KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 22:00 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

przy Karolu nie sadze, zeby jedna wystarczyla. Ksiaze Karol na samym poczatku pobytu ustawil nas do pionu, ze jego kuweta ma byc codziennie wysprzatana :? inaczej mamy koopki w poscieli. serio, serio. znaczy teraz juz nie mamy, ale kuwete codziennie sprzatamy, a czasem i 2 razy dziennie. a to tylko jeden kot.... kurka...przeciez w kuchni kuwety nie ustawie. nic, damy rade. mysle o jednej na korytarzu, ale takiej co to bedzie zakryta i moze sluzycgora za pufe lub polke.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie sty 15, 2012 22:34 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Na FB widziałam takie fajne kuwety co wyglądają jak szafki, były takie zwykłe prostokątne i takie narożne. Wejście było z boku, od przodu lub z góry. Z frontu były drzwiczki jak w normalnej szafce :)

Tu są fajne pomysły na kocie mieszkanie :oops:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
http://www.domosfera.pl/wnetrza/51,9438 ... .html?i=16
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 16, 2012 15:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Witajcie, w kwestii formalnej, Carmen zgłosiła zaginięcie kota Rysia,
zdjęcie miałam sobie znaleźć.

Czy chodzi o tego kocurka?

Obrazek
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sty 16, 2012 17:53 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Basiu, napiszę Ci maila dziś wieczorem, ze zdjęciami. Tak, to zaginiony Ryś.
Nie napisałam, że masz sobie znaleźć :oops: Napisałam wydaje mi się, że tu nasz wątek ale zdjęcia Kota wyślę Ci mailem.. Czy mi się już myli?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sty 16, 2012 18:40 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

no... mis sie marzy taka normalnie z przodu otwarta, ale ustawiona wzdluz sciany, a z 3 bokow wyglada jak normalna szafka, a u gory wyloze kocykiem, zeby nualy gdzie doopke na miekkim trzymac. moj Tz za glowe sie lapie, ze jak to, kaze Mu obudowe z desek robic :roll: ale koke sam jak zobaczyl to od rzu bylo, bierz i pisz, to niech sie tera powysila troche nie? w koncu jak zobaczyl Karola to tez bylo, bierz i pisz...
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon sty 16, 2012 22:04 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Do tego jeszcze Manolo chory :(
Jakaś czarna seria czy jak...................... :(

EDIT: Podejrzenie cukrzycy plus ostre zapalenie nerek. Jutro z rana wyniki, tydzień pod kroplówkami i powtórka z badań.
:cry:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sty 17, 2012 0:35 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen201 pisze:Basiu, napiszę Ci maila dziś wieczorem, ze zdjęciami. Tak, to zaginiony Ryś.
Nie napisałam, że masz sobie znaleźć :oops: Napisałam wydaje mi się, że tu nasz wątek ale zdjęcia Kota wyślę Ci mailem.. Czy mi się już myli?

łomatko, to taki skrót myślowy, skoro nie dostaje na tacy :lol: .
Przepraszam, jeśli poczułaś się urażona. No co Ty, Ola!
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto sty 17, 2012 2:56 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

A to ci niespodzianka!!!

RYSIO ŻYJE !!!

Jest późno, Carmen na pewno już śpi,
a ja na cito potrzebuje dane z tej adopcji.
Czy jest tu ktoś, kto ma takie informacje?
To jest bardzo ważne!

Poczekam na forum, może ktoś się odezwie ... :roll:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto sty 17, 2012 9:19 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

już się pewnie skontaktowałaś z Carmen?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto sty 17, 2012 11:40 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen201 pisze:Do tego jeszcze Manolo chory :(
Jakaś czarna seria czy jak...................... :(

EDIT: Podejrzenie cukrzycy plus ostre zapalenie nerek. Jutro z rana wyniki, tydzień pod kroplówkami i powtórka z badań.
:cry:

O matko :/ co jest nie tak z tymi kotami, że cała seria na nerki? Co one jadły? To może być, że nie wiem, w wodzie siedzi jakiś syf?

A co do Rysia - to ja nie pomogę :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto sty 17, 2012 12:14 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

No i co z tym Rysiem. Wraca do swojego DS czy nie. I gdzie w ogóle się znalazła łajza jedna :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sty 17, 2012 15:08 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen już mi przekazała info.

itaka pisze:No i co z tym Rysiem. Wraca do swojego DS czy nie. I gdzie w ogóle się znalazła łajza jedna :?:

nie, łajza nie wróci już ani do ds ani do dt

ale, jeśli znajdzie się w Łodzi silna/zdeterminowana grupa gotowa na trochę poświęcenia w ciągu najbliższych paru dni,
to jest minimalna szansa na to, aby znalazł inny dom.
Jeśli akcja nie przyniesie rezultatu, to Rysio wstąpi na swoją własną drogę życiową - drogę kota wolnego, dokądkolwiek miałaby ta droga doprowadzić.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto sty 17, 2012 15:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

delfinka pisze:nie, łajza nie wróci już ani do ds ani do dt[/quote]

delfinka pisze:ale, jeśli znajdzie się w Łodzi silna/zdeterminowana grupa gotowa na trochę poświęcenia w ciągu najbliższych paru dni, to jest minimalna szansa na to, aby znalazł inny dom.

jeżeli nie dom tymczasowy i nie dom stały to co oznacza stwierdzenie INNY dom?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto sty 17, 2012 15:54 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Też chciałabym wiedzieć.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto sty 17, 2012 15:56 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

I ja, i ja się zaniepokoilam...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

[poprzednia][następna]