KRAKÓW,WADOWICE - koty szukają domów. PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 21:34 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Gibutkowa pisze:Ja wysyłałam ale większość poszła do Miuti dla kociaków (bo to kociakowa karma była). Dla dorosłych poszło jak pamiętam 1,5 kg suchej i z 6 puszek 400g mokrej. Większość co zamawiałam mokrej to była właśnie dla kociaków. Także na pewno jest potrzebna przede wszystkim mokra dla dorosłych. W zooplusie bardzo dobra i tania jest Smilla.

Karma? Kiedy?
Jak dotąd nic nie dostałam - i nic nie chcę.
Radzę sobie sama.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie sty 15, 2012 21:42 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:
Gibutkowa pisze:Ja wysyłałam ale większość poszła do Miuti dla kociaków (bo to kociakowa karma była). Dla dorosłych poszło jak pamiętam 1,5 kg suchej i z 6 puszek 400g mokrej. Większość co zamawiałam mokrej to była właśnie dla kociaków. Także na pewno jest potrzebna przede wszystkim mokra dla dorosłych. W zooplusie bardzo dobra i tania jest Smilla.

Karma? Kiedy?
Radzę sobie sama.

Ja wysłałam całość do gerardbutler. Była sucha i mokra. Z mokrej 6 puszek było Smilli dla dorosłych i chyba 24 puszki 200g dla maluchów Animonda Kitten i to gerardbutler pisała że Tobie pośle dla maluszków. Z resztą tutaj też pisała, zaraz poszukam.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 15, 2012 21:44 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Niech Ania sobie wszystko zostawi.
Jej bardziej potrzebna jest pomoc, niż mnie.

Miuti

Post » Nie sty 15, 2012 21:44 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:gibutkowa. :1luvu:
paczka dzis przyszla
jesli nie masz nic przeciwko to:
2 pakiety animonda carny kitten zawioze miuti
1 opakowanie smili suchej dam pani krysi dla pozostalych kotow
4-5 nie pamietam ile puszek smili dla doroslych zostawie u siebie dla tych kocic co zlapie na czas pobytu posterylkowego u mnie
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko?

o tutaj pisała, bo to poszło do niej na jej adres wszystko w jednym zamówieniu, więc to nie ode mnie tylko od niej by miało do Ciebie przyjść (z resztą ja tylko jej adres mam, Twojego nie, a też to zamawiałam zanim jeszcze wzięłaś kociaki tylko że zooplus marudził z wysyłką)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie sty 15, 2012 21:46 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Niech Ania wykorzysta wszystko.
Ja zrzekam się pomocy.

Miuti

Post » Nie sty 15, 2012 21:46 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:Niech Ania sobie wszystko zostawi.
Jej bardziej potrzebna jest pomoc, niż mnie.

Ja pisałam - mi tam wsio rawno co do kogo i jak będzie rozdysponowane, ja nie jestem na miejscu i nie znam aktualnych potrzeb, to nie będę tam nic rozdysponowywać, to wy już tam najlepiej wiecie co komu potrzeba :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie sty 15, 2012 21:56 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Dziękuję za wszystko.

Miuti

Post » Nie sty 15, 2012 23:09 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Gibutkowa pisze:
Miuti pisze:

Karma? Kiedy?
Radzę sobie sama.

Ja wysłałam całość do gerardbutler. Była sucha i mokra. Z mokrej 6 puszek było Smilli dla dorosłych i chyba 24 puszki 200g dla maluchów Animonda Kitten i to gerardbutler pisała że Tobie pośle dla maluszków. Z resztą tutaj też pisała, zaraz poszukam.

Rozmawiałam z Anią dwie godz. temu, mówiła, że ma problem z dowiezieniem karmy dla Miuti do Krakowa.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Nie sty 15, 2012 23:31 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Niech mi nic nie przywozi.

Miuti

Post » Pon sty 16, 2012 11:22 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

hej
Karma dla kociat jeszcze do miuti nie dotarla niestety :oops:
sucha smile dalam pani krysi
puszki smila jedza koty u mnie

Najnowsze info:
Tak sobie pomyslalam ze te koty 3 ktore u mnie są mogą zostac spokojnie tyle ile będzie trzeba do znalezienia domku stalego lub dt
dlatego zw wiekszosc dt jest mocno zakocona anie chce zeby te koty trafily do kogos kto ma 10-11 kotow
najwazniejsze jest teraz nalezienie domku dla kotka od pani krysi lub dla kocurka od mikeli bo on ma byc tylko do konca stycznia :!: nie zapominajcie o tym!!

Zalatwilam sterylke dla 3 kotki z urzedu miasta tak wiec dlug na razie wynosi 70 zl

gdyby mogl mnie ktos podratowac zwirkiem dla kota i karma to te 3 koty ktore u mnie sa moglyby spokojnie jeszcze zostac........spokojnie by sie szukalo dt

Trzeba jeszcze wyadoptowac kociaki od miuti one u niej zostac nie moga! i tak juz nadwyrężylam jej uprzejmosc :oops:
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 11:26 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomoc

............................
Ostatnio edytowano Czw mar 08, 2012 13:08 przez gerardbutler, łącznie edytowano 1 raz
gerardbutler

Post » Pon sty 16, 2012 11:32 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Aniu - skarm karmę, która miała trafić do mnie, i o nic się nie martw.

Miuti

Post » Pon sty 16, 2012 12:06 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:Aniu - skarm karmę, która miała trafić do mnie, i o nic się nie martw.

WLasnie ze sie martwie :cry: :oops: dzieki miuti :1luvu:
gerardbutler

Post » Wto sty 17, 2012 11:08 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

U mnie kociska ok

chyba wyczuly nosem zime dlatego daly sie wtedy zlapac :ok: wyobrazacie sobie ze one by juz mogly nie zyc? wiecie jaki snieg spadl u nas ? masakra i zimno..........
gerardbutler

Post » Wto sty 17, 2012 11:53 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Ja dzisiaj idę na kontrolę z dwoma kotami (+ termofor) - czterech nie uniosę...

Miuti

[poprzednia][następna]