KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 11:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-MANOLO........[*]

:cry: [']
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 18, 2012 11:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-MANOLO........[*]

Śpij spokojnie śliczny koteńku[*]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro sty 18, 2012 19:28 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-MANOLO........[*]

Co do pytania Szalonego: trwają rozmowy w temacie Samanci, a że nie w Wawie, to zaczynam prosić o przedadopcyjną w Bielsku - Białej. Daaaaaaleko ale jeśli dom dobry to zobaczymy.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro sty 18, 2012 21:59 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

:ok: :ok: za pomyślny przebieg rozmów
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro sty 18, 2012 22:16 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Trzymamy kciuki :ok:

Zwierzom się pokończyło allegro, ale niestety na allegro nie można juz wystawiać ogłoszeń bo usuwają z racji, że to jest portal aukcyjny a nie ogłoszeniowy.

A po Asystenta nikt nie dzwonił :?: Jeszcze się okaże, że on nam na koniec zostanie :roll: Wiadomo ile kosztuje hotel lub płatny DT dla takiego psiaka :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro sty 18, 2012 23:33 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

itaka pisze:Trzymamy kciuki :ok:

Zwierzom się pokończyło allegro, ale niestety na allegro nie można juz wystawiać ogłoszeń bo usuwają z racji, że to jest portal aukcyjny a nie ogłoszeniowy.

A po Asystenta nikt nie dzwonił :?: Jeszcze się okaże, że on nam na koniec zostanie :roll: Wiadomo ile kosztuje hotel lub płatny DT dla takiego psiaka :?:

Ludzie, zróbcie aukcję, której przedmiotem będzie umowa adopcyjna :!: Resztę warunków zostawcie.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro sty 18, 2012 23:42 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Dziewczyny bardzo proszę o głosy w Krakvecie na Klembów :!: Niestety ale Agn się wyłamała z koalicji i wystartowała jako kontrkandydat naszego kandydata i jest na mocnej pozycji :evil:
Także GŁOSUJMY :mrgreen: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699

Ja robiłam aukcje, że licytuje się zdjęcie psa i też mi usunęli :evil:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw sty 19, 2012 0:49 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Kocie, może to jest pomysł?
A pamiętasz, jak on do Kotów? Bo tam Koty wychodzą i w ogóle mieszkają wspólnie z Psiakiem.
I wtedy - Asystent na miejsce Kluska?
Muszę Joannie dać chwilę na psychiczne ogarnięcie, więc to dopiero pomysł na za jakiś czas, ale pogadam z Kają jak z tymi Kotami.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw sty 19, 2012 1:00 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

On jest mega spokojny i wycofany do innych zwierzaków. Dla mnie charakter jak Maruda, zgadałby się z kotami spokojnie przy odpowiedzialnych, rozumnych osobach, które by to konsekwentnie wdrażały, a Joanna na pewno taka jest.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 19, 2012 1:47 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Magis pisze:
delfinka pisze:nie, łajza nie wróci już ani do ds ani do dt[/quote]

delfinka pisze:ale, jeśli znajdzie się w Łodzi silna/zdeterminowana grupa gotowa na trochę poświęcenia w ciągu najbliższych paru dni, to jest minimalna szansa na to, aby znalazł inny dom.

jeżeli nie dom tymczasowy i nie dom stały to co oznacza stwierdzenie INNY dom?

zabers pisze:
delfinka pisze:oj, no przecież np. może go ktoś przygarnąć

A to jest Twoje jakieś radosne myślenie życzeniowe? Wizja profetyczna, czy jak?

rzadko bywam, więc dopiero teraz przeczytałam, więc dopiero teraz zacytuję tę "sytuację", może zechcesz zabers to przeczytać, i skomentuję:
moje radosne życzeniowe myślenie idzie w kierunku życzenia Ci myślenia.
I na tym pożegnam się z tym wątkiem. Pozdrawiam.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sty 19, 2012 10:07 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

itaka pisze:Zwierzom się pokończyło allegro, ale niestety na allegro nie można juz wystawiać ogłoszeń bo usuwają z racji, że to jest portal aukcyjny a nie ogłoszeniowy.

Albo dać na tablicę - ogłoszenia z tablicy są widoczne na allegro tak jak aukcje i nie ma problemu, że to tylko ogłoszenie.
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw sty 19, 2012 10:36 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Ja na tablicy odświeżam, ale póki co nie wyróżnione, więc jak ktoś zrobi wyróżnione, to co mi się uzbierało na bazarku pójdzie na gumtree wyróżnione :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 19, 2012 11:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

delfinka pisze:rzadko bywam, więc dopiero teraz przeczytałam, więc dopiero teraz zacytuję tę "sytuację", może zechcesz zabers to przeczytać, i skomentuję:
moje radosne życzeniowe myślenie idzie w kierunku życzenia Ci myślenia.
I na tym pożegnam się z tym wątkiem. Pozdrawiam.

delfinko, przepraszam, ale w kwestii myślenia sama nie wykazałaś się zbytnio.
Wpadasz sobie na wątek nie stąd ni z owąd, piszesz w trybie twierdzącym, że Rysio żyje, nie podajesz absolutnie skąd masz taką informację i dziwisz się, że osobom zaangażowanym skacze ciśnienie? Jak ja przeczytałam info, że Rysio żyje byłam absolutnie pewna, że się znalazł. Zadzwoniłam do Carmen.... i przeżyłam koszmarne rozczarowanie.
A zupełnie inna byłaby sytuacja gdybyś podała następujący komunikat: dziewczyny postawiłam karty/pogrzebałam w fusach/czy tam cokolwiek innego i wyszło mi, że prawdopodobnie Rysio żyje.
Mam nadzieję, że widzisz różnicę w przekazie.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw sty 19, 2012 11:53 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-ZAGINĄŁ RYŚ W ŁODZI!

Przepraszam
Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2012 8:43 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]