DT u Hani, czyli..-Nasze FelViki+ tak sobie żyjemy...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 14:38 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

Szalony Kot pisze:Jagooda, może źle odrobaczony..?

Odrobaczony chyba dobrze, bo w sumie 4 razy.
Dlatego ciekawa jestem jak jego rodzeństwo.

Adopcje parami zawsze cieszą, strasznie szkoda mi "bezoczków" biedactwa, czy one kompletnie nie widzą :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sty 18, 2012 14:46 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

i jeśli wszystko będzie ok, to w piątek nasze rodzeństwo będzie już u siebie :1luvu:[/quote]

Witam, mam nadzieję, że wszystko będzie na TAK, już nie mogę doczekać sie tego piątku...

Czyszczę mieszkanie jak przed wizytą sanepidu, szoruję ściany, myję okna, piorę zasłony, że o myciu mebli i podłogi nie wspomnę.
"Osprzęt" zakupiony, zamówiony, pozostaje tylko cierpliwie czekac na maluszki.

natawojtek

Od: Wto paź 04, 2011 8:28

Post » Śro sty 18, 2012 14:56 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

Witam, mam nadzieję, że wszystko będzie na TAK, już nie mogę doczekać sie tego piątku...

Czyszczę mieszkanie jak przed wizytą sanepidu, szoruję ściany, myję okna, piorę zasłony, że o myciu mebli i podłogi nie wspomnę.
"Osprzęt" zakupiony, zamówiony, pozostaje tylko cierpliwie czekac na maluszki.

o,to właśnie napisała nowa Duża naszych kochanych Ani i Kajtusia -witamy serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro sty 18, 2012 15:13 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

właśnie rozmawiałam z Panią od Uli (Mańki) i Filipka.
Kociaste czują się dobrze, rozrabiają jak pijane zające, Mańka jest prowodyrem a Filip naśladuje siostrę :twisted:
Mańka jest charakterna, a Filipek to miziak i przylepka.
Oboje są podobno dłudzy i bardzo szczupli, choć jedzą niemało -widocznie taka ich uroda i nie musisz się Jagooda martwić o swojego Bobika :ok:
Pani nawet coś tam o "syjamowatej urodzie" mówiła :1luvu:

A co do "bezoczek", to w najgorszym stanie mają oczka Małgosia i Rysia -one widzą chyba tylko światło/cień, natomiast reszta ma choć po jednym oczku widzącym trochę lepiej niż dziewczynki lub zupełnie dobrze (jedno oczko zupełnie ok u Jaśka i dwoje oczu zupełnie ok u Tofika).

Hania66

Post » Śro sty 18, 2012 18:41 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

wklejam sobie podpis, żeby później nie tworzyć od początku :oops:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Hania66

Post » Śro sty 18, 2012 22:23 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

gratulacje ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw sty 19, 2012 11:34 Re: DT u Hani, czyli...-ile kotków jest na zdjęciu??

Hania66 pisze:właśnie rozmawiałam z Panią od Uli (Mańki) i Filipka.
Kociaste czują się dobrze, rozrabiają jak pijane zające, Mańka jest prowodyrem a Filip naśladuje siostrę :twisted:
Mańka jest charakterna, a Filipek to miziak i przylepka.
Oboje są podobno dłudzy i bardzo szczupli, choć jedzą niemało -widocznie taka ich uroda i nie musisz się Jagooda martwić o swojego Bobika :ok:
Pani nawet coś tam o "syjamowatej urodzie" mówiła :1luvu:

A co do "bezoczek", to w najgorszym stanie mają oczka Małgosia i Rysia -one widzą chyba tylko światło/cień, natomiast reszta ma choć po jednym oczku widzącym trochę lepiej niż dziewczynki lub zupełnie dobrze (jedno oczko zupełnie ok u Jaśka i dwoje oczu zupełnie ok u Tofika).

Dłudzy i szczupli to dokładnie tak jak Bobinek i jeszcze długi ogon.
Pani które dokarmia ich matkę mówiła, że ich matka tez taka jest i że nie wykluczone że jej ojcem jest jej kot syjam, którego wypuszczała niewykastrowanego :evil: .
Nie chce zaśmiecać Ci wątku więc wkleiłam aktualne zdjęcia Bobinka na jego starym wątku:

viewtopic.php?f=1&t=133744&start=45
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt sty 20, 2012 14:04 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Niniejszym informuję, że Anula i Kajtek są już w Swoim Domku :piwa:
Z ogromną przyjemnością przekazałam opiekę nad rodzeństwem w ręce przesympatycznej Pani Renaty, u której (wraz z tż oczywiście) maluchy zamieszkały :1luvu:
Futerka były u nas 3 miesiące i było to trudne rozstanie :cry:
Pocieszeniem jest, że mają naprawdę cudowny i odpowiedzialny domek :1luvu: :1luvu:

A od wczoraj maluszki-bezoczki łykają antybiotyk.
Towarzystwo pokichuje, a oczka znowu są mokre :|, więc wróciliśmy do kropelek.
Dodatkowo wciąż tępimy grzyba :evil:

I mamy telefony z ogłoszeń, np wczoraj po 22: "czy te rude kotki wciąż są do adopcji, bo ja takiego jednego bardzo bym chciała...", ni o oczywiście po rozmowie: "to ja się jeszcze zastanowię.." :evil:
a maluchy potrzebują naprawdę odpowiedzialnych opiekunów
to nie są maskotki i są też inne niż rude :x

-sorki, ale trochę złości się ze mnie wylało :oops:

Hania66

Post » Pt sty 20, 2012 14:37 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Jedna dziewczyna z FB zrobiła jakiś rzut ogłoszeniowy, będzie trochę telefonów - może chociaż jeden TEN właściwy? :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 21, 2012 17:16 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

prosimy o mocne kciuki, możliwe że dwójka bezoczków będzie miała super super-domek :1luvu:

Hania66

Post » Sob sty 21, 2012 17:16 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

:ok: :ok: :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob sty 21, 2012 17:31 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

trzymam!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob sty 21, 2012 17:32 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon sty 23, 2012 16:08 Re: DT u Hani, czyli...-powoli jest nas coraz mniej:)

Hania66 pisze:prosimy o mocne kciuki, możliwe że dwójka bezoczków będzie miała super super-domek :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]