DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 15:18 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:
smarti pisze:.....

i jeszcze jedno-zadzwoniła do mnie sensownie brzmiąca pani poszukująca dwupaczku.
wymarzony dwupaczek ma być:
rodzeństwem lub przyjaciółkami wychowanymi razem,
płci żeńskiej,
jedna czarnulka a druga burania.
w wieku ok pół roku

Pani oferuje kiciom dostatnie i długie (zwroty nie są brane pod uwagę) życie w towarzystwie rodziny z dwojgiem kilkunastoletnich dzieci w domku zdecydowanie niewychodzącym oraz zabezpieczonym, w bloku w Warszawie.
Pani nie ma jak pojechać po kotki do innego miasta dlatego preferuje warszawianki ewent. przyjezdne z dowozem)

czy ktoś dysponuje podobnym dwupaczkiem na wydaniu
:D :kotek: :kotek: :?:

to ja jeszcze u lidka02 zacytuję :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 17, 2012 16:20 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:
joanna3113 pisze:Mała rano na reszce zeszła z łóżka z korzystała z kuwety postawionej niedaleko żeby sie nie bała i zaczęła zwiedzać mieszkanie, jadła tak jak wczoraj czyli łykała całe kawałki jedzenia w pośpiechu.
Oczywiście jedzenie podano do łóżka :D, bałam się że jak pójdę do pracy to będzie się za bardzo bała żeby coś zjeść.

tak myślałam - amnie możesz o wszelkie kwestie związane z oswajaniem pytać. Podobno mam w tym talent :wink:
Je szybko i połyka całe kawałki bo musiała być wygłodzona 8O tylko dlaczego??? Przecież jest od ludzi! sama nie wiem a nie będę snuc domysłow, szkoda czasu.
Tylko uważaj z tym sniadaniem do łóżka -= sama popełniłam kilka razy ten błą a uwierz mi, koty zabrane z trudnych sytuacji wzbudzają w nas, ludziach, współczucie i chęć szczególnego traktowania i bardzo szybko się uczą jak nami manipulować. Potem już Ci nie zje nigdzie indziej tylko w puchowek pościeli :D

Byłam zdziwiona jak rzuciła się na jedzenie i to w miejscu gdzie jest zestresowana. Śniadanie do łóżka bylo tylko dzisiaj, żal tak bardzo zestresowanego maleństwa.
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 16:21 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:ee tam w puchowej..
w jedwabnej z chaftem richelieu !! o ile taka istnieje :ryk:
no ewentualnie w wyszywanej kryształami Swarovskiego :P

Myślisz że gnojstwo by doceniło moje starania :D
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 16:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ja niestety nie posiadam takiego dwupaczka, nawet nie mam czarnego kota, szkoda :(
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 17:59 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 18:39 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

No i Tri :1luvu:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sty 17, 2012 18:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

jaka ładna :D :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 17, 2012 18:53 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ona jest na prawdę śliczna tylko nie bardzo znam jej charakter, coraz odważniej chodzi po mieszkaniu ale dalej z rezerwa podchodzi do kotów i do mnie niestety, próbuje się bawić ale głównie siedzi na szczycie łóżka i na wszystkich warczy. Najważniejsze że ma apetyt.
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 19:02 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Warkotka :ryk:
Obrazek

itaka

Post » Wto sty 17, 2012 19:09 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Cudnie :D tylko takie imię dla kota
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 19:17 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Imię może jakieś bardziej hmm reklamujące trzeba by wymyślić ale jako ksywka może być :) Felicja Pierwsza Warkotka :mrgreen:
Obrazek

itaka

Post » Wto sty 17, 2012 19:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

itaka pisze:Imię może jakieś bardziej hmm reklamujące trzeba by wymyślić ale jako ksywka może być :) Felicja Pierwsza Warkotka :mrgreen:

Jako ksywka oczywiście :D
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 19:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

itaka pisze:Imię może jakieś bardziej hmm reklamujące trzeba by wymyślić ale jako ksywka może być :) Felicja Pierwsza Warkotka :mrgreen:

Jak bardziej reklamujace niż Warkotka, to moze Warka? I napisać prośbę o sponsoring
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto sty 17, 2012 19:34 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

taizu pisze:

Jak bardziej reklamujace niż Warkotka, to moze Warka? I napisać prośbę o sponsoring

Tylko nie wiem czy ona lubi piwo :lol: i zdjęcie tri na butelce nie bardzo zachęcało by do kupna, chociaż, po paru piwach byłoby z kim pogadać.
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 20:42 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Zależy :D nie wiem czy to dobra czy mniej dobra wiadomość, ale tri podobnie jak szylkretki to kotki z charakterkiem :mrgreen: zdecydowane i stawiające na swoim - co zresztą już widzisz. Reklamując Warkę jako piwo z charakterem bądź dla ludzi z charakterem itp - no nie wiem czy to taki kiepski chwyt reklamowy... może jednak warto sprobować? :D zawalczyc o sponsoring OF kors mam na myśli, nie piwa :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]