mar_tika pisze:Uzupełniłam album zerkijcie proszę i podpowiedźcie jakie te nowe koty mają imiona.
Baśka wraca właśnie z Wrocławia.Dorotka jest po konsultacjach okulistycznych niestety nie ma 100% pewności że będzie widziała na oczko.Dostała leki na zatrzymanie ślepoty i teraz tylko cud pomoże żeby maleńka choć cokolwiek widziała.Za dwa tyg kontrola u dr Kiełbowicza i wtedy będziemy wiedzieli czy udało się zachować jej choć minimalny kontakt wzrokowy ze śwatem
O dzięki dzięki za info! Czekałam na nie... Jakoś los kociaków z przystani nie jest mi obojętny od momentu zakumplowania si e z Blondi-Szoszaną... Mam nadzieję na szczegółowe informacje...
Wczoraj byłam przekazać kasę na Dorotkę i wzruszyłam się bo duży kot, którego imienia nie byłyśmy w stanie sobie przypomnieć z Hidi, zahipnotyzował mnie wzrokiem, po czym niemal wszedł mi do torby, widać że był chętny zabrać się ze mną. Siedział sobie cichutko na stercie transporterów i kocyków i to był jeden z nowych, jak się okazuje. Polubiłam go za tę ufność

To pewnie dziewczyna - chodzą plotki, że tricolorki przeważnie są dziewczętami, to prawda?
I pamiętam, że ten młody bury kotek z datą 16 stycznia ma na imię Bronek. Dziki albo wystraszony - syczał chociaż siedział w klatce.
Myślę sobie, że strasznie chciałabym Wam pomagać, co Wy na to?