Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Feith pisze:Muszę się pochwalić, że obroniłam się jestem Pedagogiem, pracuję jako pedagog w jednym z opolskich ośrodków oraz douczam się jeszcze na dwóch kierunkach w tym na jednym weterynaryjnym.
Feith pisze:Mają laseczki pecha, jedna w szczególności, bo już 2 dzień przesiaduje na blaszaku i obserwuje Asika.
Asiu właśnie zjadł śniadanko i poszedł w kwiaty albo do dziadków podrapać w szybę i pożebrać o więcej jedzenia. Wiecie co ta cholera robi? Ja zastanawiam się dlaczego ten kto mimo tyle ruchu jest ciągle grubiutki. Teraz już wiem. On codziennie robi obchód. Dostaje ode mnie 2 posiłki mięcne rano i wieczorem plus suche, po porannym jedzeniu idzie do mojej mamy, która też mu coś da bo miauczy, potem do dziadków podrapie to dostanie też coś a potem idzie do siąsiadki za płotu, która też ma kota i albo wyje jedzenie temu kotu albo sąsiadka da mu jego miskę (bo Asiu się tak wkupił, że u sąsiadki ma nawet swoja miskę) a potem wróci i śpi do wieczora). A potem za te dobre dary Asik przyniesie nam na wycieraczkę mysz.z którą potem biega mój pies a ja za nim. Cyrk.
Ale przynajmniej się nie nudzimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości