Hej dziewczyny (i chłopaki

)
Napisała do mnie Duża Myszki i Kseni (która poleca Wrocławskie koty i podwójne adopcje na prawo i lewo, pierwsze efekty już są-wczoraj jej znajomi adoptowali 2 koteczki od edu), otóż potrzebuje ona pomocy, a raczej prosi o pomoc dla koteczek, które pojawiły się na ASP na traugutta:
No i mam jeszcze jedną sprawę: na uczelni od listopada opiekujemy sie 2 kotami które już czują się jak u siebie i maja się z nami bardzo dobrze- chyba są to dwie dziewczyny- jedna z nich 100%-
no i mam pytanie czy byłaby mozliwosc włączenia kociaków w program Waszego Stowarzyszenia- przede wszystkim sterylizacji - oglądam ich uszy ale nie widzę żadnego zacięcia wiec chyba nie byly wcześniej poddawane zabiegowi. A są cudne, ufne, dają się głaskać no i regularnie u nas mieszkają. Na Traugutta mamy kawałek terenu zielonego - nie są więc bezpośrednio przy ulicy.
Czy można by korzystając z waszych kontaktów i układów z weterynarzami coś w sprawie zrobić?Ile musielibyśmy tu zebrać funduszy żeby takie zabiegi przeprowadzić?
Jesteś w stanie mi-nam w tym pomóc?
No i mam pytanie czy któraś z was mogłaby pomóc? Bożenka ma mi napisać w jakich godzinach koty się pokazują, jak dostają jeść itp, można się z nią umówić, żeby pokazała gdzie one się pojawiają itp, jednak ja na tę chwilę nie poradzę sobie z tym sama, bo muszę załatwić do końca sprawę Vaderka i do roboty się teraz wybieram, mam już termin wstępnie ustalony, a że to w Kłodzku, to muszę mieszkania szukać, jeździć tam na badania itp...
Oczywiście w miarę możliwości pomogę czy z transportem czy coś, zresztą Bożena na pewno też pomoże w miarę możliwośći (mieszka poza wrockiem).
Jacyś chętni? pomysły/sugestie/wolne talony?
Bardzo prosimy o pomoc!