Edit: A bezjajeczny Bubencjusz ma już swój rytuał ... co wieczór .... hm ... no ...tego ... gwałci legowisko ... (trzymając je za "kark" oczywiście ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze: Wymiziaj WSZYSTKIE koty ode mnieZwłaszcza Bubencjusza!
katarzyna1207 pisze:Ziabol ma drugie jajeczko - w brzuszku ... A ja niestety, zabiegana tak samo ... i zdrowie się "sypie" ... No i NIE CIERPIĘ ZIMY ... nawet takiej jak ta ...
Edit: A bezjajeczny Bubencjusz ma już swój rytuał ... co wieczór .... hm ... no ...tego ... gwałci legowisko ... (trzymając je za "kark" oczywiście ...) ...
vailet pisze:katarzyna1207 pisze:Edit: A bezjajeczny Bubencjusz ma już swój rytuał ... co wieczór .... hm ... no ...tego ... gwałci legowisko ... (trzymając je za "kark" oczywiście ...) ...
Temu to w głowie zostało![]()
katarzyna1207 pisze:maueczarne pisze: Wymiziaj WSZYSTKIE koty ode mnieZwłaszcza Bubencjusza!
Jak pamiętasz - Bubencjusz jest samomiziającym się kotkiem ...Ale oczywiście dodatkowo wymiziam ...
katarzyna1207 pisze:Ziabol ma drugie jajeczko - w brzuszku ... A ja niestety, zabiegana tak samo ... i zdrowie się "sypie" ... No i NIE CIERPIĘ ZIMY ... nawet takiej jak ta ...
Edit: A bezjajeczny Bubencjusz ma już swój rytuał ... co wieczór .... hm ... no ...tego gwałci legowisko... (trzymając je za "kark" oczywiście ...) ...
katarzyna1207 pisze:Ziabuś znowu wymiotuje ...![]()
![]()
bardzo ciemne, gęste wymioty, tak jak wtedy kiedy mu wrzód pękł ... I nie mogę się dodzwonić do profesora ....
Gibutkowa pisze:Pewnie znów dostanie jakieś leki na wrzodziki, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 185 gości