kalair pisze:... --...-.--
to nie tak
do kazdej litery masz wyraz
A- czyli Azot i wychodzi nam .-bo jak to podzielisz to tam gdzie masz O jest kreska, a przy reszcie samoglosek .
Botanika B -...
Coraz mocniej -.-.
itd
wystarczy zapamietac te wyrazy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:... --...-.--
anulka111 pisze:Jelsi mozecie namowcie znajomych -te psiaki potrzebuja pomocy.kalair pisze:anulka111 pisze:Czy Kretkowo glosowalo na Klembow i biedne psiaki w liczbie 350sztuk w ankiecie krakvet?Do roboty ,kto nie glosowal-pomozcie tym glodujacym pieskom i 20 kotom z hakiem
O iriska specjalnei dla mnieeeeeeeeeeeee
Głosowało!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Ciociu!
kalair pisze:Nic z tego.
Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
to naprawde kaszka z mleczkiem
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Nic z tego.
co za trudne
podzielic na sylaby
N No Ga - .
bubor pisze:Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
Trochę daleko to jest![]()
Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
kocurzyca41 pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
Ale jak morsy będą to może warto...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
Mamy miłośniczkę morsów.
bubor pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:chętnych przyspieszonej nauki Alfabetu Morsa zapraszam do mnie
Mamy miłośniczkę morsów.
Tylko nie wiadomo czy wielorybów też ....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 15 gości