wszystkie kolory życia z kotami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 20:34 Re: wszystkie kolory życia z kotami

dziewczyny szeleszczą tunelem na okrągło :ryk: mam nadzieję, że żadne druty nie wyjdą 8O

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro sty 18, 2012 23:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami

dinzoo pisze:dziewczyny szeleszczą tunelem na okrągło :ryk: mam nadzieję, że żadne druty nie wyjdą 8O

dinzoo drut jeden wyszedł po po półtora roku,ale to spadek po Aishy,który dostała Bejbi.Przy tylu koteckach to ja nie wiem :mrgreen: ale fajnie to szeleści nie?Mam do Ciebie pytanie o tą karmę na uspokojenie.Czy koty ją lubią,czy jedzą bo jedzą.Gdzie kupiłaś i po ile?U nas tylko u weta na zamówienie 2 kg 99zł. 8O a jak kot nie będzie lubił i 100zł. na śmietnik :?: :roll: Jest u Was to na wagę bo u nas nie :x i najmniejsze opakowanie ma 2kg.Długo trwa zanim zacznie działać?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sty 19, 2012 7:46 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw sty 19, 2012 11:28 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Witajcie :1luvu: dinzoo jak będziesz mogła to napisz coś o tej karmie co pytałam czy smakuje i nie mają sensacjii jelitowych.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sty 19, 2012 13:28 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sty 19, 2012 21:08 Re: wszystkie kolory życia z kotami

więc z karmą to jest tak:
kotki ją bardzo lubią od pierwszego dnia, wszystkie bez wyjątku
ja podaję ją pół na pół z innymi karmami ale tylko dlatego, żeby im dostarczać różnych składników, ale można podawać tylko tą karmę i ja tak przez pierwszy tydzień zrobiłam
ja zauważyłam bardzo szybko efekty, już po dwóch, trzech dniach ale jednocześnie używam feliwaya do kontaktu, wetka powiedziała, że sama karma to po tygodniu daje zauważalne efekty
karmę w opakowaniu 2kg kupowałam w sklepie po 86zł bo na wagę niestety jej nie ma ale jak już zużyłam te 2kg to kupiłam opakowanie 4kg za 134zł na krakvecie- polecam jeśli ktoś ma więcej kotków jak ja u mnie opakowanie 2kg wystarcza na 20 dni po 25g dziennie na futro (ja taką dawkę podaję obecnie i to spokojnie wystarcza)
co mi ta karma dała (a właściwie moim kotusiom :ryk: )
Bajka, zupełnie inny kot, jest płochliwa ale nie zastraszona, bawi się, poprawił się jej apetyt, no i dzięki tej karmie przygotowałam ją do sterylki i udało nam się ją przejść bezstresowo...dla niezorientowanych Bajka jest nieoswojonym kotkiem z fobiami
Mania, zaaklimatyzowała się całkowicie, otworzyła się na nas, daje się brać na ręce, nie panikuje, nie chowa się na każdy głośniejszy dźwięk
Buba, jest mniej zastraszona, nie daje się tak spychać na margines
Coco, wyluzowała, jest mniej agresywna, spokojniejsza, jakby to jej ADHD przeszło
kotki zupełnie spokojnie przeżyły sylwestra dzięki tej karmie

dinzoo

Post » Czw sty 19, 2012 23:14 Re: wszystkie kolory życia z kotami

dinzoo pisze:więc z karmą to jest tak:
kotki ją bardzo lubią od pierwszego dnia, wszystkie bez wyjątku
ja podaję ją pół na pół z innymi karmami ale tylko dlatego, żeby im dostarczać różnych składników, ale można podawać tylko tą karmę i ja tak przez pierwszy tydzień zrobiłam
ja zauważyłam bardzo szybko efekty, już po dwóch, trzech dniach ale jednocześnie używam feliwaya do kontaktu, wetka powiedziała, że sama karma to po tygodniu daje zauważalne efekty
karmę w opakowaniu 2kg kupowałam w sklepie po 86zł bo na wagę niestety jej nie ma ale jak już zużyłam te 2kg to kupiłam opakowanie 4kg za 134zł na krakvecie- polecam jeśli ktoś ma więcej kotków jak ja u mnie opakowanie 2kg wystarcza na 20 dni po 25g dziennie na futro (ja taką dawkę podaję obecnie i to spokojnie wystarcza)
co mi ta karma dała (a właściwie moim kotusiom :ryk: )
Bajka, zupełnie inny kot, jest płochliwa ale nie zastraszona, bawi się, poprawił się jej apetyt, no i dzięki tej karmie przygotowałam ją do sterylki i udało nam się ją przejść bezstresowo...dla niezorientowanych Bajka jest nieoswojonym kotkiem z fobiami
Mania, zaaklimatyzowała się całkowicie, otworzyła się na nas, daje się brać na ręce, nie panikuje, nie chowa się na każdy głośniejszy dźwięk
Buba, jest mniej zastraszona, nie daje się tak spychać na margines
Coco, wyluzowała, jest mniej agresywna, spokojniejsza, jakby to jej ADHD przeszło
kotki zupełnie spokojnie przeżyły sylwestra dzięki tej karmie

dinzoo dziękuję za obszerne info :ok: niestety próbek u mnie nigdzie nie ma bo Royal coś kombinuje,a ja nie wiem czy Bejbi to nie zaszkodzi :( Mam żel,ale jest na glicerynie,a jest uczulona.Bejbi jest ciągle spięta teraz wróciłam od weta i jest chora u mnie na wącie napisałam o co chodzi.O karmę pytałam i wet mówił by spróbować bo rozluźniona by więcej jadła.Boję się wydać 100zł i nie będzie chciała lub mogła :(
Obrazek ,

vailet

Post » Pt sty 20, 2012 10:00 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt sty 20, 2012 10:17 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Witajcie pięknotki :P :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
dinzoo pytałam u weta o tą karmę i próbek nigdzie nie ma :( a ona ma psyllium po którym Bejbi ma rozwolnienia.Nie wiem jak dużo jest go w karmie.Ogólnie mówił wet by spróbować,ale bez sprawdzenia boję się wydać 100zł.Czy u Was jeszcze może mają choć jedną próbkę u weta? :oops:Royal strajkuje? 8O nie dają nigdzie już próbek bo zmieniło się coś.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt sty 20, 2012 11:13 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt sty 20, 2012 13:25 Re: wszystkie kolory życia z kotami

nakręciłam wczoraj filmik podczas zabawy w tuneliku :ryk: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=qNeVodbt3T0
gorąco polecam obejrzenie

dinzoo

Post » Pt sty 20, 2012 13:35 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Oooooo, chyba zachorowaliśmy na taki tunelik :)))))))))
Fajnie teraz kotki spędzają czas :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt sty 20, 2012 13:38 Re: wszystkie kolory życia z kotami

największa atrakcja-TUNEL-muszę go chować bo by mi spać nie dały :mrgreen:

dinzoo

Post » Pt sty 20, 2012 16:46 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Ale super zabawa z tym tunelem! :mrgreen: Mania jaka kulka, a te udziki takie okrąglutkie :1luvu: Natomiast Bajka się śmiesznie drapie po głowie :mrgreen: Można je obserwować cały dzień, a się nie dziwię, że chowasz tunel na noc, bo dosyć głośny ten szelest tunelu :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt sty 20, 2012 16:55 Re: wszystkie kolory życia z kotami

hehe :mrgreen: Maniutka to ma dużo futra, ale brzusio to ma faktycznie spory :ryk:

dinzoo

[poprzednia][następna]