DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 23:36 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Chyba ten jest najnowszy.
joanna3113

Post » Pon sty 16, 2012 23:45 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

tak,dzięki :D

ale zaraz Cię ścigną że podpis masz za duży.
musisz zrobić tak aby przerw między banerkami nie było-wtedy będą w jednym poziomym rzędzie :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 16, 2012 23:51 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Tylko ja nie do końca wiem jak to zrobić :oops:
joanna3113

Post » Pon sty 16, 2012 23:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

kurcze...wchodzisz w panel użytkownika, potem w edytuj podpis a jak go masz to ustawiasz sobie banerki tak aby nie było przerwy czyli spacji między nimi-robisz podgląd i dopiero jak jest wszystko tak jak chcesz to wciskasz wyślij.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sty 17, 2012 0:43 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Smarti spróbuję jutro może mi się uda :D
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 1:04 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Mruśkowo pisze:Poprosiłam o banerek do wątku. Dzięki roxs :1luvu:

Obrazek

roxs pisze:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137765&start=90][img]http://i334.photobucket.com/albums/m435/charitycharming/banerek1-1.gif[/img][color=#800080][/url]

zobacz joanna3113 - każdy banerek zaczyna się i kończ\y urlem - skoro masz urla między banerkami to sprawdź czy przypadkiem nie masz trzech obok siebie w podpisie i jeśli tak to ten środkowy skasuj. Aby mieć banerki obok siebie zlikwiduj między nimi spacje.
:ok: :ok: :ok:

edit: nie mogę tych urli ani zrobić w kolorze, ani pogrubić więc napiszę Ci: chodzi mi o to:
[/url] na końcu i [url na początku
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 17, 2012 9:07 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

:D udało się dziękuję za pomoc
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 9:09 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

jeszcze możesz przenieść [ierwsze dwa banerki (kieruj się urlami własnie) na koniec i wtedy może bedziesz miała inny, lepszy układ? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 17, 2012 9:16 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 - zrób między drugim a trzecim banerkiem spację, aby ten ostatni przeszedł do drugiej linijki bo masz chyba za długi podpis. :roll:

Marzenia11

Post » Wto sty 17, 2012 10:04 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Mała rano na reszce zeszła z łóżka z korzystała z kuwety postawionej niedaleko żeby sie nie bała i zaczęła zwiedzać mieszkanie, jadła tak jak wczoraj czyli łykała całe kawałki jedzenia w pośpiechu.
Oczywiście jedzenie podano do łóżka :D, bałam się że jak pójdę do pracy to będzie się za bardzo bała żeby coś zjeść.
joanna3113

Post » Wto sty 17, 2012 12:30 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

no proszę jakie piękne banerki w równiutkim rządku :ok:

smarti

Post » Wto sty 17, 2012 14:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Mała rano na reszce zeszła z łóżka z korzystała z kuwety postawionej niedaleko żeby sie nie bała i zaczęła zwiedzać mieszkanie, jadła tak jak wczoraj czyli łykała całe kawałki jedzenia w pośpiechu.
Oczywiście jedzenie podano do łóżka :D, bałam się że jak pójdę do pracy to będzie się za bardzo bała żeby coś zjeść.

tak myślałam - amnie możesz o wszelkie kwestie związane z oswajaniem pytać. Podobno mam w tym talent :wink:
Je szybko i połyka całe kawałki bo musiała być wygłodzona 8O tylko dlaczego??? Przecież jest od ludzi! sama nie wiem a nie będę snuc domysłow, szkoda czasu.
Tylko uważaj z tym sniadaniem do łóżka -= sama popełniłam kilka razy ten błą a uwierz mi, koty zabrane z trudnych sytuacji wzbudzają w nas, ludziach, współczucie i chęć szczególnego traktowania i bardzo szybko się uczą jak nami manipulować. Potem już Ci nie zje nigdzie indziej tylko w puchowek pościeli :D

Marzenia11

Post » Wto sty 17, 2012 14:44 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

ee tam w puchowej..
w jedwabnej z chaftem richelieu !! o ile taka istnieje :ryk:
no ewentualnie w wyszywanej kryształami Swarovskiego :P

smarti

Post » Wto sty 17, 2012 14:52 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

tia... :D :D :D mam nadzieję, ze moje koty tego nie przeczytają - bo ja mam jedynie puchową :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto sty 17, 2012 15:15 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:.....

i jeszcze jedno-zadzwoniła do mnie sensownie brzmiąca pani poszukująca dwupaczku.
wymarzony dwupaczek ma być:
rodzeństwem lub przyjaciółkami wychowanymi razem,
płci żeńskiej,
jedna czarnulka a druga burania.
w wieku ok pół roku

Pani oferuje kiciom dostatnie i długie (zwroty nie są brane pod uwagę) życie w towarzystwie rodziny z dwojgiem kilkunastoletnich dzieci w domku zdecydowanie niewychodzącym oraz zabezpieczonym, w bloku w Warszawie.
Pani nie ma jak pojechać po kotki do innego miasta dlatego preferuje warszawianki ewent. przyjezdne z dowozem)

czy ktoś dysponuje podobnym dwupaczkiem na wydaniu
:D :kotek: :kotek: :?:

smarti

[poprzednia][następna]