Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:_leśna_ te koty z adnotacją "trochę dzikawy/a" z tego samego "źródła"?
edit: ta koteczka jest urocza http://www.dla-ciebie.eu/node/1669
ciekawa.swiata pisze:Witajcie, mam chętny domek na szarego kotka.
Państwo mieli kotka z szarym grzbietem i białym brzusiem, stracili go i bardzo tęsknią, dlatego córka szuka dla nich podobnego kociaka
_leśna_ czy ta brytyjka jest po sterylce?
smarti pisze:Gibutku-dziewczyny-zajrzyjcie proszę viewtopic.php?f=13&t=138045&start=15
dziewczyna pisze że we Wrocku przez dwa miesiące nie może znależć kotka dla siebie.
mnie się też to w sumie dziwne wydaje.
JaEwka pisze:_leśna_ dzięki za wieści![]()
Mam nadzieję, że ta buraska szybko się oswoi już całkiem bo jest naprawdę ładna więc o domek nie będzie trudno![]()
Dobrze, że maluszek już po zabiegu oby szybko doszedł do siebie![]()
A w niedzielę idziemy z tż kolegą z pracy. Wszystkie kotki mu się podobały więc mam nadzieję że nie opuści schroniska bez nowego domownika
_leśna_ pisze:No i czarny mały miał dzisiaj zabieg ciachania łapki, jak wychodziłam z pracy to jeszcze spał - tzn. nie do końca spał bo się budził już ale nie wybudził się całkiem więc jutro napiszę jak się ma i takie tam :]
No i to chyba tyle z wieści
beata1973 pisze:Leśna, czy wiesz może jak dziś czuje się kociak z amputowana nóżką?
Zołzik pisze:_leśna_ nie chciałabym zaśmiecać wątku, ale chciałam Ci napisać co u Mani![]()
Relacja samej Mani:
No więc już nie jestem takimm dzikusem strasznym, nawet czasem mi się podoba jak mnie głaszczą, tylko sama nie wiem czemu mi się podoba, więc biję łapą i uciekam na wszelki wypadek. Ale ogólnie lubię spać w łóżku albo na drapaku. Czasami się nawet zapominam i podczas głaskania ugniatam i wywalam brzucha. Bardzo lubię bawić się z moimi braćmi Pinkim i Klopsem. Ostatnio duży kupił nam laser i się z nami bawi - to jest super zabawa! Coś duża mówiła, że nidługo idę na sterylizację, ale ja nie wiem co to jest, pewnie coś do jedzenia. Bo wiesz, leśna, ja strasznie lubię jeść. Nawet chrupki dla kastratów Pinkiego są dobre!! Trochę wyglądam jak kluska. Tak też na mnie czasem mówią. Albo Puszka, ale nie od puszki, tylko dlatego, że taka puszysta i śliczna jestem.
Pozdrawiam ciocię leśną i inne ciocie - Mania vel Puszka vel Kluska, a to ja:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości