Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Czw sty 19, 2012 13:49 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Ukradłam, a co :mrgreen: Nie chcieli dobrowolnie oddać :lol: Zresztą ona i tak była niczyja to tylko ją przygarnęłam

Mruśkowo pisze:Asia_Siunia - spełnienia marzeń, dużo szczęścia, radości i uśmiechu. :balony: :birthday:

Ja się też przyłączę do spełnienia tych wszystkich marzeń i szczęścia :torte: :birthday:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 19, 2012 13:52 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

jasdor pisze:A ja ukradłam wczoraj kotkę :mrgreen: 10 letnią z podwórka przyszkolnego :mrgreen:
Miziak nie z tej ziemi, choć nigdy domu nie widziała :kotek:
Kto chce się dokocić?

Kradzione nie tuczy :twisted: Szalona kobieto :)
Oby sie znalazl dla niej dobry domek :)

AsiaSiunia - sto lat samych najlepszych wydarzen, radosci na kazdy dzien, poczucia dumy ze swoich pieknych corek, meza i wszystkiego co Cie otacza :)
Sily ducha, wygranej w totka i czegosobietylkozamarzysz :D
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw sty 19, 2012 14:03 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dorota, że ukradłaś i miałaś gdzie upchać to super. Ja mam raczej szczęście,że same przychodzą i bez kradnięcia zostają... :evil: :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw sty 19, 2012 14:07 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Każda ma swoje eldorado i dokaca się inaczej :mrgreen: Becię namiętnie nawiedzają, jazdorek sobie bierze bez pytania :mrgreen: Imponujecie mi coraz bardziej. Opowiedz Jasdorku coś więcej o odzyskanej :ok:

Na miejsce dziewicy to chyba będą ciągnąc losy :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 19, 2012 14:16 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Właśnie skończyłam robotę, nad którą siedziałam przez miesiąc.
Pracowałam w pracy, pracowałam w domu po godzinach pracy, pracowałam w domu w soboty i niedziele :evil:

Dziś stwierdziłam, że wypisały mi się wszystkie długopisy w pracy. Poszłam do księgowej zasygnalizować, że czas kupić nowe na ten rok ( budżetówka ).
Księgowa nadała temat pani prezes ( bez akceptacji której nie można kupić nawet papieru toaletowego w firmie ).

Pani Prezes przyszła do mnie i stwierdziła, że skoro piszę na komputerze, to długopisów powinno mi starczyć.

Zapytała mnie( niby żatobliwie ), co ja robię z długopisami?

Wypaliłam do niej "zjadam"
Gdybyście widziały jej minę. :ryk:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sty 19, 2012 14:18 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesiu :ok: :twisted: Myślę, że prezesowa zatrybi durnowatośc swojego pytania :D
Obrazek

psiama

Post » Czw sty 19, 2012 14:21 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Nie, nie, to nie tak, że zabrałam dla siebie. Mieszka ze mną tzw. rozsądek :evil:
Kicia 10 lat żyła pod szkołą. Jak chciałyśmy ją wysterylizować i oddać naturze, to się grono pedagogiczne zbuntowało i powiedziało, że żadnej sterylizacji nie będzie. To co było robić :roll: Kicia jest w DT - przekoconym na maksa :oops: i trzeba, żeby szybko jej domek znaleźć - koniecznie. Na ogłoszenia nie mam na razie czasu, a i sprzęt informatyczny mam dostępny tylko w pracy na razie, więc mam małe rozdwojenie jaźni, bo nie wiadomo na czym się skupić :evil:

No więc kota trzeba było zdobyć zakradając się przez ogrodzenie, a przez pręty nieco rozchylone tylko JA dumnie to powiem, mogłam się zmieścić, bo chodzę w wadze niziutkiej 8) a kotka nie byłą ufna do tego stopnia, żeby sama do nas przyleźć. Dobrze, że przynajmniej była głodna, bo sama wlazła w transporter wyłożony karmą, w której potem pięknie się upaplała.
U weta była bardzo grzeczna, pazurki obcięte, ząbki pooglądane, w uszkach nawet nie bardzo brudno, zbadać się nie dało z uwagi na wydobywający się mrrrrruk :kotek:

Mulesiu, nie przejmuj się. Robię roczne sprawozdanie i nie wiem dlaczego 41 i 28 wychodzi mi 76 8O
Obrazek

Obrazek

jasdor

Post » Czw sty 19, 2012 14:25 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Na miejsce dziewicy to chyba będą ciągnąc losy :twisted:

Za słownika języka polskiego -
"dziewica
1. «kobieta do chwili pierwszego stosunku płciowego»
2. daw. «młoda niezamężna kobieta»"
Która z kandydatek spełnia choć jeden z warunków? :twisted:

Mam problem. To znaczy mam nadzieję, że nie mam problemu, ale jakoś mnie to martwi... Wypatrzyłam u mojego Rosena na skórze pod białym futerkiem coś co wygląda jak drobne pieprzyki. Jest tego sporo. Przy uszach - z jednej strony kilka, z drugiej kilkanaście. Małe (1-2mm), nie wystają ze skóry, niejednolitej barwy ciemnobrązowe. No wygląda to jak normalne pieprzyki... Kiedyś tego nie miał. Próbowałam umyć, bo myślałam, że to brud, ale nie zeszło :roll: Zaczynam panikować, mimo, że wmawiam sobie, że to na pewno drobiazg... Kurcze moje pieprzyki mnie tak nie martwią :? Idziemy do weta dziś lub jutro i mam nadzieję uzyskać tytuł najgłupszej klientki miesiąca...

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw sty 19, 2012 14:27 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

mmk - to jest koci trądzik Kośka ma coś takiego przy cycuszkach. Chciałam umyć, bo myślałam, że to brudne. Wetka mówiła, że nie jest to nic groźnego

jasdor

Post » Czw sty 19, 2012 14:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Oby tak było! :ok: Dziękuję!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw sty 19, 2012 14:34 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesiu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Preferujesz czarne czy niebieskie?? Ja wole ten tusz z lekko slodkim posmakiem w tyle jezyka - przypomina nieco dobrze skomponowany bukiet ziol z prowansalskich wzgorz... natomiast czarne grafitowe smakuja jak trufle. No chyba ze to te z Chin - one wszystkie smakuja jak przypalony ryz :twisted: :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw sty 19, 2012 14:35 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Czarnula jest przepiękna :1luvu: . A podejście grona pedagogicznego mnie po prostu doszczętnie rozwaliło na łopaty 8O .
mmk, pomyślałam również o trądziku. Nie martw się na zaspas, idź do swojego weta, skonsultuj i będzie OK :ok:

Sol ....... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

psiama

Post » Czw sty 19, 2012 14:39 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

mmk -to nie grzyb ? :strach:
mi się wszystko ostatnio kojarzy z grzybem , do tego stopnia że go szukam nawet tam gdzie nie ma :roll:
ostatnio przewertowałam wszystkie fotki Kleksa,aby się upewnić ze tajemniczy cień nad jego okiem..był tam od dawna i nic się nie kluje :roll: 8)
Ostatnio edytowano Czw sty 19, 2012 14:43 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw sty 19, 2012 14:42 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Becia, lepiej już troszku ? :roll: Grzybek jest w postaci zlanych miejsc, a trądzik w postaci pojedyńczyk kropeczek :wink:

mmk, doczytałam definicje dziewicy. Kobieta niezamężna prowadziła się swego czasu lepiej niz obecnie :mrgreen:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]