Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sty 17, 2012 0:01 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

O Matko... z córką... 8O
Ja się dopiero doczytałam, że Marta bierze dwa kociaste na raz.
I to takie chudzinki kochane... :oops:

Do nóg szanownej Aśćki padam i za pomoc serdecznie dziękuję.
Ściskamy łąpy, pazury, racice i paluchy za powodzenie akcji :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sty 17, 2012 7:39 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

marta-po pisze:Cieszę się, to ważne gdy kot nie poddaje się, ma wolę życia. Wyciągniemy go z tego.

oczy mi się zaszkliły :oops: , bardzo się cieszę :1luvu:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sty 17, 2012 18:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Fiodor jest nadal słabiutki je niewielkie ilości ale je,najgorsze jest to ,że one z Brygidą nie jedzą gdy zostają same dopiero jak ja przychodzę do nich.Po pracy zakropliłam mu oczy ,wytarłam ropę z pysia ,pojadł i postanowiliśmy się pomiziać.Prawie się popłakałam ze wzruszenia jak Fiodor zaczął delikatnie mruczeć i deptać kołdrę.Coś niesamowitego ,to jest niezwykły kot ,chory ,chudziutki,był przerażony w budce w schronisku ,na początku bardzo nieufny a okazał się cudem ,zero agresji,mruczenie,deptanie ,wszystko mogę przy nim zrobic a on nawet nie syknie.Brygida ładnie je i spore ilości ,czyli nadtrabją zaległości też mruczy i depcze.Chyba mam szczęście do samych cudownych charakterów. :mrgreen: Misza mieszka pod drzwiami cały czas,w domu sodoma i gomora spowodowana dominującym charakterkiem Lorda.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sty 17, 2012 19:09 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Fiodorku, najukochańszy futrzakowanny stworku.
Tucz się, paś się, lecz się... i nie przestawaja być taki miziasty!

Kochane stworzaki... :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sty 17, 2012 21:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Byłam u niego i posiedziałam ,zjadł ładnie chociaż dużo mniejsze ilości niż Brygida.Dał się głaskać i już sam nadstawiał pięknie główkę do głasków jednak mój troszkę gwałtowniejszy ruch bardzo go wystraszył ,aż podskoczył.Musiał dużo wcześniej złego przeżyć,Brygida jest wyluzowana.Fiodor suchego je po kilka ziarenek tylko,ale je.

horacy 7

Post » Wto sty 17, 2012 21:36 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

A tak do konkretów - to rozumiem, że na transport kociowozem ustalać raczej niedzielę?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sty 17, 2012 21:57 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

meksykanka pisze:A tak do konkretów - to rozumiem, że na transport kociowozem ustalać raczej niedzielę?

Tak bo w sobotę mogę mieć wyjazd do Olsztyna.

horacy 7

Post » Wto sty 17, 2012 22:08 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

To trzymam kciuki za rekonwalsecentów - leczenie i dotuczanie :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 18, 2012 8:52 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Fiodor jest stabilny ,dzisiaj sam podbiegł do mnie jak poszłam do nich na karmienie i podanie leków.Misza też jest i czeka na jakiś kąt.Białaski i Lord coraz fajniejsze. :kotek:

horacy 7

Post » Śro sty 18, 2012 10:32 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

To mogą być jeszcze fajniejsze? 8O
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 18, 2012 10:38 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

meksykanka pisze:To mogą być jeszcze fajniejsze? 8O

Moga byc troszkę grzeczniejsze bo strasznie psotne są.Wyrzucaja kwiaty,zbiły kolejny swiecznik ,kradną kanapki zapakowane do pracy ,takie troche nieokrzesane chłopaki z nich. :mrgreen:

horacy 7

Post » Śro sty 18, 2012 13:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

horacy 7 pisze:
meksykanka pisze:To mogą być jeszcze fajniejsze? 8O

Moga byc troszkę grzeczniejsze bo strasznie psotne są.Wyrzucaja kwiaty,zbiły kolejny swiecznik ,kradną kanapki zapakowane do pracy ,takie troche nieokrzesane chłopaki z nich. :mrgreen:

to ty masz KWIATKI? 8O U mnie zabite zostały przez kotkową śmierć dawno temu.Jest bezwzględny zakaz przynoszenia jakich kolwiek kwiatów.Nawet ciętych! O reszcie nie wspomnę bo to normalka. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sty 18, 2012 14:24 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

ASK@ pisze:to ty masz KWIATKI? 8O U mnie zabite zostały przez kotkową śmierć dawno temu. :mrgreen:

Ja też nie mam. Zamiatanie ziemi i zbieranie potłuczonych skorup znudziło mi się troszkę. U mnie kotkowa śmierć polegała na regularnym zrzucaniu kwiatków z wielkim hukiem.

Za cztery dni przyjedzie Brygidka i Fiodor :kotek: Odliczam
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Śro sty 18, 2012 14:33 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Nio.... :mrgreen:

To jeszcze się dogadamy jakoś bliżej i oczywiście będziemy z drogi dzwonić.
Aha i pewnikiem gdzieś w pobliżu Twojego domku wyprowadzimy na spacer sunię, która będzie jechać do DT w Warszawie (bo dziewczyny bardzo dzielnie prowadzą też adopcje piesków ze Szczytna :1luvu: ).

Oczywiście jeśli się zgodzisz.
Ale tak sobie wyobrażam, że jak będzie przystanek to trzeba piesia wyprowadzić na spacerek i to i owo. :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 18, 2012 14:40 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Zosiu i Rafale dziękujemy serdecznie za kolejny transport naszego zwierzyńca kociego i psiego.To szansa na życie dla kotów i suni,a Wy kolejną niedzielę poswięcicie na wożenie zwierzaków. :1luvu: Co do kwiatów to mam już tylko dwa storczyki które wiecznie spadają i 3 kwiaty na kwietniku lecz juz wkrótce zrezygnuję i z tego bo to nie ma sensu.Ogrodnicy pracują cały czas.

horacy 7

[poprzednia][następna]