KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 20:03 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Maciusia ma w nosie ze to Puszka śniadanie :ryk: lepiej smakuje ze wspolnej miski :lol:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Czw sty 19, 2012 23:01 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Maciusia to sobie zawsze poradzi :P :ok: :1luvu:
Ale Piesek jaki zgodny i przyjacielski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sty 20, 2012 6:12 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

halbina pisze:ja stosuję cat's best, ale przy ośmiu kotach, to ciągle jakieś wpadki sie zdarzają, nawet nie wiem, któremu... mnie czasem cały dzień nie ma w domu... dziś np. wychodziłam o 9.30, wróciłam po 20.00. Dobrze, że chociaż psy wytrzymały... :(

To podziwiam psy, naprawdę. Piesek mojej znajomej chodzi w takich sytuacjach do kociej kuwety, troszkę skociał w towarzystwie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 20, 2012 8:42 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

MalgWroclaw pisze:
halbina pisze:ja stosuję cat's best, ale przy ośmiu kotach, to ciągle jakieś wpadki sie zdarzają, nawet nie wiem, któremu... mnie czasem cały dzień nie ma w domu... dziś np. wychodziłam o 9.30, wróciłam po 20.00. Dobrze, że chociaż psy wytrzymały... :(

To podziwiam psy, naprawdę. Piesek mojej znajomej chodzi w takich sytuacjach do kociej kuwety, troszkę skociał w towarzystwie.

HAHAHAHA już widzę Inkę celującą do kociej kuwety :D jak ona by się tam załatwiła to chyba by przebrało :P :ryk: :ryk: :ryk:

fnd7

Od: Sob gru 31, 2011 16:53

Post » Pt sty 20, 2012 19:32 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

no... działoby się... ale i Ince sie zdarzyło już nie wytrzymać... to jednak nigdy nie jest wina zwierzaków, mam takie do tego nastawienie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt sty 20, 2012 20:50 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Pewnie, że to nie jest ich wina. Biedactwa kochane.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 23, 2012 9:06 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Pingwinek szuka domu, wciąż, prawda? Pingwinku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 23, 2012 22:10 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

tak, Znikotek wciąż stosuje metodę nocnego marka i naszafkowca... odwiedza mnie codziennie, tak od godziny 20.30 zagląda, posiedzi na progu, popatrzy i wraca na swoje terytorium... ferie od piątku... nawet nie wie, co mu szykuję... dwa tygodnie przymusowego pobytu w moim królestwie... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 23, 2012 23:07 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Pingwinek Znikotek jest ekscentryczny :kotek:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon sty 23, 2012 23:24 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

chyba zainwestuję w waleriankę... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 30, 2012 9:16 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Leo z przeprowadzki jest chyba zadowolony, szczególnie z hamaczka, który dostał. Nawet nasze kolana z nim przegrały 8)
Z naszym nowym kotem się tolerują, ale niestety żadne zabawy razem nie wchodzą w grę. Troszkę szkoda tym bardziej, że naszą tymczaskę Buczkę uwielbiał :?

Leo na swoim ukochanym hamaczku
Obrazek
Nowy kolega leonkowy Lati
Obrazek
Chłopcy razem
Obrazek

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Pon sty 30, 2012 9:38 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

Leonek :1luvu:
jaki szczęśliwy

wydrukuję i prześlę p. Franciszce te piękne fotki, ucieszy się,

edit : o przepraszam LEO :1luvu:
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Pon sty 30, 2012 11:39 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

ale ślicznotka ma za towarzysza Leonek
chyba jeszcze nieprzyzwyczajony
do płaskiego pyszczka i dlatego dystans trzyma :wink:
trochę czasu i będą brykać :ok: :ok:

P. Franciszka dzwoniła do mnie wypytywała o wszystkie Koty
bardzo, bardzo wszystkim dziękowała...
mówiła, że Morusek bardzo do nich tęskni, że nawołuje
wybiega na korytarz, jakby chciał wracać do domu...

mówiła mi tez o sąsiadce, samotnej która miała udar
i lada moment trafi do szpitala, ta Pani ma koteczkę
i z rozpaczy powiedziała, że ją wypuści :( :(
poradziłam P. Franciszce, żeby Kicię wzięła na DT
a my pomożemy znaleźć Dom- pewnie tak zrobi...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon sty 30, 2012 11:42 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuka DS

To można jeszcze Pani Franciszce powiedzieć, że Malutki wreszcie przytył. Co prawda różnica nie rzuca się w oczy od razu, ale pod ręką i na kolanach czuć wyraźnie, że waży już 4 kilo z hakiem :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]