To są moje dwa szkraby, mała to Zorka, a ta duża to Nika.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Fidel tak szybko nie zapomni, że był kiedyś głodny.
ruda32 pisze:Femka pisze:Fidel tak szybko nie zapomni, że był kiedyś głodny.
ale minie mu to?
prawie rok jest u nas
chciałabym ,żeby zapomniał
alab108 pisze:Ależ proszę bardzo weź drugie, Fidel na pewno się ucieszy. A to malutkie mi pogryzło szafki w kuchni i w korytarzu. Mężowi zeżarło dwie pary butów, moje sandałki. W drzwiach od łazienki wygryzło dziurę na wylot i jak na drzwiach wisiały moje 2 pary jeansów to mi obcięło nogawki i spódnicę skróciło do mini. Drzwi do wymiany. Ja ją zamknęliśmy w garażu to 50l worek ziemi wyciągnęła na środek i porozwalała po całym garażu, wyżarła pól bramy do garażu. Całe szczęście nie dała rady na zewnątrz bo blacha, ale watę szklaną powyciągała po całym garażu. Później trzeba było Zorkę kąpać bo łapki swędziały. Poszła sobie do piwnicy i pocięła kabel od kosiarki, a normalnie bała się wejść do piwnicy, męża prostownik załatwiła w garażu. Później reszta.
Femka pisze:pomagasz mu tym, że okazujesz mu miłość, że starasz się o jego poczucie bezpieczeństwa, po prostu dbasz o niego; to wszystko plus cierpliwość, da efekty, choć pewnie trochę na nie poczekasz.
ja wiem, że nie chodzi Ci o zapomnienie dla własnego widzimisię, tylko o dobro psa
ruda32 pisze:Femka pisze:Fidel tak szybko nie zapomni, że był kiedyś głodny.
ale minie mu to?
prawie rok jest u nas
chciałabym ,żeby zapomniał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 30 gości