Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 22:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Dobrze, ja będę kontynuowała leczenie. Z pewnością w warunkach domowych szybciutko wyzdrowieje i zapomni o schronie. No i napisz co wet stwierdził u Fiodora, czy to tylko problemy psychologiczne.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie sty 15, 2012 23:00 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Mam nadzieję ,ze spokój ,pełna miska,ciepło i opieka weta i będzie dobrze.Jutro spróbuję podjechać tylko w Szczytnie bo długo pracuję i do Olsztyna nie dam rady pojechać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sty 16, 2012 9:44 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Kochani jestem, martwię się, ściskam... pazury, łapy, racice i co tam mam...
za wszystkie kociaste...
Jeszcze raz dziękuję Marcie za ratunek dla Brygidy.
Musimy się umówić co do transportu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 16, 2012 10:19 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

ruda32 pisze:Czy wiecie ,że są chętni na klatkowego kolegę? Tylko transport !

Czy to ten dom, któremu zginął kot i nie wrócił -bo cos takiego doczytałam :?:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sty 16, 2012 10:34 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

becia_73 pisze:
ruda32 pisze:Czy wiecie ,że są chętni na klatkowego kolegę? Tylko transport !

Czy to ten dom, któremu zginął kot i nie wrócił -bo cos takiego doczytałam :?:

:roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 16, 2012 10:37 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

na serio coś takiego mi mignęło na fb...
cyt. z fb.
"Ja też bym go chętnie wzięła, tylko ten transport. Właśnie tydzień temu mój rudy kotek wyszedł z domu i nie wrócił. Bardzo mi go brak, brakuje mi takiej rudości w domu i.... może ktoś wie, gdzie jest jakiś rudy kotek do adopcji, bo ten piękny rudas mieszka za za daleko od mnie...."
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sty 16, 2012 12:11 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Tydzień dopiero minął, a ona gojuż szuka.W ogóle go nie szukała mogę tak wnioskować. Wczoraj jeden rudzik, jutro drugi wyjdzie...
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 16, 2012 14:31 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Szkoda ,że ktoś nie pomyślał ,ze ten na mojej klatce też może komuś się zagubił i właściciel go nie szukał.Błędne koło. :|
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sty 16, 2012 15:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Ja nawet nie mam siły na komentarz, bo jeśli to tak wygląda to... cóż, ratować kota... na chwilę.... aż się nie zgubi?
:(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 16, 2012 15:45 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

horacy 7 pisze:Szkoda ,że ktoś nie pomyślał ,ze ten na mojej klatce też może komuś się zagubił i właściciel go nie szukał.Błędne koło. :|

O przepraszam :ryk:
ja przeszukuję ogłoszenia ,sprawdzałam czy ktoś nie szuka ,niestety nie znalazłam żadnych ogłoszeń z poszukiwanym rudym :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 16, 2012 15:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

becia_73 pisze:na serio coś takiego mi mignęło na fb...
cyt. z fb.
"Ja też bym go chętnie wzięła, tylko ten transport. Właśnie tydzień temu mój rudy kotek wyszedł z domu i nie wrócił. Bardzo mi go brak, brakuje mi takiej rudości w domu i.... może ktoś wie, gdzie jest jakiś rudy kotek do adopcji, bo ten piękny rudas mieszka za za daleko od mnie...."

tam chyba dwa wpisy były dwóch osób tej od tego tekstu nie można traktować jak propozycję domu
ludzie miesiącami szukają swoich kotów a nie po tygodniu podmianka na innego rudego :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 16, 2012 15:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Żebyś sie nie zdziwiła odbierając telefony o adopcji. Kota nie ma 2 dni a oni już nowego chcą. Nie będę komentować tekstów jakie słyszę na pytanie ,czy kota szukają.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 16, 2012 15:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

ASK@ pisze:Żebyś sie nie zdziwiła odbierając telefony o adopcji. Kota nie ma 2 dni a oni już nowego chcą. Nie będę komentować tekstów jakie słyszę na pytanie ,czy kota szukają.

tyle historii czytałam o poszukiwaniach kotów, tyle płaczu
nie zawsze jest to zagubienie przez głupotę czasem dziwne zdarzenia najbardziej doświadczonych kociar
ale tego nie zrozumiem, kota nie ma to inny w zastępstwie :evil: to czysta głupota i brak serca
nad tym zlitują się a nad swoim ? zagubionym gdzieś ,biednym ? chore :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 16, 2012 16:01 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

Miałam babkę ,która odetchnęła że "mój" kot to nie jej kot.Bo ona nie chciałą by sie odnalazł. Bo brudził, miauczał, jeść chciał...Na pytanie dlaczego dzwoni odpowiedziała,że ...sąsiadka jej kazała!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 16, 2012 16:12 Re: Tymczasy u horacy 7. Biało rudy Misza na klatce schodowej :(

ASK@ pisze:Miałam babkę ,która odetchnęła że "mój" kot to nie jej kot.Bo ona nie chciałą by sie odnalazł. Bo brudził, miauczał, jeść chciał...Na pytanie dlaczego dzwoni odpowiedziała,że ...sąsiadka jej kazała!

nie skomentuję tego bo nie chcę wulgaryzmami tutaj śmiecić :evil:
Obrazek...Obrazek

ruda32

[poprzednia][następna]