jopop pisze:no moje koty sa w albumie szukaja domów czy jakoś tak, orchidka wrzucała...
Moich 5 tymczasów też tam dodałam (Rudy, Byś, Shilla, Gluś i Broszka na placówce wysuniętej u redaf).
A pozostała 4 (salonowce) nie ma dobrych fotek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:no moje koty sa w albumie szukaja domów czy jakoś tak, orchidka wrzucała...
Aleba pisze:...fotę jak kicam za Krulikiem?
Agneska pisze:A moje towarzystwo jest na pierwszej stronie mojego wątkuNawet udało mi się przedwczoraj uaktualnić
![]()
viewtopic.php?f=1&t=122206&start=0
klauduska pisze:Agneska pisze:A moje towarzystwo jest na pierwszej stronie mojego wątkuNawet udało mi się przedwczoraj uaktualnić
![]()
jezu ile tegouzupełnię wieczorem
Agneska pisze:wysunięta placówka u Redaf jest mi znana ze słyszenia, ale że się aż tak rozpuchła od podrzutków?
Agneska pisze:wysunięta placówka u Redaf jest mi znana ze słyszenia, ale że się aż tak rozpuchła od podrzutków?
klauduska pisze:Agneska pisze:A moje towarzystwo jest na pierwszej stronie mojego wątkuNawet udało mi się przedwczoraj uaktualnić
![]()
jezu ile tegouzupełnię wieczorem
2 post to są wyadoptowane czy obecne tymczasy?
klauduska pisze:jopop pisze:no moje koty sa w albumie szukaja domów czy jakoś tak, orchidka wrzucała...
jak nie wiesz które to to tu jest ściąga: viewtopic.php?f=1&t=137861
twoje to powstawiam, albo już są wstawione właśnie przez Agnieszkę, dlatego jak na razie fot w albumie szukają domu jest tylko 24. no więc do roboty ludzie i przesyłać mi maile
Aleba pisze:*anika* pisze:Aleba pisze:Zwłaszcza, że ja mam bardzo fotogeniczne (zni)koty
które? ja tam większość widziałam na własne oczy
Zobaczyć na horyzoncie a sfotografować to dwie różne rzeczy
Nie wyobrażam sobie zdjęcia z takim np. Onetem, który nie daje się wziąć na ręce ani na kolana.
Albo z Cyziem - paranoikiem, który prycha na mnie jak tylko na niego spojrzę
Zofia&Sasza pisze:Aleba pisze:*anika* pisze:Aleba pisze:Zwłaszcza, że ja mam bardzo fotogeniczne (zni)koty
Nie wyobrażam sobie zdjęcia z takim np. Onetem, który nie daje się wziąć na ręce ani na kolana.
Jakby co, to ja przecież mam zdjęcia Twoje i TŻ-ta z kotyma. Jakby co, służę.
Aleba pisze:Zofia&Sasza pisze:Aleba pisze:*anika* pisze:Aleba pisze:Zwłaszcza, że ja mam bardzo fotogeniczne (zni)koty
Jakby co, to ja przecież mam zdjęcia Twoje i TŻ-ta z kotyma. Jakby co, służę.
Z Kofisią masz, z innymi tez jakieś były? Bo nie pamiętam już.
Zosiu, a może byś wpadła pofotografować czarne kotki? Przynajmniej te 2 miłe powinny już ładnie zapozować na rękach.
OKI pisze:klauduska pisze:jopop pisze:no moje koty sa w albumie szukaja domów czy jakoś tak, orchidka wrzucała...
twoje to powstawiam, albo już są wstawione właśnie przez Agnieszkę, dlatego jak na razie fot w albumie szukają domu jest tylko 24. no więc do roboty ludzie i przesyłać mi maile
Daj kochanieńka ludziom do łykendu dożyć, co? Fotki porobić, tekst nowy popełnić, bo stary się przeterminował![]()
Rezydentki mogę Ci ofocić, ale swojej facjaty w necie raczej nie upubliczniam
klauduska pisze:OKI pisze:klauduska pisze:jopop pisze:no moje koty sa w albumie szukaja domów czy jakoś tak, orchidka wrzucała...
Daj kochanieńka ludziom do łykendu dożyć, co? Fotki porobić, tekst nowy popełnić, bo stary się przeterminował![]()
Rezydentki mogę Ci ofocić, ale swojej facjaty w necie raczej nie upubliczniam
nie marudźfota ma być ze zwierzakiem plus jakieś 2 zdania o sobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 79 gości