Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Marzenia11, superDziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Moge wziac Matwieja razemz Przylepa-mam 2 miejsca w dt u osob spoza forum.
horacy 7 pisze:Alienor pisze:Marzenia11, superDziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę
![]()
![]()
Rozmawiałam o Przylepie w schronisku i niestety ja koteczki nie dostanę.Może ktoś inny ma możliwość ja niestety nie.
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Alienor pisze:Marzenia11, superDziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę
![]()
![]()
Rozmawiałam o Przylepie w schronisku i niestety ja koteczki nie dostanę.Może ktoś inny ma możliwość ja niestety nie.
a dlaczego ktoś inny może a Ty nie możesz jej dostać?
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Alienor pisze:Marzenia11, superDziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Alienor pisze:Marzenia11, superDziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę
![]()
![]()
Nie wiem czy ktoś inny może ją dostać ,ale może spróbować.Może to tylko ja jestem ze wszystkim taka nieudolna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości