KRAKÓW,WADOWICE - koty szukają domów. PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 12:01 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:Ja dzisiaj idę na kontrolę z dwoma kotami (+ termofor) - czterech nie uniosę...

miuti na litosc boga wez ze ten termofor w domu zostaw!
kocem je owin to będzie im ciepło
ty ledwo idziesz z tym tobolem :!:
gerardbutler

Post » Wto sty 17, 2012 12:03 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Termofor absolutnie konieczny.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto sty 17, 2012 21:11 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Byłam na kontroli z Wisienką i Waldusiem.
Mimo odrobaczenia nadal mają robalowe brzuszki. Zostały ponownie odrobaczone.

Walduś musi jeszcze brać zastrzyki - troszke mu się leje z noska. Wisienka już zdrowa.

Aniu - Tajemniczy Darczyńca :1luvu: zostawił dla ciebie niewielką przesyłkę. Kiedy będziesz w Krakowie?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto sty 17, 2012 23:26 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:Najnowsze info:
Tak sobie pomyslalam ze te koty 3 ktore u mnie są mogą zostac spokojnie tyle ile będzie trzeba do znalezienia domku stalego lub dt
dlatego zw wiekszosc dt jest mocno zakocona anie chce zeby te koty trafily do kogos kto ma 10-11 kotow
najwazniejsze jest teraz nalezienie domku dla kotka od pani krysi lub dla kocurka od mikeli bo on ma byc tylko do konca stycznia :!: nie zapominajcie o tym!!

do 10 lutego :wink:
ale oczywiście pośpiech wskazany. Kocurek jest przekochany, przyznaję szczerze, że ciężko będzie mi się z nim rozstać, ale nie mam wyjścia... :(
Jest już podleczony, odrobaczony, w czwartek idziemy do kontroli.
Nudzi się tylko okrutnie, gdy zostaje na cały dzień sam.
Postaram się wkrótce wrzucić jakieś zdjęcia, bo przystojniak z niego :mrgreen:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro sty 18, 2012 15:11 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:Byłam na kontroli z Wisienką i Waldusiem.
Mimo odrobaczenia nadal mają robalowe brzuszki. Zostały ponownie odrobaczone.

Walduś musi jeszcze brać zastrzyki - troszke mu się leje z noska. Wisienka już zdrowa.

Aniu - Tajemniczy Darczyńca :1luvu: zostawił dla ciebie niewielką przesyłkę. Kiedy będziesz w Krakowie?

tajemniczy? 8) WOW!
na razie nie wiem kiedy będę a ciezka ta niespodzianka? :mrgreen:
gerardbutler

Post » Czw sty 19, 2012 11:08 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

nowe wiesci:
okazalo sie ze tylko 3 koty te u mnie szukaja domku
ubłagałam Pania krysie aby ten kotek co jej podrzucono zostal 8u niej na zawsze
zgodzila sie :1luvu: :ok:
gerardbutler

Post » Czw sty 19, 2012 12:09 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:nowe wiesci:

Bardzo trudno szuka się domów kotom, które nie maja zdjęć. Praktycznie jest to niewykonalne. :(

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw sty 19, 2012 12:28 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Tosza pisze:

Bardzo trudno szuka się domów kotom, które nie maja zdjęć. Praktycznie jest to niewykonalne. :(

no przeciez to tylko dom tymczasowy..........ja bym tam nie patrzyla jak wyglada kot :(
gerardbutler

Post » Czw sty 19, 2012 12:50 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:
Tosza pisze:

no przeciez to tylko dom tymczasowy..........ja bym tam nie patrzyla jak wyglada kot :(
A dlaczego nie szukać od razu stałego? Domy tymczasowe są zakocone po czubek głowy, te które były w stanie przyjąć kota, już to zrobiły. Teraz potrzebne są zdjęcia, żeby ewentualny dom dom tymczasowy je zobaczył, stracił resztki rozumu i ewentualnie przyjął jeszcze kota :) lub żeby jakis dom stały się zakochał.

Tosza

Post » Czw sty 19, 2012 17:11 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Tosza pisze:
gerardbutler pisze:
Tosza pisze:

A dlaczego nie szukać od razu stałego? Domy tymczasowe są zakocone po czubek głowy, te które były w stanie przyjąć kota, już to zrobiły. Teraz potrzebne są zdjęcia, żeby ewentualny dom dom tymczasowy je zobaczył, stracił resztki rozumu i ewentualnie przyjął jeszcze kota :) lub żeby jakis dom stały się zakochał.

ACHA!!!!!!!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:
gerardbutler

Post » Czw sty 19, 2012 17:20 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:
Tosza pisze:
gerardbutler pisze:
Tosza pisze:

ACHA!!!!!!!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:

No, to do roboty !:wink:
Na pewno znasz przynajmniej jedną osobę, która ma aparat i komputer. Chodzi o kilka minut na zrobienie zdjęć i wysłanie ich do kogoś, a nie o zaoranie hektara koniem zaprzężonym do pługa. :mrgreen: Na pewno kogos namówisz na taką pomoc. :)

Tosza

Post » Pt sty 20, 2012 11:04 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

niestety moi znajomi maja mnie w d..nikt nie chce porobic zdjec tym kotom moge jedynie z komorki:(((((((((((
:evil:
gerardbutler

Post » Pt sty 20, 2012 12:51 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

W sumie lepsze to niż nic, tylko nie wiem czy masz kabelek, żeby te zdjęcia zrzucić...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 21, 2012 11:27 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

wysle komus to zrzuci? kto mi poda numer?

nowe wiesci bialo szara kotka idzie za niedlugo na dt u markopolo00
narazie nie dam rady jej zaszczepic po sterylce dopiero jest

Mrr wysle 50 zl na dlug u weta......zostalo jeszcze 20 zl

musialam dobrac antybiotyk synulox bo czarno bialej kici ropieje koncowka szwu............. :cry: :cry: :cry:
gerardbutler

Post » Sob sty 21, 2012 11:40 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

No nie mam niestety kabelka, więc nie mogę z tym pomóc :( Plus jestem pod kreską więc się więcej nie dorzucę (wymaz na posiew u malutkiego, operacja usunięcia polipa w uchu u Julinki).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]