cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 12:30 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117559&start=0 - polecam :)
Wpłaciłam drobne dla Dorotki (niestety braki w kasie mam :/) :oops:

dzięki! ogłoszenia się robią

a ja przypominam o pięknym Rudku Rudasiu który jest na tymczasie :)

Obrazek
Obrazek Obrazek

może się tutaj ktoś w nim zakocha :) :1luvu:

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon sty 16, 2012 15:17 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

ja juz go kocham tylko moj kot pewnie nie podziela tego uczucia a pozatym cos mu jest ostatnio :(
BASIA co z grafikiem mam jutro dyzur :!: :!: :!: :!: :!: :!:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon sty 16, 2012 16:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:ja juz go kocham tylko moj kot pewnie nie podziela tego uczucia a pozatym cos mu jest ostatnio :(
BASIA co z grafikiem mam jutro dyzur :!: :!: :!: :!: :!: :!:

no grafiku Basia nie uzupełniła, ale chyba byłaś jedyną chetną na dyżur jutro rano, więc raczej masz :)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon sty 16, 2012 16:24 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Rudolf Rudaś to przepiękny kocio. A co za zdjęcia!!! Jakie kontrastowe kolory!!!! Jak w bajce!!

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon sty 16, 2012 16:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

elape pisze:Rudolf Rudaś to przepiękny kocio. A co za zdjęcia!!! Jakie kontrastowe kolory!!!! Jak w bajce!!

bo to bajkowy kotek :)
mialam go dzis u siebie caly dzien przed kastracją i sie w nim zakochalam rowniez, jednak moje koty domowe wyczynialy takie cuda z zazdrosci ze raczej rudek mialby z nimi przerąbne

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon sty 16, 2012 18:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Rudaś przecudny! :love:

Ponieważ nie wywiedziałam się w końcu kiedy dziś jest dyżur dokładnie, zajrzę jutro - a mam po co. Mam dla Dorotki 200 złotych! :ok: :ok: :ok:

P.S. Maciek leży obok, a Blondi-Szoszana ugniata go łapkami wystawiając pupencję hahahaha!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon sty 16, 2012 18:55 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

O cholera............... Ewa :1luvu:

Ludzie działacie błyskawicznie :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon sty 16, 2012 18:57 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

cudny Rudik
była Ela podrzuciła książki na bazarek , postaram się jutro w pracy zdjęcia strzelić za dnia i bazarek wystawić .
ogłaszam zatem , ze wizyta poadopcyjna przebiegła pomyślnie:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pon sty 16, 2012 18:59 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wiiwii - Ja będę na chwilę przelotem, więc lepiem jutro zajrzyj na dyżur Hidi.

Dziś wieczorny dyżur ma victor.

A Ty Herz oczywiście wtorek, środa, czwartek rano :)

A odzew z facebooka mamy. Są wpłaty. Będę pisać imionami i pierwszą literę nazwiska oraz miejscowość. :wink:
MIKUŚ

Post » Pon sty 16, 2012 19:14 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wrzuciłam nowe fotki Rudego i Amanda do albumu.Czekam jeszcze na tekst dla Amanda.Edytę poprosiłam żeby napisała i mi podesłała:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sty 16, 2012 19:28 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

A jak tu jestem to spytam o Ksawerego.Co z nim ,niby ma dom,a dalej siedzi na kociarni :?

mar_tika

Post » Pon sty 16, 2012 20:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Dziewczyny muszę chyba wyjaśnić , ze ja na razie myśle o drugim kociastym, a u mnie myślenie to takie zdroworozsądkowe. najwcześniej po wakacjach chyba , no i niestety Mikus pieluchowy nie wchodzi w grę, jak wyjeżdzamy nie mamy do kogo podrzucić , czy jak nas czasem cały dzien niet, czy jak ja wyjezdzam na jakieś szkolenie, mężut nie obsłuży nie ma opcji.

na spokojnie pomyslimy, ja musze na spokojnie:)
ale wiem gdzie szukać jakby co :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pon sty 16, 2012 20:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:A jak tu jestem to spytam o Ksawerego.Co z nim ,niby ma dom,a dalej siedzi na kociarni :?

no właśnie jak z tym domem? bo nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba pani do którego ma iść chciałaby mieć pewność, ze kot już zdrów. (on wciaż walczy ze świerzbem i grzybem)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon sty 16, 2012 20:38 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:
mar_tika pisze:A jak tu jestem to spytam o Ksawerego.Co z nim ,niby ma dom,a dalej siedzi na kociarni :?

no właśnie jak z tym domem? bo nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba pani do którego ma iść chciałaby mieć pewność, ze kot już zdrów. (on wciaż walczy ze świerzbem i grzybem)

może i walczy ale jak Pani nie ma innych zwierząt w domu to nie rozumiem dlaczego on jest nadal w kociarni?
Mój brat wziął Stilla z grzybem i żyje.
Zresztą nawet jak Ksawerego wyleczymy to Pani nie damy kota+gwarancji że kot dożyje starości nie chorując :?
Dla mnie sytuacja niezrozumiała

mar_tika

Post » Pon sty 16, 2012 21:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:
hidi pisze:

może i walczy ale jak Pani nie ma innych zwierząt w domu to nie rozumiem dlaczego on jest nadal w kociarni?
Mój brat wziął Stilla z grzybem i żyje.
Zresztą nawet jak Ksawerego wyleczymy to Pani nie damy kota+gwarancji że kot dożyje starości nie chorując :?
Dla mnie sytuacja niezrozumiała

zgadzam sie z marta.dzisiaj znalazlam przychodnie blizej mnie niz zamkowa i zgadalam sie z pania doktor zna nasza monike i muwi ze zaprzyjazniona z almawetem :) kojarzycie :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]