A ja mam termin z małą na operacyjne założenie drenów - 29 sierpień - była też mowa o marcu 2012 roku ale zwolniło się miejsce. Do tego czasu tylko musimy uwinąć się z kardiologiem i badaniami-czy wyrazi zgodę na narkozę...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:A ja mam termin z małą na operacyjne założenie drenów - 29 sierpień - była też mowa o marcu 2012 roku ale zwolniło się miejsce. Do tego czasu tylko musimy uwinąć się z kardiologiem i badaniami-czy wyrazi zgodę na narkozę...![]()
Mulesia pisze:Asia_Siunia pisze:A ja mam termin z małą na operacyjne założenie drenów - 29 sierpień - była też mowa o marcu 2012 roku ale zwolniło się miejsce. Do tego czasu tylko musimy uwinąć się z kardiologiem i badaniami-czy wyrazi zgodę na narkozę...![]()
Będziesz z małą w szpitalu przez całą dobę, czy będziesz dochodzić do niej ?
Asia_Siunia pisze:Mulesia pisze:Asia_Siunia pisze:A ja mam termin z małą na operacyjne założenie drenów - 29 sierpień - była też mowa o marcu 2012 roku ale zwolniło się miejsce. Do tego czasu tylko musimy uwinąć się z kardiologiem i badaniami-czy wyrazi zgodę na narkozę...![]()
Będę z małą 3-5 dni. Nie wyobrażam sobie zostawić ją tam samą...
solangelica pisze:Siostry Slazaczki, mam pytanie - kto odpowiada za utylizacje starego sprzetu AGD? Zgodnie z przepisami nie wolno wystawiac takich szpejow na smietnik, kto organizuje zatem zbiorke takiego sprzetu na Slasku? Macie jakies pomysly?
Nasza lodowka sie zepsula a jest to niesmiertelny MINSK 160 produkcji ZSRR z roku 1986. Poniewaz nie kupujemy nowej lodowki nie mozemy oddac starej na wymiane do sklepu (bo sklep w takiej sytuacji ma obowiazek przyjac sprzet nieodplatnie). Przed blok jej nie wystawie, kontenerow na zuzyte AGD u nas nie ma, o wystawce nikt na osiedlu nie slyszal. Jakies pomysly macie w tej kwestii?
kotx2 pisze:solangelica pisze:Siostry Slazaczki, mam pytanie - kto odpowiada za utylizacje starego sprzetu AGD? Zgodnie z przepisami nie wolno wystawiac takich szpejow na smietnik, kto organizuje zatem zbiorke takiego sprzetu na Slasku? Macie jakies pomysly?
Nasza lodowka sie zepsula a jest to niesmiertelny MINSK 160 produkcji ZSRR z roku 1986. Poniewaz nie kupujemy nowej lodowki nie mozemy oddac starej na wymiane do sklepu (bo sklep w takiej sytuacji ma obowiazek przyjac sprzet nieodplatnie). Przed blok jej nie wystawie, kontenerow na zuzyte AGD u nas nie ma, o wystawce nikt na osiedlu nie slyszal. Jakies pomysly macie w tej kwestii?
pojęcia nie mam,kiedys sąsiedzi wystawili pod wieczór,rano zostały tylko kawałki ,bo złomiarze się nią w nocy zajęli,może jest jakas firma w necie ,która się tym zajmuje ,albo pogadaj ze złomiarzami![]()
ja czasami zaczepiam i mowie ,że w tym i tym dniu będę cos wywalać ,jesli chcą to mogą zabrać od razu i nie mam problemu
solangelica pisze:Siostry Slazaczki, mam pytanie - kto odpowiada za utylizacje starego sprzetu AGD? Zgodnie z przepisami nie wolno wystawiac takich szpejow na smietnik, kto organizuje zatem zbiorke takiego sprzetu na Slasku? Macie jakies pomysly?
Mulesia pisze:Asia_Siunia pisze:Mulesia pisze:Asia_Siunia pisze:A ja mam termin z małą na operacyjne założenie drenów - 29 sierpień - była też mowa o marcu 2012 roku ale zwolniło się miejsce. Do tego czasu tylko musimy uwinąć się z kardiologiem i badaniami-czy wyrazi zgodę na narkozę...![]()
Będę z małą 3-5 dni. Nie wyobrażam sobie zostawić ją tam samą...
Dostaniesz łóżko, czy tradycyjnie - jak większość rodziców, w większości szpitali - będziesz spała na karimacie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 696 gości