Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 19:05 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:
vailet pisze:
dinzoo pisze:Bejbisia jest taka słodziutka :1luvu: :mrgreen:

dinzoo jest słodziutka,ale zrobiła się niedotykalska szczególnie wara od brzuszka,a muszę sprawdzać jak tam,czy wzdęta czy ok.Ona nie bije i nie drapie tylko ucieka.

pocieszę Ciebie - Pixi nie znosi dotykania brzucha tak ma od małego, pod pysiem,za uszkiem i tyle pieszczot -taki typ
wiem ,że fajnie czytać o mizianiu brzuszka ale nie każdy tego doświadcza

To rzeczywiście ciekawe że Pixi też nie lubi po brzuszku :roll: Inne wywalają i kiedyś tak było z Bejbi jak była maleńka to spała mi na kolanach na plecach,a teraz nie przyjdzie na kolana.Odzywa się jak wołam czy dotknę.Wątróbka się skończyła i dziś nie dostanie już.Gastro zamiotła i szuka wątróbki 8O ale kurczaka tylko wącha bo to mam.Szkoda bo jest dobry na żołądek i jelita.Gdyby mogła pasty np.Gimpet to bym wysmarowała,ale ją podrażnia nawet to.
Bardzo rzadko dam jej pastę i to mikroskopijną ilość jednorazowo.Nie każdy kot lubi,a ona tak ale nie może.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sty 16, 2012 19:06 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:Zakochać można się :1luvu:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Powiększyłaś :D Ja jak wrzucam to muszę małe jeśli kilka bo muli i kręci bez końca :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 16, 2012 19:09 Re: Mój świat według Bejbi

wycięłam małą ze zdjęcia :) tylko
używam do zdjęć program picasa3 , tam jest opcja przytnij zdjęcie ,bez zmiany rozmiaru zdjęcia
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 16, 2012 20:57 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:wycięłam małą ze zdjęcia :) tylko
używam do zdjęć program picasa3 , tam jest opcja przytnij zdjęcie ,bez zmiany rozmiaru zdjęcia

:D Ja miałam tego Picasa,ale nie ogarniałam i skasowałam całość.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 16, 2012 21:09 Re: Mój świat według Bejbi

Ja miałam fioła na punkcie zdjęć i używam tego
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 16, 2012 22:39 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:Ja miałam fioła na punkcie zdjęć i używam tego

Też mam fioła :ryk: same koty na fotach :mrgreen: ale trzymam na dysku bo ten picasa to mi wszystkie porwał,nawet te co nie chciałam.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 16, 2012 22:45 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:

Też mam fioła :ryk: same koty na fotach :mrgreen: ale trzymam na dysku bo ten picasa to mi wszystkie porwał,nawet te co nie chciałam.

sam Ci porwał ? program na kompie tylko wyszukuje zdjęcia we wszystkich folderach,pliki zostają nienaruszone
ja zaczęłam robić zdjęcia jak moja Zuzia była mała ,taka fotogeniczna była :ryk:
najpierw dzieciom robiłam zdjęcia ,później zwierzętom
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 16, 2012 22:59 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:
vailet pisze:

sam Ci porwał ? program na kompie tylko wyszukuje zdjęcia we wszystkich folderach,pliki zostają nienaruszone
ja zaczęłam robić zdjęcia jak moja Zuzia była mała ,taka fotogeniczna była :ryk:
najpierw dzieciom robiłam zdjęcia ,później zwierzętom

Sam automatycznie ze mną i święta,jakieś stare foty,a chciałam tylko kocie fotki :mrgreen:To dlatego że tego programu nie rozumiałam :oops: a obnażać się za bardzo sobą nie chciałam :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sty 16, 2012 23:02 Re: Mój świat według Bejbi

a może to program Ciebie nie zrozumiał, nie załapał jakie masz zamiary kocie :ryk:
tych zdjęć w samym programie nikt nie widzi ,dopiero jak je puścisz "prześlij" pójdą do picasaweb do internetu
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 16, 2012 23:05 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:a może to program Ciebie nie zrozumiał, nie załapał jakie masz zamiary kocie :ryk:
tych zdjęć w samym programie nikt nie widzi ,dopiero jak je puścisz "prześlij" pójdą do picasaweb do internetu

Niby to wiem,ale nie dowierzam :mrgreen:Szkoda że wszystko ściąga bo fot tysiące i wybieraj :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 17, 2012 0:39 Re: Mój świat według Bejbi

Część , vailet, nie mam czasu na szukanie gifków, ale i tak nocnie sie witam :1luvu:
W picasie jest opcja, ze ona kopiuje tylko wybrane foldery, w ustawieniach są takie opcje, ja mam na dysku kilka tysięcy zdjęć, w picasie moze połowę, a w picasaweb, tylko specjalne albumy. Ty masz dużo czasu, ściągnij sobie znów i pobaw się , bo warto. Ja zaczęłam od kolaży, potem dopiero odkryłam inne mozliwości - poprawa jakości zdjęcia, właśnie powiększenia fragmentu, przycięcia itp. Ale czasu wiecznie mi brak, a chciałoby się pobawić :cry: :oops:
A propos wątróbki - jak jej smakuje i nie s.a , to niech je, zwłaszcza w tak małej ilości. Ale tego nie trza gotować, na sitku wrzątkiem przelać, cała się sparzy.
Wczoraj robiłam na obiad takie lewe kotlety z karkówki, Gucio wielce zainteresowany był, ale tylko jak mu rzucałam, jak dałam parę skrawków na michę, to olał i dalej żebrał. No więc rzucałam, a co upolował, to zjadł :ryk:
Bejbisia na fotkach cudna, ale zdjęcia strasznie duże są, przy moim zamulonym playu otwierają się cała wieczność :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sty 17, 2012 7:05 Re: Mój świat według Bejbi

Co do żwirku ja kupuję taki: http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... owy/208108 3 za 52zeta,ale on jest DUŻO lepszy i wydajniejszy niż Polskie,ja mam dwie duże kryte kuwety i tam wsypuje od razu po paczce i starcza mi to miesiąc :)
Gosiara

Post » Wto sty 17, 2012 7:24 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto sty 17, 2012 9:18 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 17, 2012 11:50 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

[poprzednia][następna]