Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Magda - tekst i zdjęcia Dagmara nam przysłała...
Nie wiem kto ma nasze allegro...
Ale widzę, że Daszka już na allegro jest
http://allegro.pl/dasza-uratowana-przed ... 81829.html
urwiniu pisze:Ot co. Juz jakiś czas temu obraziłam się na Krakvet. Nie aktualizuja oferty na stronie, każde zamówienie było telefonicznie konsultowane ze wzgledu na braki. Podziękowałam im grzecznie i teraz tylko czasem podłączam się pod znajomych zamówienia.
dagmara-olga pisze:ja też ich olałam dawno, bo nie sposób się dogadać, ale cena była lepsza a u mnei kasowe problemy a teraz nie mam 200 zł , nie mam karmy i żwirku i nie wiadomo kiedy będą
vega013 pisze:Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.
Bazyliszkowa pisze:vega013 pisze:Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.
Ja też.Tyle że to firma warszawska,więc mam ich "na miejscu", nie wiem, jak jest z realizacją wysyłek do innych miast.
Broszka pisze:Ale w animalii ceny są sporo wyższe niż np w krakvecie i zoo+
Ja od dawna z krakvetu zamawiam wyłącznie za pobraniem i nastawiam się z góry na to że trzeba czekać - a jak zbyt długo to trwa to po prostu rezygnuję z zamówienia.
vega013 pisze:Broszka pisze:Ale w animalii ceny są sporo wyższe niż np w krakvecie i zoo+
Ja od dawna z krakvetu zamawiam wyłącznie za pobraniem i nastawiam się z góry na to że trzeba czekać - a jak zbyt długo to trwa to po prostu rezygnuję z zamówienia.
Weszliśmy w animalii w najwyższy próg rabatowy. Może pomogłoby Ci, gdybyś mogła skorzystać z naszych rabatów?
vega013 pisze:urwiniu pisze:Ot co. Juz jakiś czas temu obraziłam się na Krakvet. Nie aktualizuja oferty na stronie, każde zamówienie było telefonicznie konsultowane ze wzgledu na braki. Podziękowałam im grzecznie i teraz tylko czasem podłączam się pod znajomych zamówienia.
Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1002 gości