kiche_wilczyca pisze:
Morning Martuś!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:
Hellou Kreteczkiu nas brzydko i ciemno dziś.
kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:maggia pisze:Witam Kretki!![]()
U nas śnieg topnieje i oby już więcej nie padał.
U nas też! sama dziś widziałam! Zimno jeszcze jak cholera i ogon mi się umoczył, ale powoli woda się pojawia![]()
Pecia.
Peciu, śnieg jest zimny i mokry..
Nie bałas się?
Kretki
Bałam się, cała zmarzłam, bo mieszkanko takie ciepłe i nie zmieniłam futerka na zimę!
Ale bardziej bałam się ludzi co chodzili, nie wiem po co oni chodzili jak ja chodziłam, musiałam na nich zawarczeć! wrrr! Jak śmieli chodzić po dworze jak ja chodziłam po dworze!
No rzeczywiście, Ci ludzie to się normalnie coraz bardziej bezczelni robią!I słusznie, że nawarczałaś! Respekt muszą mieć!
![]()
spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:spookyaga pisze: U nas też! sama dziś widziałam! Zimno jeszcze jak cholera i ogon mi się umoczył, ale powoli woda się pojawia![]()
Pecia.
Peciu, śnieg jest zimny i mokry..
Nie bałas się?
Kretki
Bałam się, cała zmarzłam, bo mieszkanko takie ciepłe i nie zmieniłam futerka na zimę!
Ale bardziej bałam się ludzi co chodzili, nie wiem po co oni chodzili jak ja chodziłam, musiałam na nich zawarczeć! wrrr! Jak śmieli chodzić po dworze jak ja chodziłam po dworze!
No rzeczywiście, Ci ludzie to się normalnie coraz bardziej bezczelni robią!I słusznie, że nawarczałaś! Respekt muszą mieć!
![]()
Żeby wszyscy Duzi byli tak wytrenowani jak moja, nawet nogi mi masuje![]()
Ps. Witamyy~!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 46 gości