Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 21:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Marzenia11, super :1luvu: Dziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 15, 2012 22:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Alienor pisze:Marzenia11, super :1luvu: Dziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę :ok: :ok: :ok:

Rozmawiałam o Przylepie w schronisku i niestety ja koteczki nie dostanę.Może ktoś inny ma możliwość ja niestety nie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 15, 2012 22:15 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Marzenia11 pisze:Moge wziac Matwieja razemz Przylepa-mam 2 miejsca w dt u osob spoza forum.

byłoby super.wyzdrowiał by :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie sty 15, 2012 22:16 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

horacy 7 pisze:
Alienor pisze:Marzenia11, super :1luvu: Dziękuję bardzo, że dzięki Tobie Matwiej i Przylepa mają szansę :ok: :ok: :ok:

Rozmawiałam o Przylepie w schronisku i niestety ja koteczki nie dostanę.Może ktoś inny ma możliwość ja niestety nie.

:cry: a dlaczego ktoś inny może a Ty nie możesz jej dostać?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 15, 2012 22:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:

Basia nie napisała, że ktoś inny może, a ona nie, ale że "może ktoś inny ma możliwość ja niestety nie". Bo czy innej osobie Przylepa zostanie wydana nie wiemy. Basi odmówiono.

edit: literówka
Ostatnio edytowano Nie sty 15, 2012 22:28 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 1 raz
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 15, 2012 22:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:

Nie wiem czy ktoś inny może ją dostać ,ale może spróbować.Może to tylko ja jestem ze wszystkim taka nieudolna.

horacy 7

Post » Nie sty 15, 2012 22:28 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Kasiu widzę ,ze pisałyśmy razem. :mrgreen:

horacy 7

Post » Nie sty 15, 2012 22:29 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

horacy 7 pisze:Kasiu widzę ,ze pisałyśmy razem. :mrgreen:

Dokładnie :)
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 15, 2012 22:32 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

horacy 7 pisze:
Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:

Nie wiem czy ktoś inny może ją dostać ,ale może spróbować.Może to tylko ja jestem ze wszystkim taka nieudolna.

a kiedy rozmawiałaś na jej temat? Pytam, bo może coś się w międzyczasie zmieniło czy co... i jakoś to Ci uargumentowano dlaczego "nie"?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 15, 2012 23:09 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Rozmawiałam w tygodniu ,jak rozmawiałam o innych kotach.Proszę nie dyskutujmy już bo ja i tak nic nie mogę zrobić. :cry:

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 9:52 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Maluszku, wielki maluszku, trzymaj się i trzymajcie się kociaste.... te u mnie też
Tak mi smutno i taka jestem bezradna :( :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 16, 2012 14:30 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Byłam w schronisku by spytać o szczepienia Brygidy i sterylizację ,spytałam o Matwieja czemu został zwrócony .Więc tak pani ma szczeniaka który chciał sie z kotem bawić a kot wystawiał łapkę i mógł go zadrapać.Nie dano im nawet kilka dni na przyzwyczajenie się do siebie.Szkoda.
Ostatnio edytowano Pon sty 16, 2012 20:42 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 15:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Nie mam siły nawet tego skomentować :oops:
Płakać się chce.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon sty 16, 2012 20:46 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Martwię się o niego bo z tego samego miejsca zabrałam Fiodora który jest w ciężkim stanie.Czy Matwiej któremu ropa ciekła z nosa przetrwa,czy doczeka Kuro który kaszle i Lolek który wcześniej się bał a teraz biegł do mnie.Koteczki chociaż cieplej maja bo w baraku jest olejak ,kocurki tego nie maja niestety. :cry:

horacy 7

Post » Pon sty 16, 2012 20:57 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

@%&*_)_!$%$%^

Tak sobie przemęłłam przekleństwo...
smutno :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]