zjawka pisze:Ja wpłacę 50 zł , nawet zaraz, jak będę miała konto ... ( myślę, że przez Kastora to za długa droga, a i chyba cel nie statutowy...) A na marginesie - to co, jest podane, że Kastor opłacił - to tylko w ramach rozdysponowania wpłat przeznaczonych na Wólkę przez darczyńców, czy też coś dorzucił " z własnych zasobów" ?
Jeśli dobrze zrozumiałam, to kastracje były w "prezencie", a wpłaty są do rozdysponowania. Może Krecik będzie wymagał leczenia i kastracji, no i Pirat został do kastracji. Niektóre koty mają problemy z oczkami (trzeba przemywać) i jescze zostały odrobaczenia i szczepienia, jeśli niczego nie poplątałam
Może warto zrobić jakieś podumowanie, co jeszcze zostało do zrobienia. Na Allegro sprzedały się do tej pory 24 cegiełki po 5 zł. Poniżej podaję info dla zainteresowanych w sprawie opłat pobieranych przez Allegro:
cyt.: "A co do aukcji cegiełkowych, to z tego co czytałem w regulaminie Allegro standardowo pobiera opłatę (najpierw kwotę za wystawienie a potem % od każdej cegiełki) jak za każdy przedmiot w ramach kategorii ale jak fundacja po zakończeniu aukcji się zgłosi to jest ta opłata zwracana. Jak się nie zgłosi to nie zwrócą.
Pełen regulamin masz tu, w dziale "Aukcje charytatywne":
http://allegro.pl/help.php?tid=143&tids=143_43&zoom=N"
Dodam tylko, że cegiełki można kupić do 30 stycznia 2012 i do tego czasu jest to jednocześnie rodzaj ogłoszenia kociastych, gdyż od stycznia bieżącego roku na Allegro nie można umieszczać ogłoszeń kotów do sprzedaży (wyjątkiem są koty z rodowodem).