myśli coś więcej niż suchy chleb czy ziemniaki?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sty 20, 2012 1:25 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Dobry wieczór!

Na podstawie tekstu przygotowanego przez Marzenia11 zrobiłem szablon do aukcji cegiełkowej na Allegro. Proszę o komentarze:
http://csk1.home.pl/aukcja_cegielkowa_Strzelno.html

Zastanawiam się, czy nie dodać tam jakiegoś namiaru (mail, telefon) do kogoś kto będzie w razie czego udzielał informacji. Lidka, mam Twój e-mail i telefon, ale nie wiem czy chcesz żeby w takiej aukcji podawać. Może ktoś inny mógłby odpowiadać na pytania?

EDIT: Zdjęcia i kolaże są przygotowane przez Lidkę i jej córkę oczywiście :) ja je tylko wkleiłem z innych wątków.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt sty 20, 2012 9:42 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

A czy ta fundacja ma KRS. Jeżeli tak to może by dopisać. Teraz jest okres składania PIT-ów.
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Pt sty 20, 2012 14:03 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Na tych zdjęciach są dwa kotki których już nie mam to nic ....A tak świetnie .Dziękuje cora się zalamie bo się wiecie wstydzi , woli żeby nikt nie wiedział ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sty 20, 2012 14:06 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Na tych zdjęciach są dwa kotki których już nie mam to nic ....A tak świetnie .Dziękuje cora się zalamie bo się wiecie wstydzi , woli żeby nikt nie wiedział ...

Właściwie czego się wstydzi? Przecież to jest zbiórka pieniędzy na bezdomne i chore koty, bardzo szlachetny cel według mnie...

Adam
aburacze

Post » Pt sty 20, 2012 14:23 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Wkleję u siebie na fb.
Chyba najlepiej jakby Lidka odpowiadała bo WIE gdzie, co i jak.
A córce powiedz, że przeciez skoro w Waszym otoczeniu nie ma osób zajmujących się zwierzakami, pomaganiem, to raczej mało prawdopodobne, że ktoś zagląda na takie portale i nawet na allegro na wątki pomocowe/o zwierzakach.
Poza wszystkim innym powinna być dumna jak paw...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt sty 20, 2012 14:29 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidka czy jakieś koty "nadają się " do adopcji ?
czy można pomóc szukając domu czy już na stałe w Strzelnie?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt sty 20, 2012 15:18 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Oj widze, że tutaj ciągle coś się dzieje. Troszkę byłem zajęty ostatnio więc mam wiele do nadrobienia jak widzę.
Ogólnie z Niunią wszystko ok. Dalej jest nieśmiała ale uwielbia jak się ją głaska. Mruczy jak traktorek mały. A jak zabieram rękę to patrzy z wyrzutem czemu przestalem albo zaraz miałczy. Jeszcze ucieka jak się ją na ręce bierze ale to kwestia czasu jak zacznie sama wskakiwać na kolana. Oczko wyleczone i ostatnia szczepionka na grzybice zaaplikowana.
Ogólnie to tymczas przeciągnie się o tydzień bo wyjeżdzam i nie będę mógł zorganizować akcji z transportem do Torunia. Trochę małej szkoda bo dopiero co się przyzwyczaiła a tu znowu przeprowadzka. No ale tam będzie wśród kotów a widać było, że na początku jej tego brakowało.
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Pt sty 20, 2012 18:03 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Witaj Jimmy :1luvu: cieszę się ze wszystko u was ok a Niunia miała powtarzany test czy jeszcze nie Pozdrawiam cię bardzo serdecznie i dzieki za dt .
A teraz smutniej właśnie wróciłam od weta mały szwy z ciągnięte chyba nie będzie miał usuwanego oczka ale już na nie nie bedzie widział .
Marcel za szczepiony na kk i coś tam jeszcze , ale Figielek miał powtarzany test i wyszła białaczka :( , to mam 5 z białaczką i 9 zdrowych nie licząc tego że cztery mi kichają mają antybiotyk wet za wizyte nie wziął odliczy od tych uzbieranych ....Dzwonił do Fundacji ale włanczała się sekretarka ma zadzwonić później .Myśle ze do adopcji mogła by iść Tina bo ona bardzo miziasta i jest zdrowa , Grażyna się nie nadaje bo ona tylko kuchnia by dostała zawału , Frania też by mogła iść ale ona jeszcze nie wysterylizowana i ten przełyk więc chyba odpada , Toffik to mój ulubieniec nie do adopcji , Marcel też obcymi przerażony i ciągle się przewraca .
Może do adopcji iść Tina I frania jak się wszystko z nią wyjaśni .Bo z białaczką pewnie nie będzie nikt chciał lepiej nie , bo Marley by się nadawał on młodziutki i nie boi się ludzi ale on plusowy .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt sty 20, 2012 18:17 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

o Grażynie myślałam...są miłośnicy plaskatych ,biednych prawda?
może gdyby wiała wątek swój ... nie wiem
może na puchatkowie ? viewtopic.php?f=1&t=108985
jak chcesz mogę zrobić fb albo ogłoszenia na portalach
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt sty 20, 2012 18:22 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Może o Tinę zawalczymy-poszukamy domu
trzeba działać
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt sty 20, 2012 18:32 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Powtórzymy test jak wrócę tj. około 10lutego. Może nie powinienem tego pisać ale mam cichą nadzieję, że ten Fiv+ był fałszywy....czasem się tak zdarza. No i trzymajcie kciuki za Felv - ! Gdyby pilnie trzeba było to (jak już pisałem wcześniej) Marcelek ma u mnie tymczas zapewniony. Pewnie dogadałby się z nasza Kiwi :lol: Chociaż wiem z doświadczenia, że taki kot jest bardzo wyjątkowy...i ja osobiście nigdy bym nie oddałbym swojego nikomu. Także życzę Tobie aby zawsze był zdrowy i z wami - lidko02!
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

[poprzednia][następna]