oooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj, a kto wrzucil moje foto bez pozwolenia? moglyscie choc zamozaikowac moja twarz, bo inaczej systemy popadaja
Ozzinek nadal walczy jak lew Kochane slonko ale sie dzis wymizialismy a jak sie rozmruczalo slonko Ale zarloczny sie zrobil hehehe miska z mokrym byla pelna po brzegi, zjadl polowe jej zawartosci, potem wypil swoje ukochane mleczko Cewnik go drazni pewnie, dyskomfort czuje. Tak zesmy z Justa sie zastanawialy: skoro on teraz jest sliczny to jaki on musial byc cudny jak byl malenkim kociatkiem? Jakie on musial miec umaszczenie cudne
Maniek mnie olal dzis calkowicie, odwrocil sie doopa do mnie i tyle. Nawet buziaka na miaudobry i miaudobranoc nie dostalam.
to sie wam tylko tak wydaje hehehe, w rzeczywistosci jest odwrotnie ulubione rybaczki sa juz przyciasne w pasie, marynarka z tego kompletu to juz tylko bez zapinania...
wiecie co sie wczoraj stalo? Justa wziela Czorta na rece brzuchem do gory i wycalowala go po pysiu porzadnie CZORTA!!!! Ani nie zabuczal na nia Ja na ten widok zostalam bez slowa Tym bardziej, ze jak przyszlam a on siadl sobie przy mojej torebce i chcialam go poglaskac na powitanie, to on mnie chcial ugryzc. Ale sobie pomyslalam: nie to nie, wypchaj sie, kiedys przyjdzie czas, ze bedziesz sie domagal mizianek, tak jak Tygrys
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ozzi teraz wymaga całodobowej opieki , nie jest lekko ... na szczęście ma apetyt , mruczy . Bardzo sie boje co będzie po wyjęciu cewnika . Dzis dostał cartrophen i antybiotyk .
A wczoraj Mati dostała co tygodniowa dawke antybiotyku .
A Tofiś nie lubi kołnierza , a jak mu go zdejmuje to sie interesuje rana po zabiegu gagatek jeden :evil_lol: No a też dzis rano znów nasikał mi na wersalkę , kurcze aby tylko przestał .....
Wkrotce mija 2-ga rocznica pobytu Eustachego u Justy. Z tej okazji Eustaszek z Justa maja w planach wydac male przyjecie na czesc szanownego koteczka. Ktora ciociofanka bedzie w stanie byc obecna na tym przyjeciu, mrau?