DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 12:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ja bardzo poproszę, nie, ja stanowczo bardzo poproszę, wręcz rozkazuję :D aby w pierwszym poście na samym początku wątku pojawiuły się foty kotów z imionami - własnie przeczytałam, zę masz cudowną piątkę w tym 4 tymczasy. Proszę o porządne prowadzenie wątku :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 18, 2012 12:32 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

podlinkowała Twoją tri dziewczynie szukającej malucha do adopcji - może akurat to TEN dom... :?: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=13&t=138036
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 18, 2012 13:23 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:Ja bardzo poproszę, nie, ja stanowczo bardzo poproszę, wręcz rozkazuję :D aby w pierwszym poście na samym początku wątku pojawiuły się foty kotów z imionami - własnie przeczytałam, zę masz cudowną piątkę w tym 4 tymczasy. Proszę o porządne prowadzenie wątku :D

Oczywiście rozkaz :mrgreen:
Jak dobrze mieć pomoc, tylko będziesz mi musiała podpowiedzieć, ale to jak będę wstawiać
joanna3113

Post » Śro sty 18, 2012 13:36 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Mogę pomóc, bez problemu, tylko w czym? Zdjęcia wstawiać umiesz, więc robisz w pierwszym poście "edytuj" i wstawiasz gdzie chcesz, albo pod wpisem, albo przed, pod zdjęciem coś piszesz i robisz "wyślij" i już. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sty 18, 2012 17:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Może jakaś propozycja imienia przecież nie mogę na kota mówić warkotka :roll: chociaż bardzo mi sie podoba :D
Póki co warkotka jak zobaczy jedzenie to po prostu sie na nie rzuca, łyka tak łapczywie jakby przez dwa dni nic nie jadła, maleństwo zjada 1,5 saszetki 8O
Większość kotów które zabieram na DT na początku ma apetyt ale takie łapczywe jedzenie trochę mnie szokuje.
joanna3113

Post » Śro sty 18, 2012 17:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

A mogą być ludzkie imiona :mrgreen:
To ja rzucam pierwszą propozycję Felicja vel Felusia :piwa:

Ma ktoś inne propozycje 8)
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro sty 18, 2012 18:04 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

itaka pisze:A mogą być ludzkie imiona :mrgreen:
To ja rzucam pierwszą propozycję Felicja vel Felusia :piwa:

Ma ktoś inne propozycje 8)

Pewnie że moga u mnie koty mają same ludzkie imiona :D Felusia ładnie, zobaczymy czy ktos bedzie miał inne propozycje.
Mam Sonię Melanię Bellę Zoja był Horacy
joanna3113

Post » Śro sty 18, 2012 22:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Propozycji nie widać.
Warkotka robi postępy przestała na mnie syczeć, :D zaczyna mnie zaczepiać i domaga się zabawy. Pewnie gdybym miała jednego albo dwa koty szybciej by sie przystosowała.
joanna3113

Post » Śro sty 18, 2012 22:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Propozycji nie widać.
Warkotka robi postępy przestała na mnie syczeć, :D zaczyna mnie zaczepiać i domaga się zabawy. Pewnie gdybym miała jednego albo dwa koty szybciej by sie przystosowała.

Tutaj jest taki fajny wątek ze spisem kotów na miau :)

viewtopic.php?f=1&t=58089&start=0&hilit=spis+kot%C3%B3w+miau

Może któreś imię będzie inspiracją ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 18, 2012 23:14 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Dziękuję Kasiu na pewno coś wybiorę.
joanna3113

Post » Śro sty 18, 2012 23:49 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

To czekamy na imię :1luvu:

A teraz mam do was prośbę:
Dziewczyny bardzo proszę o głosy w Krakvecie na Klembów :!: Niestety ale Agn się wyłamała z koalicji miau-dogo i wystartowała jako kontrkandydat naszego kandydata czyli schroniska w Klembowie i jest na mocnej pozycji :evil: W schronisku jest 350 GŁODUJĄCYCH psów i 20 też GŁODUJĄCYCH kotów.
Także GŁOSUJMY :mrgreen: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw sty 19, 2012 7:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

itaka pisze:To czekamy na imię :1luvu:

Dziewczyny bardzo proszę o głosy w Krakvecie na Klembów :!: Niestety ale Agn się wyłamała z koalicji miau-dogo i wystartowała jako kontrkandydat naszego kandydata czyli schroniska w Klembowie i jest na mocnej pozycji :evil: W schronisku jest 350 GŁODUJĄCYCH psów i 20 też GŁODUJĄCYCH kotów.

Głos na Klembów poszedł :ok:
Kolejny miesiąc z problemami w głosowaniu :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw sty 19, 2012 7:44 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Dziękuję Kasiu na pewno coś wybiorę.

Moje typy: Ryśka, Gaba, Stefa - ale ja to mam hopla na punkcie imion ludzkich :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Czw sty 19, 2012 8:10 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

itaka pisze:To czekamy na imię :1luvu:

Na pewno oddam głos na Klembów
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 11:21 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

czy ja się mylę czy nie mylę ale banerek Mikuni jest chyba deczko nieaktualny 8O :ryk:
Jak to jest Marzenia :?: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]