Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Do doooomuuuuu... chora jestem i spiąca.... Tak mi się chce poleniuchować, ze nie macie pojęcia!!! Mój TŻ był cały poprzedni tydzień na urlopie... Ach jak ja bym chciała mieć trochę wolnego!
kotka doroty pisze:Wróciłam z pracy i mam dylemat![]()
1.Zrobić sobie kawę?
2.czy wstawić pranie?
3.a może pozmywać?
4. odkurzyc też by się przydało?!
5.czy walnąc się spac?
a miedzy rozważaniem owych dylematów siedzę na miau i wątasa czarownicoweo podczytuję![]()
To co radzicie?
solangelica pisze:kotko doroty zacznij od kawy - a potem po kolei, wstaw pranie, zmyj naczynia i walnij sie spacodkurzanie zostaw na jutro bo jak wszystko zrobisz dzis to czym zajmiesz sie jutro?
Miałke popros niech kurze ogonem posciera, o
Ja sie zbieram na kolejna rozmowe o prace, prosze o kciuki. Musi sie kurka udac. W koncu.
solangelica pisze:kotko doroty zacznij od kawy - a potem po kolei, wstaw pranie, zmyj naczynia i walnij sie spacodkurzanie zostaw na jutro bo jak wszystko zrobisz dzis to czym zajmiesz sie jutro?
Ja sie zbieram na kolejna rozmowe o prace, prosze o kciuki. Musi sie kurka udac. W koncu.
Asia_Siunia pisze:solangelica pisze:kotko doroty zacznij od kawy - a potem po kolei, wstaw pranie, zmyj naczynia i walnij sie spacodkurzanie zostaw na jutro bo jak wszystko zrobisz dzis to czym zajmiesz sie jutro?
Trzymam kciuka - jednego - bo podobno dwa to zdradliwe![]()
![]()
kotka doroty pisze:To ja jak dołoże dwa to będzie trzi ! Asia-siuna czymiemy kciuki do spółki![]()
![]()
Asia_Siunia pisze:kotka doroty pisze:To ja jak dołoże dwa to będzie trzi ! Asia-siuna czymiemy kciuki do spółki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 704 gości