Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 17:10 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Jak to harcerz :ok:
[żart oczywiście, żeby ktoś nie wziął poważnie :roll: ]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sty 18, 2012 17:14 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Ruda 32 dziękuje za pieniązki , a dzieci super .Kiedy moja była taka mała chmmmmmm dawno temu .Byłam dziś po sunie przywiozłam ją do domu , zapłaciłam u wet 134zł zabrałam paragon , byłam z psinką już trzy razy i za samochód też musze płacić bo to jest w obie strony 40km , pani z Fundacji mówi że na paragon pieniążków nie mogą oddać i du....., to co za samochód też mam wołać fakture , musze kupić podkłady itd , pani z fundacji mówi że klatki nie mają że może bym ją trzymała w kartonie jak w kartonie , zabrałam swoją klatkę od kotów ale teraz te co kichają są ze zdrowymi , i tak to wygląda .Sunia jest na silnych lekach dałam jej dwa razy jeść zjadła .RUDA DOPISAŁAM CIĘ NA PIERWSZEJ STRONIE .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sty 18, 2012 17:25 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidka ja wiem ,że to niewiele w stosunku do potrzeb,jak tylko będę coś mogła podeślę
benzynę też możesz brać na fakturę
a w lecznicy też faktury,jedzenie
jak masz dowód zapłaty-paragon masz 7 dni na wypisanie faktury
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 18, 2012 17:32 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Ruda to dużo bo już mam na samochód , ja nie będe brała faktury na benzyne jak mam komuś to mówić jak mnie zawozi , to tak jak pani z fundacji powiedziała że mam powiedzieć żeby mi wypisał fakture wet i ma on mi oddać dzisiejsze pieniądze , a oni mu zapłacą .Bujta się boga ja ciągle wychodze na głupią odda pieniądze :( , nie powiem mu tego i więcej już nie będe brała zwierzaków dosyć .Ta sunia jest ostatnią musze się jakoś przemęczyć .

lidka02

Post » Śro sty 18, 2012 17:34 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidka spokojnie znalazłam coś takiego http://www.kociadolina.pl/fundacja,arty ... znych.html
wiesz coś na ten temat ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro sty 18, 2012 17:47 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Jedyne co mi przychodzi do głowy-lepiej w tej sytuacji by było jakby pieniądze przychodziły do Ciebie-uniknęlibyśmy niezręcznych sytuacji a Ty wiedziałabyś na czym stoisz,co możesz kupić.
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro sty 18, 2012 17:58 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Chyba tak ale ja nie chcę się narzucać ktoś powiedział fundacja i nie będe sie sprzeciwiać , ale to ja odbieram , kupuje , płace opieram .Z waszych pieniążków też to wklejam paragony , nie lubie się poniżać trudno...Kocia Dolina przerabiałam to już jak chciałam karme na koty w ośrodku zebrali raz karme szkoła dostałam , potem zebrali 170 zł jak chciałam jak mi się karma skończyła czy by mogli mi kupić to powiedzieli że jestem upierdliwa i jest inna opiekunka tamtych kotów .A żadnej opiekunki nie ma potem ja zabrałam dwa koty z chorytm móżdżkiem jednego mam u siebie drugiego dałam na ds , i jeszcze złapałam tam dwa koty na ds i ciotka dała do ds trzy koty .I karmimy razem do dzisiejszego dnia dziś byłam jakie głodne córa Paulina wstawi zdjęcie .Kocia Dolina to kpina nawet kota z ulicy nie wezmą bo też dzwoniłam moge powiedzieć im to w oczy , przerabiałam to z nimi rok temu , pisze o kociej dolinie z Inowrocławia bo o tamtych nie wiem .Ja napisałam do burmistrza o karmę czekam za odpowiedzią ale to wcześniej pisałam ,........

lidka02

Post » Śro sty 18, 2012 17:59 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Przecież część pieniędzy trafi na ręce Lidki, z tych pieniędzy nie musi rozliczać na podstawie faktur i z tych pieniędzy może płacić za paliwo. Lidka od weta musisz brać faktury inaczej Fundacja nie może Ci oddać, że tak powiem kasy. Musisz pogadać z wetem, że za leczenie suni płaci Fundacja i to dla niej lekarz musi wystawić f-ry. Karmę też przecież można kupić na f-rę, w aptece też można poprosić f-rę. Nie denerwuj się tak po prostu Fundacje rozliczają pieniądze, na podstawie f-r.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 18, 2012 18:01 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidka ok po prostu szukam wszędzie czegoś dla Ciebie,dlatego pytałam się co o nich wiesz.
Nadal upieram się wpłaty na Pauli konto !szybka gotówka ,szybkie rachunki i Tobie łatwiej
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro sty 18, 2012 18:05 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Łatwiej na pewno bo bym dziś kupiła podkłady a tak już po dzisiejszym i wczorajszym nie moge wydać złotówki więcej bo do 9 daleko , a muszę jeszcze w piątek jechać z Filusiem do z ciągnięcia szwów ...

lidka02

Post » Śro sty 18, 2012 18:09 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

JAK MAM SIĘ NIE DENERWOWAĆ JAK ZA OKNEM SIEDZI BEZPAŃSKA SUNIA I ZA MNĄ DZIŚ SZŁA :cry: , A JA PRÓBOWAŁAM JEJ UNIKAC I NIC Z TEGO NIE WYSZŁO. :cry:

lidka02

Post » Śro sty 18, 2012 18:14 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Matko kochana Ty chyba przyciągasz te biedy :?
Obrazek

alab108

Post » Śro sty 18, 2012 18:17 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Nakarmisz ją to już koniec, nie będziesz zwracała uwagi, to sumienie Cię zje. Nie wiem co robić :(
Obrazek

alab108

Post » Śro sty 18, 2012 18:19 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Ja też , to wina ludzi to oni są bez serca zima a oni wyrzucą i jeszcze sunie , jak dożyje cieczki to wtedy będzie a potem tak z kończy z szczeniakiem jak te psy co dokarmiam w lesie , załamka.

lidka02

[poprzednia][następna]