****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Dzień dobry Beatko z kotusiami Ponieważ jutro wyjeżdżam na tydzień, nie będzie mnie, niestety, na miau do 25-go stycznia. Nie cierpię takich odwyków Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i do zobaczenia
Piekna buraska,mam nadzieję,że uda jej się dłuuugo na wolności pozyc,skoro nie chce się oswoić.Niestety nie wszystkie koty możemy udomowić-ważne,że nie będzie rodziła!
A imie Tekla tak mi się kojarzy
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Tekla juz na wolności. A imię dobrze się Wam kojarzy, skoro to mama Maji i Gucia, to nie mogłam jej inaczej nazwać. We wtorek wylądowałam na izbie przyjęć, szczęśliwie jest już znacznie lepiej, ale zdecydowanie muszę bardziej o siebie zadbać. Do poniedziałku będę odcięta od kompa, więc już teraz udanego weekendu Wam życzę.
Kciuki za Teklę, myślę, że jest teraz o wiele bardziej szczęśliwa, ucho ma nacięte, więc jak karmiciele zauważą inną kotkę z całymi uszami to wszystko będzie jasne, choć myślę, że Tekla to mama Maji i Gucia.