MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 23:11 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Justa&Zwierzaki pisze:A ile to miejsca do miziania :mrgreen: Maniuś uwielbia mizianko a na odwiedzinki to sie specjalnie pucuje czyścioszek :mrgreen: , no bo może i ciocia Bulba go może odwiedzi jak jest jego fanką :wink:

Uwielbiam Maniusia i jak tylko będzie okazja, wproszę się na wizytę :oops: :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 13, 2012 0:25 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

taa, jest co miziac :) a jak spojrzy na czlowieka.... :1luvu: to rozkocha w sobie bez pamieci :1luvu:

przypuszczam, ze Maniek jest typem takim jak moja dawna koteczka-Psotka. Uwielbiala ludzi, tlum jej nie przerazal, nie bylo mowy zeby spokojnie w pokoju siedziala jak ktos przyszedl-natychmiast musiala przyjsc sie przywitac :ok: A najfajniejsze bylo, jak jej wpadl w oko kominiarz :D jak sie miziala do niego... a gosciu na to: czuje swojego, tez po dachach lazi :D :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 13, 2012 8:23 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Kociara82 pisze:taa, jest co miziac :) a jak spojrzy na czlowieka.... :1luvu: to rozkocha w sobie bez pamieci :1luvu:

przypuszczam, ze Maniek jest typem takim jak moja dawna koteczka-Psotka. Uwielbiala ludzi, tlum jej nie przerazal, nie bylo mowy zeby spokojnie w pokoju siedziala jak ktos przyszedl-natychmiast musiala przyjsc sie przywitac :ok: A najfajniejsze bylo, jak jej wpadl w oko kominiarz :D jak sie miziala do niego... a gosciu na to: czuje swojego, tez po dachach lazi :D :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Post » Sob sty 14, 2012 13:40 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

no, ogloszenia ruszyly niedawno pelna para, wiec teraz prosimy o bardzo mocne kciuki, zeby sie znalazl ten domek, ktorego szukamy :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Sob sty 14, 2012 15:06 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 14, 2012 16:36 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

prześliczna fotka

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

Post » Sob sty 14, 2012 16:55 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Kciuki są :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Sob sty 14, 2012 20:07 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

toztychy pisze:prześliczna fotka

Mowisz o Mysi? Ona jest wogole przesliczna kicia, slicznie wychodzi na zdjeciach i zawsze trzyma lapki za Maniusiowy domek :1luvu:

Kociara82

Post » Nie sty 15, 2012 10:02 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Dzień dobry niedzielnie Manieczku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie sty 15, 2012 11:24 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Bardzo ważne !!!
DO WSZYSTKICH PRZYJACIOL PRZYSTANI OCALENIE

KOCHANI MOI

W poniedziałek czeka mnie dość poważna operacja kręgosłupa. W chwili obecnej zostałem zmuszony w znaczny sposób ograniczyć mój fizyczny wkład w działalność stowarzyszenie a tym samym naszego przytuliska. Mam nadzieję, że operacja przebiegnie bez komplikacji i czas rehabilitacji będzie na tyle krótki, że uda mi się, szybko wrócić w pełni do moich społecznych obowiązków. W związku z moją chorobą wynikły pewne kłopoty z przeorganizowaniem pracy w przytulisku i kontakcie z naszymi darczyńcami oraz innymi ludźmi z którymi w mniejszy lub większy sposób prowadzimy współpracę w zakresie działalności związanej z ochroną i obroną praw zwierząt. Mam nadzieje, że obecne pogorszenie nie wpłynie negatywnie na Wasze poparcie dla naszej działalności, pozdrawiam

Dominik Nawa

TERAZ MY RESZTA ZARZADU KPDZ

http://pszczyna.naszemiasto.pl/artykul/ ... a78e72ce86

kochani nieśmiało prosimy o poparcie,należy się to DOMINOWI,JESZCZE TERAZ KIEDY W SZPITALU CZEKA NA OPERACJE POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY DOROTA I GRAZYNA
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 16, 2012 14:31 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Moje poparcie poszło :D :ok: :ok: :ok:

Maniusiu, buziaki i kciuki za domek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon sty 16, 2012 16:38 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

gdzie ten domek? Mrozy nadchodza, zaoszczedzicie na ogrzewaniu, bo Maniek wygrzeje najlepiej :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon sty 16, 2012 21:50 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Kociara82 pisze:gdzie ten domek? Mrozy nadchodza, zaoszczedzicie na ogrzewaniu, bo Maniek wygrzeje najlepiej :1luvu: :1luvu:

Jeszcze się będą bić o Maniuśka :D
Anna Kubica

Post » Pon sty 16, 2012 21:53 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Anna Kubica pisze:
Kociara82 pisze:gdzie ten domek? Mrozy nadchodza, zaoszczedzicie na ogrzewaniu, bo Maniek wygrzeje najlepiej :1luvu: :1luvu:

mam nadzieje, on jes tego wart :ok:

Kociara82

Post » Pon sty 16, 2012 22:38 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Anna Kubica pisze:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Buziaczki na dobranoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]