Skierniewicka banda i arystokracja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 10:12 Re: Sk-ka banda i arystokracja - Kremóweczek już rok z nami :)))

kiche_wilczyca pisze:
A kontynuując świętowanie rocznic pobytowych u nas, to dzisiaj jest dwurocznica małego czarnego potworka..... to znaczy kiedyś była małym potworkiem :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Tazzy ? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszystkiego dalszego Najkocioeńszego Maleńka :piwa:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 18, 2012 10:17 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Tazzy ;)

Tazzy, Tazzy :mrgreen:
Dwa lata temu też było zimno, śnieznie i pochmurno :) Cieszyłam się, że pociag ogrzewany, to mi maleństwo nie zmarzło :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 18, 2012 10:47 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Tazzy ;)

No to malutka, samej dobroci i przyjemności w twoim kocim świecie :balony: :torte: :piwa: :balony:
Coby Duzi rozpieszczali cię tak, jak sobie tego życzysz :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro sty 18, 2012 10:51 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Tazzy ;)

Aguś, nie przesadzaj, nie przesadzaj, bo inaczej ona nam z ramion i kolan schodzić nie będzie :lol:

WarKotka

Post » Śro sty 18, 2012 12:22 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Tazzy ;)

Tazzuniu, wszystkiego naj naj naj! Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 18, 2012 12:41 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

kiche_wilczyca pisze:Aguś, nie przesadzaj, nie przesadzaj, bo inaczej ona nam z ramion i kolan schodzić nie będzie :lol:
I dobrze :ok: Przecież w kocim życiu o to chodzi, no nie?! ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro sty 18, 2012 12:44 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

tak, tak, Księżniczka też już z takiego założenia wyszła - na rękach mogłaby godzinami siedzieć :lol:, co przy jej wadze na dłuższą metę jest bardzo niewygodne.... dla człowieka ;)

WarKotka

Post » Śro sty 18, 2012 13:10 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Mądre kicie, wiedzą jak korzystać z uroków życia :ok: :ok:
Marta, przy takim doświadczeniu, chyba już powinnaś wiedzieć kto tu pan(i), a kto służba ;) :mrgreen:
Obrazek

szybenka

Post » Śro sty 18, 2012 13:17 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

szybenka pisze:Marta, przy takim doświadczeniu, chyba już powinnaś wiedzieć kto tu pan(i), a kto służba ;) :mrgreen:

Wiem, ale jeszcze się łudzę :mrgreen:

WarKotka

Post » Śro sty 18, 2012 13:44 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

To wielu, wielu wspólnych lat Wam życzę! :mrgreen: :ok:
Zdrówka koteczko! :piwa:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro sty 18, 2012 14:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Ależ z niej śliczny szkrabik był :D
Wyrosła piękna panna :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro sty 18, 2012 20:05 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

kiche_wilczyca pisze:
szybenka pisze:Marta, przy takim doświadczeniu, chyba już powinnaś wiedzieć kto tu pan(i), a kto służba ;) :mrgreen:

Wiem, ale jeszcze się łudzę :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok:
Obrazek

szybenka

Post » Czw sty 19, 2012 1:50 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

ObrazekObrazek

Czwartkowo sie witam :!:

kiche_wilczyca pisze:Wiem, ale jeszcze się łudzę :mrgreen:

Przy tylu kotach 8O :ryk:
Ja się juz dawno tych złudzeń pozbyłam, ale fakt, Ty młoda jeszcze jesteś, jeszcze wydaje Ci się, ze świat mozesz zmienic - no , ludzki , jak najbardziej , proszę bardzo ,ale KOCI 8O :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw sty 19, 2012 8:54 Re: Skierniewicka banda i arystokracja-Tazzy już 2 lata z nami;)

Iza, łatwiej zmienić koci, niż ludzki świat :lol:

Obrazek

WarKotka

Post » Czw sty 19, 2012 9:52 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Tazzy ;)

kiche_wilczyca pisze:Tazzy, Tazzy :mrgreen:
Dwa lata temu też było zimno, śnieznie i pochmurno :) Cieszyłam się, że pociag ogrzewany, to mi maleństwo nie zmarzło :)

Teraz zajarzyłam,ze migneło mi gdzieś jak chodziłam po watkach,ale jeszcze u Was nie byłam i tak Was nie znałam,że wzieliście kociaka
Okropna pogoda wtedy była,ja się bałam wyjść na dwór,bom brzuchata wtedy była jeszcze i żebym gleby nie zaliczyła,więc siedziałam cały dzień na forum hehe i laziłam se

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]