cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 22:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Witam i melduję się jak Basia przykazała :-)

Jestem nową kumpelką i współwłaścicielką Blondi/Szoszany - cudnej koty z Kociej Przystani. Włócząc się po kocich stronach i forach trafiłam na Kocią i podczytuję po kryjomu, ale czas się ujawnić :-) Robiliśmy dziś kocince sesję zdjęciową - niełatwo było, bo zaraz się rusza, chce się przytulać i całować, całownisia mała! Ale co wyszło to wyszło - jak odbiorę aparatowi pliki, to podrzucę linka.

Szo dziękuje za prezent-kiełbaski! - zjadła już jedną z wyraźnym smakiem - a myśmy z Maćkiem pojęcia nie mieli o kocich kiełbaskach! Musimy nadrobić.

Kiedy byliśmy na pogaduchach z Basią, do kociarni przybył nowy bury kotek. Co z nim? Jak się ma?

Pozdrawiam ciepło wszystkich miłych kociarzy! :kotek:
Wiiwii

Przestrzegam przed kiełbaskami, uzależniają i tuczą ;) Przynajmniej mój kot jest kiełbaskowym narkomanem :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie sty 15, 2012 22:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

U Nas rządzą sosiki z vitakraftu.
Są to ukochane lizaczki Sofini :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie sty 15, 2012 22:30 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

A nowy nabytek, to ok. 7 miesięczny młodzieniaszek. Pełnojajeczny - JESZCZE :twisted:
Pręgowany ==> Bronek.

Szlajał się po jednej z klatek schodowych na Zagórzu, ok. ul. Gwiezdnej zdaje się.
MIKUŚ

Post » Nie sty 15, 2012 22:39 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Same wspaniałe wieści , ile się dzieje. 8O Swietnie, że Kasia myśli o drugim kocie, na pewno decyzja będzie odpowiedzialna, tak jak Filcova. Amik ma wspaniały dom i jest jeszcze miejsce w domu i w sercach na drugiego futrzaka. :kotek: I adopcje się ruszaja, kociaki znajdują kochające domy. Sama radość :1luvu:
Z ochotą przyłoże się do tekstów na stronce KP, dopóki mnie skleroza i miażdżyca nie zeżre i wystarczy umiejętności wszelakich, to jak najbardziej. :)
Ula, daj znać co z Twoimi psinami. Ty to masz pecha, dziewczyno :(

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Nie sty 15, 2012 23:24 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

DOROTKA JEDZIE W ŚRODĘ DO DR KIEŁBOWICZA DO WROCŁAWIA!!!

Trzymajcie kciuki, i zbieramy:)

RZUĆ PIĄTAKA DLA KOCIAKA !!!!
MIKUŚ

Post » Nie sty 15, 2012 23:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kochani, witam wszystkich bardzo serdecznie :) choć nie mogę być z Wami w Kociej Przystani, wspieram Was wirtualnie. Jesteśmy sercem z Wami. Pozdrawiamy Wszystkie Kociaki. Kita, Basia i Marcin
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie sty 15, 2012 23:52 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

KITA - RZESZÓW pisze:Kochani, witam wszystkich bardzo serdecznie :) choć nie mogę być z Wami w Kociej Przystani, wspieram Was wirtualnie. Jesteśmy sercem z Wami. Pozdrawiamy Wszystkie Kociaki. Kita, Basia i Marcin

Witaj Basiu.
Bardzo Nam miło że zacumowaliście u Nas w Przystani :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon sty 16, 2012 9:00 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hej, nie znacie kogoś kto zrobi ogłoszenia za jakąś opłatą? kiedys były takie bazarki ale znależć nie moge

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pon sty 16, 2012 9:23 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

O 10 będę dzwonić w sprawie transportu. Generalnie to już go mamy.
Pytanie czy jednorazowy prezent dla Dorotki, czy będziemy płacić za paliwo. Wszystko wyjdzie w praniu.
MIKUŚ

Post » Pon sty 16, 2012 9:37 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

kingusiak pisze:hej, nie znacie kogoś kto zrobi ogłoszenia za jakąś opłatą? kiedys były takie bazarki ale znależć nie moge

viewtopic.php?f=27&t=117559&start=0 - polecam :)
Wpłaciłam drobne dla Dorotki (niestety braki w kasie mam :/) :oops:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon sty 16, 2012 9:41 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Dziś akcja sterylkowo-kastracyjna. :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon sty 16, 2012 11:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Helloooł :-)

Jest tu blisko Dąbrowszczaków taka koleżanka, która chętnie przekaże parę złotych na Dorotkę, ale osobiście, bo nie chce żeby jej bank zeżarł za prowizje. Jak tam z wieczornymi dyżurami u Was? O której będziecie dziś/jutro to byśmy podeszły?
Trochę działam na fejsie, wklejam plakat ludziom, ale nie wiem czy to odnosi jakiś skutek - wpłacają coś czy się lenią?

Gdzieś uciekł mi wątek z pieskami - trzymamy łapki za szybkie wyzdrowienia! (Szosza-Blondi turla się właśnie na pleckach i pokazuje te łapki)
I za Bronka też trzymamy, coby długo w Kociarni nie zagrzał miejsca - znajdziemy mu domek, yeah!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon sty 16, 2012 11:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Od 14 stycznia cuś takiego zamieszkało z nami....
Jak na razie to najlepsze zdjęcie bo ciężko go uchwycić w bezruchu
Obrazek
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon sty 16, 2012 11:32 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

z dyżurków bieremy piątek popołudniu i ew. sobotę
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon sty 16, 2012 12:17 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Helloooł :-)

Jest tu blisko Dąbrowszczaków taka koleżanka, która chętnie przekaże parę złotych na Dorotkę, ale osobiście, bo nie chce żeby jej bank zeżarł za prowizje. Jak tam z wieczornymi dyżurami u Was? O której będziecie dziś/jutro to byśmy podeszły?
Trochę działam na fejsie, wklejam plakat ludziom, ale nie wiem czy to odnosi jakiś skutek - wpłacają coś czy się lenią?

Gdzieś uciekł mi wątek z pieskami - trzymamy łapki za szybkie wyzdrowienia! (Szosza-Blondi turla się właśnie na pleckach i pokazuje te łapki)
I za Bronka też trzymamy, coby długo w Kociarni nie zagrzał miejsca - znajdziemy mu domek, yeah!

Hej :) nie wiem jak dziś, ale jutro ja będę na wieczornym - tak około 18, więc możecie podejść ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

[poprzednia][następna]