Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:dziewczyny szeleszczą tunelem na okrągłomam nadzieję, że żadne druty nie wyjdą
dinzoo pisze:więc z karmą to jest tak:
kotki ją bardzo lubią od pierwszego dnia, wszystkie bez wyjątku
ja podaję ją pół na pół z innymi karmami ale tylko dlatego, żeby im dostarczać różnych składników, ale można podawać tylko tą karmę i ja tak przez pierwszy tydzień zrobiłam
ja zauważyłam bardzo szybko efekty, już po dwóch, trzech dniach ale jednocześnie używam feliwaya do kontaktu, wetka powiedziała, że sama karma to po tygodniu daje zauważalne efekty
karmę w opakowaniu 2kg kupowałam w sklepie po 86zł bo na wagę niestety jej nie ma ale jak już zużyłam te 2kg to kupiłam opakowanie 4kg za 134zł na krakvecie- polecam jeśli ktoś ma więcej kotków jak ja u mnie opakowanie 2kg wystarcza na 20 dni po 25g dziennie na futro (ja taką dawkę podaję obecnie i to spokojnie wystarcza)
co mi ta karma dała (a właściwie moim kotusiom)
Bajka, zupełnie inny kot, jest płochliwa ale nie zastraszona, bawi się, poprawił się jej apetyt, no i dzięki tej karmie przygotowałam ją do sterylki i udało nam się ją przejść bezstresowo...dla niezorientowanych Bajka jest nieoswojonym kotkiem z fobiami
Mania, zaaklimatyzowała się całkowicie, otworzyła się na nas, daje się brać na ręce, nie panikuje, nie chowa się na każdy głośniejszy dźwięk
Buba, jest mniej zastraszona, nie daje się tak spychać na margines
Coco, wyluzowała, jest mniej agresywna, spokojniejsza, jakby to jej ADHD przeszło
kotki zupełnie spokojnie przeżyły sylwestra dzięki tej karmie
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter i 62 gości