Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 11:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

issey32 pisze:Dołożę się do karmy. Komu przesłać?

robie zamówienie do krakvetu na 2 wory, proszę o wparcie, moge sfinansowac 1/3 zamowienia, podam Ci mojekonto na pw

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto sty 17, 2012 11:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Patmol pisze:Szalony Kocie -dasz radę trzy chwilkę przetrzymać?
i wtedy wystarczyłby transport Warszawa-Gdańsk

Ja w ten weekend jadę objazdówką po Polsce, start w piątek o 23: Warszawa-Trójmiasto-Koszalin-Stargard Szczeciński-Poznań-Wrocław-Katowice-Częstochowa-Radomsko-Warszawa.

Więc do Trójmiasta mogłabym sama zawieźć. Tylko wtedy:
- trzeba dowieźć koty do Wawy do piątku do 23
- jak wyjeżdżam, to nie mogę się zająć tymi do Poznania :( więc mogę poszukać transportu Wawa-Poznań pilnie na piątek lub trzeba będzie odłożyć przyjazd poznaniaków na czas mojej nieobecności :(
- mogę pojechać do Koszalina przez Poznań (Wawa-Poznań-Stargard-Koszalin, start o 22:55 z Wawy), i wtedy szukamy transportu Wawa-Gdańsk na piątek lub ktoś musi przetrzymać kota na czas znalezienia przejazdu (bo Wawa-Gdańsk jeżdżą w miarę często na miau, seja i evalla na przykład).

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto sty 17, 2012 11:59 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

ale trasa 8O
zobaczymy jak się uda wizyta Mamrot w Gdańsku
i co z tym transportem Wólka -Warszawa jeszcze się okaże
może się uda

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 17, 2012 12:01 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Szalony Kot pisze:

Ja w ten weekend jadę objazdówką po Polsce, start w piątek o 23: Warszawa-Trójmiasto-Koszalin-Stargard Szczeciński-Poznań-Wrocław-Katowice-Częstochowa-Radomsko-Warszawa.

- jak wyjeżdżam, to nie mogę się zająć tymi do Poznania :( więc mogę poszukać transportu Wawa-Poznań pilnie na piątek lub trzeba będzie odłożyć przyjazd poznaniaków na czas mojej nieobecności :(
- mogę pojechać do Koszalina przez Poznań (Wawa-Poznań-Stargard-Koszalin, start o 22:55 z Wawy), i wtedy szukamy transportu Wawa-Gdańsk na piątek lub ktoś musi przetrzymać kota na czas znalezienia przejazdu (bo Wawa-Gdańsk jeżdżą w miarę często na miau, seja i evalla na przykład).

jeśli chodzi o jazdę z kotem do 3 city to narazie nie wiemy czy będziemy to realizować. zależy co jutro zastanę na wizycie przedadopcyjnej w Gdańsku...

Mamrot

Post » Wto sty 17, 2012 12:03 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

wiem 8)
no, ale gdyby było OK -to akurat Szalony Kot jedzie przez Gdańsk

Patmol

Post » Wto sty 17, 2012 12:04 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Mamrot pisze:

robie zamówienie do krakvetu na 2 wory, proszę o wparcie, moge sfinansowac 1/3 zamowienia, podam Ci mojekonto na pw

OK.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto sty 17, 2012 12:07 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Patmol pisze:wiem 8)
no, ale gdyby było OK -to akurat Szalony Kot jedzie przez Gdańsk

jestem umówiona na 21szą jutro w Gdansku

Mamrot

Post » Wto sty 17, 2012 12:12 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

To gdzie jest teraz Krecik? W domu?
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Wto sty 17, 2012 12:13 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

tomek_k pisze:To gdzie jest teraz Krecik? W domu?

Krecik jest u Pani Teresy w Wólce, ma dostawać zastrzyki przez 7 dni. O co właściwie pytasz?

Mamrot

Post » Wto sty 17, 2012 12:18 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

na razie w domu u p. Teresy

pinokio tak pisałą kilka dni temu
pinokio_ pisze:jak p. Teresa jest w domu, to je wpuszcza. Jedne wejdą, pogrzeja sie, pospia, pojedza, potem ida na dwor, a za chwile wchodza inne,ktore gdzies tam sobie laziły. Jak musi gdzies jechac, to wszystkie oprocz Kreta wypuszcza na podworko. O(...)
Bieda to bedzie dla nich jak bedzie musiala pojechac do Warszawy i nie wiadomo jak dlugo tam zostanie.
Pani Teresa ma siostre 80 letnią, z ktora nagrywa tak zeby przyjechala do Wolki ze swoim pieseczkiem i chociaz byla w tym domu do jej powrotu. Jak bedzie, zobaczymy. Jeszcze nie dala odpowiedzi, bo zastanawia sie, czy podola. (...)

Pani Teresa ma jechać 23 stycznia.
Pinokio_gdzies pisałą, ale nie mogę znaleźc, żeby zacytowac - ze jak p. Tersa pojedzie -to Kreta najwyżej (pinokio_) weźmie do siebie, bo on nie może na podwórku zostać.

Patmol

Post » Wto sty 17, 2012 12:20 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Patmol pisze:

na razie w domu u p. Teresy

pinokio tak pisałą kilka dni temu
pinokio_ pisze:jak p. Teresa jest w domu, to je wpuszcza. Jedne wejdą, pogrzeja sie, pospia, pojedza, potem ida na dwor, a za chwile wchodza inne,ktore gdzies tam sobie laziły. Jak musi gdzies jechac, to wszystkie oprocz Kreta wypuszcza na podworko. O(...)
Bieda to bedzie dla nich jak bedzie musiala pojechac do Warszawy i nie wiadomo jak dlugo tam zostanie.
Pani Teresa ma siostre 80 letnią, z ktora nagrywa tak zeby przyjechala do Wolki ze swoim pieseczkiem i chociaz byla w tym domu do jej powrotu. Jak bedzie, zobaczymy. Jeszcze nie dala odpowiedzi, bo zastanawia sie, czy podola. (...)

Pani Teresa ma jechać 23 stycznia.
Pinokio_gdzies pisałą, ale nie mogę znaleźc, żeby zacytowac - ze jak p. Tersa pojedzie -to Kreta najwyżej (pinokio_) weźmie do siebie, bo on nie może na podwórku zostać.

Tak. Pinokio weźmie Krecika na tymczasik bo on zostac na podwórku nie może. Czynię starania żeby mu tymczas znaleźć w 3 city albo w wawie, narazie bez efektu ale mam nadzieję.

Mamrot

Post » Wto sty 17, 2012 12:33 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Mamrot pisze:

KTO SIE JESZCZE DOŁOZY?!

Mamrot

Post » Wto sty 17, 2012 12:58 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Mamrot pisze:
Mamrot pisze:

KTO SIE JESZCZE DOŁOZY?!

Ja mogę dorzucić 40 zł. Poproszę nr konta na priw.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto sty 17, 2012 13:08 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Mamrot pisze:
Szalony Kot pisze:

jeśli chodzi o jazdę z kotem do 3 city to narazie nie wiemy czy będziemy to realizować. zależy co jutro zastanę na wizycie przedadopcyjnej w Gdańsku...

Mogę jechać ALBO przez Gdańsk w piątek w nocy, ALBO przez Poznań. Ale jadę :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]