Ależ się cieszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:jak Miluś trafi do DT proszę o wieści dotyczące charakteru i zachowania tego grubaska
ewexoxo pisze:proszę bardzo
viewtopic.php?f=13&t=138093
zaznaczam, że już od dłuższego czasu zastanawiamy się nad całą sprawą adopcji, a dzisiaj na forum zaczęłam "głośno myśleć" bo jednak chyba prawdziwi kociarze mogą podpowiedzieć i doradzić najlepiej
Mamrot pisze:Pinokio! jak się czuje sunia chuda?! biedna Pani Teresa... ale bardziej mnie smuci, że nie ma wsparcia rodziny...
smarti pisze:o ile się nie mylę to Aleksandra59 mieszka w Wilanowie
ina11 pisze:Mamrot pisze:Pinokio! jak się czuje sunia chuda?! biedna Pani Teresa... ale bardziej mnie smuci, że nie ma wsparcia rodziny...
chyba to tak nie wygląda do końca....
osoba znająca sprawę najbardziej mówiła, że córka tych państwa jest lekarzem w Warszawie, i jak rodzice pozbędą się zwierząt to zabierze ich do siebie, żeby się opiekować bo jak wiadomo są chorzy.....
issey32 pisze:Dziewczyny, ja myślę, że nie powinnyśmy roztrząsać czyjegoś prywatnego życia. Sytuacja, jaka jest, każdy widzi i nie mamy na to wpływu. Gdyby miała być inna, pewnie taka by była.
Oby kociaste i psiaste szybko znalazły kochające domki, a Państwo mogli spokojnie pomyśleć o sobie i swoim zdrowiu.
Randa pisze:Jest super DT dla Tygryski od soboty
Patmol pisze:Randa pisze:Jest super DT dla Tygryski od soboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], puszatek i 110 gości