POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 23:23 POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Papi to niewielki, uroczy piesek,którego znalazłam błąkającego się przy lesie. Ma niewiele ponad rok,śliczną, gładką, czarną sierść, uwielbia się bawić i biegać. Niestety mój starszy pies jest o Papiego bardzo zazdrosny, sytuacja z dnia na dzień staje sie coraz bardziej nerwowa, dlatego szukam dla małego kochającego domu. Papi jest odrobaczony,zaszczepiony i wykastrowany-w 100% gotowy do adopcji.
http://www.facebook.com/​media/set/​?set=a.2313253944612.211241​3.1047303683&type=1

Montfa

Od: Pt sty 13, 2012 23:02

Post » Pt sty 13, 2012 23:25 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Hop do góry :ok:
viewtopic.php?f=1&t=107508
=======================================
viewtopic.php?f=1&t=107441

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Wto sty 17, 2012 0:37 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Dzieki Marta,ale jak widac,odzewu niet :cry:

Montfa

Post » Wto sty 17, 2012 7:58 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

CatAngel robi pakiety ogłoszeń za niewielkie pieniądze -przeczytaj tutaj viewtopic.php?f=27&t=117559

założyłaś mu wątek na dogo?
sprawdzałaś czy ma czipa?
sprawdzałąś w bazach psów zaginionych -czy nikt go nie szuka? dopisałaś go?

jak się zachowuje wobec kotów? dzieci? innych psów na spacerach?

wklej koniecznie jego zdjecie

mnie się ta podana przez Ciebie strona nie otwiera

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 19, 2012 0:52 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Dzieki za rady. Oto co wiem o Papim: nie ma zadnego chipa,nikt go nie szuka-blakal sie kolo lasu,z wyraznym sladem obrozy na szyjce-na 100% zostal tam porzucony. W tym samym czasie identycznie jak on wygladajaca suczka koczowala na cmentarzu i potem przy szpitalu w Kielcach-juz ma dom. Podejrzewam,ze to jego siostrzyczka,ze zostaly wyrzucone niedaleko od siebie (las jest niedaleko cmentarza). Na dogo ne oglaszalam,za to na Gumtree,fb,w gazecie Wyborczej,i na jakims jeszcze portalu,ale nie pamietam nazwy,chyba psy.pl
co do dzieci nie wiem jak on sie zachowuje,nie bylo takiej mozliwosci sprawdzic,ale nie sadze,zeby byly z tym problemy. Psy-generalnie ok,zawsze na spacerach byl nastawiony przyjaznie,z wyjatkiem kilku agresywnych pieskow na smyczach,ktore same byly zle na Papiego wiec i on sie denerwowal,ale ogolnie-bez problemow. Koty ganial,nie sadze,zeby chcial zrobic im krzywde ale pogonic musial,nic go nie moglo zatrzymac wiec do domu z kotkami raczej sie nie nadaje,no,chyba ze dostalby nauczke od jakiegos odwaznego kota i by sie skonczyly jego poscigi... :) ...jedyne czego nie lubil i czesto szczekal i probowal gonic -jakis facet z reklamowka (nie wiem czy jakies zle wspomnienia ma...),ktos biegnacy,najczesciej byli to mezczyzni-nad tym trzeba by jeszcze popracowac. Co wazne-zero agresji przy jedzeniu,mozna mu bylo grzebac w misce ile sie chcialo,podnosic go,dotykac lapek-reaguje jedynie lizaniem :)

Montfa

Post » Czw sty 19, 2012 1:00 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

wklejam jeszcze raz linka do wydarzenia z fb,powinien sie otworzyc...
http://www.facebook.com/notifications?c ... 935825785/

Montfa

Post » Czw sty 19, 2012 7:23 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Montfa pisze:wklejam jeszcze raz linka do wydarzenia z fb,powinien sie otworzyc...
http://www.facebook.com/notifications?c ... 935825785/

mnie się nie otwiera

Patmol

Post » Czw sty 19, 2012 18:34 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Nie wiem co sie dzieje z tym linkiem,ja bez problemu go otwieram za kazdym razem..dzieki za rady,juz skontaktowalam sie z catangel,zamowilam 130 ogloszen o Papim :)
zajrze tez na te strony podane przez Ciebie Szalony Kocie :)
trzymajmy kciuki,Papi jest taki kochany...

Montfa

Post » Czw sty 19, 2012 21:53 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

a teraz się otwiera :mrgreen:
może to mój komputer nawalał :oops:

udostępniłam i dołączyłam
fajny jest
on jest w Kielcach?
a jaki jest duży? taki jak labrador? -edit -doczytałam -niewielki
to znaczy - do łydki ? mniejszy?
ile wazy? może go na mikrusy wstawić?

Patmol

Post » Sob sty 21, 2012 0:53 Re: POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRZY POMOGĄ W OGŁOSZENIU PSIAKA

Dzieki za pomoc,sprawa Papiego juz jest nieaktualna-PAPI MA DOM!!!!! dzis zostal adoptowany ze schroniska przez mile malzenstwo z Kielc,mam go odwiedzic za jakis czas :) tak sie ciesze!!!!! :)
Wasze porady wykorzystam przy okazji szukania domku dla innego pieska,dzieki jeszcze raz!!

Montfa