Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:ojejku-tak długo![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:ojejku-tak długo![]()
Bo ja czasem lubię do otwartych drzwi balkonowych podchodzić![]()
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:ojejku-tak długo![]()
-ja też wytykam nosek i staram się wyjrzeć czy już jest ciepło
Moja Ula mnie odgania od otwartego balkoniku albo zamyka przede mną drzwi do pokoju balkonowego- wtedy jak idzie nakarmić ptaki
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:ojejku-tak długo![]()
-ja też wytykam nosek i staram się wyjrzeć czy już jest ciepło
Moja Ula mnie odgania od otwartego balkoniku albo zamyka przede mną drzwi do pokoju balkonowego- wtedy jak idzie nakarmić ptaki
I chyba ma rację, skoro od wychodzenia na zimno mogą boleć nereczki![]()
Inka
Bazyliszkowa pisze:My nawet się nie zbliżamy do otwartego okna, bo nam zimno.
Klakier i Bajka
vega013 pisze:Nie tyllko nereczki Inusiu. Może też boleć gardziałko. Nasza Duża tylko uchyla okienko i zabiera nas z parapetu, żebyśmy się nie przeziębili. Wiesz, my mamy cieplutko i przytulnie, ale kiedy pomyślę o tych biednych bezdomnych koteczkach, które nie mają ani podusi, ani pełnej miseczki, ani rąk do miziania, to mi się chce płakać moim koteczkowym płaczusiem.
Oliwka smutna
MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie tyllko nereczki Inusiu. Może też boleć gardziałko. Nasza Duża tylko uchyla okienko i zabiera nas z parapetu, żebyśmy się nie przeziębili. Wiesz, my mamy cieplutko i przytulnie, ale kiedy pomyślę o tych biednych bezdomnych koteczkach, które nie mają ani podusi, ani pełnej miseczki, ani rąk do miziania, to mi się chce płakać moim koteczkowym płaczusiem.
Oliwka smutna
A dziś na dokładkę śnieg nam pada...
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie tyllko nereczki Inusiu. Może też boleć gardziałko. Nasza Duża tylko uchyla okienko i zabiera nas z parapetu, żebyśmy się nie przeziębili. Wiesz, my mamy cieplutko i przytulnie, ale kiedy pomyślę o tych biednych bezdomnych koteczkach, które nie mają ani podusi, ani pełnej miseczki, ani rąk do miziania, to mi się chce płakać moim koteczkowym płaczusiem.
Oliwka smutna
Inusiu, u nas wieje okropniste wietrzysko. Brrr... Nie lubimy zimy!
Oliwka
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie tyllko nereczki Inusiu. Może też boleć gardziałko. Nasza Duża tylko uchyla okienko i zabiera nas z parapetu, żebyśmy się nie przeziębili. Wiesz, my mamy cieplutko i przytulnie, ale kiedy pomyślę o tych biednych bezdomnych koteczkach, które nie mają ani podusi, ani pełnej miseczki, ani rąk do miziania, to mi się chce płakać moim koteczkowym płaczusiem.
Oliwka smutna
Oliwka
Wiosny chcę!
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie tyllko nereczki Inusiu. Może też boleć gardziałko. Nasza Duża tylko uchyla okienko i zabiera nas z parapetu, żebyśmy się nie przeziębili. Wiesz, my mamy cieplutko i przytulnie, ale kiedy pomyślę o tych biednych bezdomnych koteczkach, które nie mają ani podusi, ani pełnej miseczki, ani rąk do miziania, to mi się chce płakać moim koteczkowym płaczusiem.
Oliwka smutna
Oliwka
Wiosny chcę!
A my chcemy, żeby było lato. Uwielbiamy wygrzewać się na słonku, leżąc na podusiach na parapecie szeroko otwartego okna. Za oknem jest duże drzewo, na którym ptaszki mają gniazda. Ptaszki fruwają, ćwierkają, a my się im przyglądamy. Czujemy się bezpiecznie, bo przez siatkę żaden ptaszek nie wleci do pokoju, nie podziobie nas i nie zje naszego żarełka.
Oliwka czekająca na lato
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 24 gości