Moderator: Moderatorzy
gosiaa pisze:Mam już swoich kandydatów
Kociara82 pisze:a ja mam nadzieje, ze to nie koniec zgloszen
vega013 pisze:Ten bazarek jest wyjątkowy. Przepiękne koty, po przejściach spowodowanych najczęściej przez ludzi, a mimo to ufne i kochające. Wspaniałe istoty, które nie poddały się, potrafiły przełamać bariery i mocno zakotwiczyły się w życiu. Wzruszają mnie fotki i opisy.
vega013 pisze:Ten bazarek jest wyjątkowy. Przepiękne koty, po przejściach spowodowanych najczęściej przez ludzi, a mimo to ufne i kochające. Wspaniałe istoty, które nie poddały się, potrafiły przełamać bariery i mocno zakotwiczyły się w życiu. Wzruszają mnie fotki i opisy.
Madziulla pisze:Czekam z niecierpliwoscią na głosowanie![]()
Szkoda, że nie ma więcej kandydatów. A może ktoś chciałby wziać udział, ale nie może opłacić zdjęć? Ja chętnie opłacę 4 zdjęciaMoże ktoś się skusi?
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:a ja mam nadzieje, ze to nie koniec zgloszen
Ja jeszcze zgłoszę moje maleństwo po operacji oczka ...
Madziulla pisze:Czekam z niecierpliwoscią na głosowanie![]()
Szkoda, że nie ma więcej kandydatów. A może ktoś chciałby wziać udział, ale nie może opłacić zdjęć? Ja chętnie opłacę 4 zdjęciaMoże ktoś się skusi?
gosiaa pisze:Mam już swoich kandydatów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości