DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 20:20 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Jestem i ja !! Dopiero na 4 stronie :? O zgrozo! 8O

Smartinku kochana czy Ty możesz zapytać weta Kamila co to może być jak półrocznemu kiciowi śmierdzi z paszczucha? ale to jak !! 8O Będę wdzięczna za pomoc - ewentualnie jakby chciał go obejrzeć no i za jakieś 2 mce odjajczyć to się zapisujemy! ;) Chodzi o Gacka - mojego Dawida mamy :)

:1luvu:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie sty 15, 2012 20:37 Re: DT Smarti 8

Szalony Kot pisze:Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137918][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/3074/banerburania2.png[/IMG][/URL]

Facebook:
DT Smarti na facebook'u!

[url=http://www.facebook.com/pages/Dom-Tymczasowy-u-Smarti/213693878650800]DT Smarti na facebook'u![/url]

Ale banerek zrobię niedługo nowy i totalnie wypasiony :mrgreen:[/quote]

Kotusiu Szalony-ale jak najedziesz na link to nie wskakuje :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 15, 2012 20:39 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Iburg pisze:Dawno mnie nie było a tu juz 8-ma część. Pozdrawiam. Widzę że dzięki Smarti sporo koteczków dostało swoją szanse na życie. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Są może jakieś informacje lub fotki o "Rybniczankach" Fionce i Devi?
Życze Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

No widać kto nie czytał dawno wątu :twisted:
Były dopiero co szokująco piękne foty Fionki :roll: -postaram się zacytować.

a Devi/Malwinki foty miałam wysłać Sz.Kotu do wstawienia-już wysyłam..

Edit: zacytować się już nie da ale tu widać jaka Fionka jest teraz piękna i szcząśliwa u AnnaW. :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=135368&start=1410

Pamiętam jak Betta była w panice że "wywozimy połowę kotów ze schroniska" :ryk: ..jak to się teraz miło wspomina...i szkoda tylko jednego-że Shrekunio['] nie doczekał...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 15, 2012 21:36 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Jus87 pisze:Smartinku kochana czy Ty możesz zapytać weta Kamila co to może być jak półrocznemu kiciowi śmierdzi z paszczucha? ale to jak !! 8O Będę wdzięczna za pomoc - ewentualnie jakby chciał go obejrzeć no i za jakieś 2 mce odjajczyć to się zapisujemy! ;) Chodzi o Gacka - mojego Dawida mamy :)

:1luvu:

Zapewne ma stan zapalny bo wymienia zębiszcza. Ja bym jeszcze nie panikowała, ale jeżeli chcecie na wszelki wypadek go skonsultować z wetem, to polecam stomatolog dr. Jodkowską :ok:

No i witam się na nowym wątku :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 15, 2012 21:48 Re: DT Smarti 8

smarti pisze:
Szalony Kot pisze:Obrazek

[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137918][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/3074/banerburania2.png[/IMG][/URL]

Facebook:
DT Smarti na facebook'u!

[url=http://www.facebook.com/pages/Dom-Tymczasowy-u-Smarti/213693878650800]DT Smarti na facebook'u![/url]

Ale banerek zrobię niedługo nowy i totalnie wypasiony :mrgreen:

Kotusiu Szalony-ale jak najedziesz na link to nie wskakuje :roll:

Kliknij kliknij, wszystko działa :>
Zacytuj mnie tylko na pierwszej i wszystko powinno być ok.

Jus87 pisze:Smartinku kochana czy Ty możesz zapytać weta Kamila co to może być jak półrocznemu kiciowi śmierdzi z paszczucha? ale to jak !! 8O Będę wdzięczna za pomoc - ewentualnie jakby chciał go obejrzeć no i za jakieś 2 mce odjajczyć to się zapisujemy! ;) Chodzi o Gacka - mojego Dawida mamy :)

Zęby wymienia, nic specjalnego :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 15, 2012 21:52 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Wymieniać, wymienia bo widziałam ale moim tak nie waliło z paszczucha ;) no ale skoro tak to nie panikujemy i czekamy! Dzięki za rady ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie sty 15, 2012 23:56 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Ha! i mnie się udało Was wyśledzić :) Mam do Was pytanie z zupełnie innej beczki: gdzie kupić laserek? Przepielgrzymowaliśmy z Radkiem całe centrum i nigdzie ani śladu. W wielkim "Smyku" Pani zaproponowała nam miecz świetlny z Gwiezdnych Wojen zamiast laserka :) Empiki, kukardki, kioski, sklepy z zabawkami też zawiodły. Pan w sklepie z art. biurowymi wyszedł z propozycją wskaźnika laserowego Parkera za 7 dych a w sklepie firmowym Militaria.pl Pan umarł ze śmiechu na nasze pytanie i pokazał jedyny dostępny laser z opcją przykręcania do karabinu :) Jako, że nie chcemy zestrzelić naszych Kociejów, zrezygnowaliśmy. Może macie jakieś patenty na te laserki? Bo zaczynam już podejrzewać, że to jakiś towar zakazany produkowany w Tajnej Fabryce Laserków Dla Kotów.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Pon sty 16, 2012 8:05 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Bry z rana :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 16, 2012 14:29 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Dzień dobry na nowym wącie :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sty 16, 2012 14:32 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

:D a dzieńdoberek :D

smarti

Post » Pon sty 16, 2012 15:02 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Dziękuje za informację Fionka z Trusia sa prześliczne, teraz widac ich urodę.
Poczekam na zdjęcia Devi

Ja nie miałam jakis czas internetu.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon sty 16, 2012 15:14 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

nie wiem czy Ty wiesz ale Fionka to była dzikun nad dzikuny!
dawała się dotknąć tylko mojemu TŻ-towi-ja nie miałam szans nawet dobrze się jej przyjrzeć :ryk:
to cud że alareipan znalazła jej taki cudowny dom jaki ma u AnnaW. i to w dwupaczku z drugą dzikunką Trusią :D

smarti

Post » Pon sty 16, 2012 17:27 Re: DT Smarti 8 - SZOK !

Tak wiem pisałas o tym. One w tym schronie wszystkie były przerażone nawet oswojone zachowywały się jak dzikuny, a nie wiadomo kto je tam dostarcza i z jakich miejsc.
Bardzo się ciesze że dziewczynki tak dobrze trafiły.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]