Kawa zrobiona,pranie wstawione ,to teraz ochotnicy do zmywania i odkurzania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:
Mój też strasznie chrapał - nauczyłam się spać z poduszką na głowie a rano wstaje z kołtunami po bokach głowy - to jest dopiero poświęcenie...Ostatnimi czasy niestety małż zarobił ode mnie pierwszy raz zasłużenie z liściai niefortunnie przy tym zarobił tez w nos
i stwierdził, ze teraz lepiej mu się oddycha a ja zauważyłam, że o wiele mniej chrapie
![]()
villemo5 pisze::ok:
A ja skromnie jednego dam
Reszta zależy od Sol![]()
A że to twarda baba, to musi dać radę, c'nie?
joarkadia pisze:Cioteczki drogie...
A moja mała dziewczynka dziś pierwszy raz pociągnęła się na swoich silnych ramionkach i przytrzymując się mojej reki siedziała przez parę minut![]()
![]()
![]()
gaając przy tym jak najeta i komentując fakt, że czeka na pobranie krwi - tym nie byla zachwycona, choć płakała tylko chwilę i na pożegnanie uśmiechnęła się już do siostry
![]()
Moje proby nauczenia jej mówienia "Mama" na razie spełzają na niczym..... ale uśmiech ma o uszka o uszka![]()
![]()
![]()
![]()
Asia_Siunia pisze:
Trinity36 - kociorro pięęękny ale jaki masz cudny dziurkowany fotel![]()
![]()
dolabra pisze:Trini, jak mozesz! To male czarne cudo to jest bardzo grzeczne zapewne.. Ty sprawdz lepiej chlopakom czy przycinaja paznokcieMoja operacja w poniedzialek. Zla wiadomosc to kiepskie rokowania na to ze wogole cos zobacze, w prawym oku zapalenie spojowek i rogowki, dadza mi olej a nie gaz i tego oleju juz raczej nie usuna. Dodatkowo znowu prawie na zywca 3 godz na stole...
dolabra pisze:Trini, jak mozesz! To male czarne cudo to jest bardzo grzeczne zapewne.. Ty sprawdz lepiej chlopakom czy przycinaja paznokcieMoja operacja w poniedzialek. Zla wiadomosc to kiepskie rokowania na to ze wogole cos zobacze, w prawym oku zapalenie spojowek i rogowki, dadza mi olej a nie gaz i tego oleju juz raczej nie usuna. Dodatkowo znowu prawie na zywca 3 godz na stole...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Szymkowa i 653 gości